! 

Например снощи едва го накарах да си легне в 00:00. Сутринта се събуди почти в 12:00. Ама на мен ми е добре, че и аз спя с него
Предполагам се сещаш защо стрелям
Толкова ми е познато! ТЯ често обича да се хвали как самичка си е отгледала децата. Е, защо тогава не ме остави и аз сама да си гледам моето?

И аз предположих, че си натоварена в работата. Следващата среща около Кръглата маса се очертава на 22-ри февруари, малко по-раничко, защото неделята след нея е 1-ви и има много почивни дни и сигурно много ще пътуват насам-натам, а пък следващата неделя се пада 8-ми март. Нещо съм ти затрила телефона, иначе щях да ти звънна още за предишната среща да ти кажа. Другата седмица като преброим зайците ще се разберем за виждането 

Ни успявам да ви изчета, нито да драсна някой ред.
идеше ми и аз да се наредя зад него и да се пързаляме заедно 
и
Беше много хубаво ммммм и кафенце, сладки приказки, а децата са такива сладурковци

оставям ви да си направя едно кафе и да нагледам закуската на малкия. лек ден на всички.
А тези 3-4 часа наиситна си трябват. Аз не че успявам да ги отделя за мен де - занимавам се с Таня, че я водя по разни лекари, но иначе със Стефан и в болница - абсурд просто.
А за фонтанелата - на Стефан още не е съвсем и пием вит. Д. Ще го види на другата консултация личната как е.
Мнооооооооого да се обичате!
Питам, защото Таня понякога като забрави някой фулмастер и става точно такова кръгло петно - Ицко да не е решил да и оцвети малко в кошарката 

Дано всичко е наред този път

Няма да го мисля повече. Дано е било инцидентно 
Карай! Да си прекара добре детето, пък много важно с какво ще е облечен 
Яд ме хвана , че оставих работата си на някой друг
В крайна сметка наистина са болни дечицата, ама все пак...
Половин час чакахме пред стаята на директорката, докато се намери една добра жена, която ни посъветва да я дадем в канцеларията, та да не чакаме повече
Другият месец сме имали ваксина??? Защо си мислех , че е на 1.6
Да не вярва човек. Ще сме малка компанийка - ние, сестра ми с изгората, кумовете и братът на кумата/който беше катастрофирал, ако си спомяте/ с неговата любима. Предполагам, че ще бъде забавно и приятно 
Тъкмо успях да се изпера и сега пак наново
Оставям настрана това, че непрекъснато ми се вие свят
Обаче вечер като се отпусна в легълцето, дясната ми половина се издува, все едно съм в 6-7ми месец бременна и бебето се сбутва в един ъгъл/сещате се какво е усещането/
Ако не знаех от какво е, сигурно щях да си изкарам акъла
Иначе съм доста по-жизнена и това ме прави щастлива, въпреки че се скапвам от енергията си 

Оставям ви в невероятните ръце на Снимчицата
Снимчице, как пък може да си помислиш такова нещо
А ти го правиш уникално
Прави го по-често
Яслата евентуално може да е готова в понеделник, той пък ще вземе да се разболее
Дано да се пребори бързо миличкия 

? А ти защо се поддаде на провокациите на свекърва ти с тази кухня
? Според мен си е страхотно, че ти си готвиш на детето. Пък Снимчицата много точно го е казала, ако не е това ще е друго, явно изгаря от желание да даде "компетентно" мнение жената.
.
)
Дано да намериш по-бързо свястна жена. Честито за яслата.
На вас честита годишнина-много любов, уважение и щастие
!
. Изненада ме, че някоя от нас е имала проблеми като е споделяла разни неща тук. Знам че не е най-безопасното място на общуване и човек трябва да споделя това, което е склонен да постави на показ, но все пак ми е много мъчно, че се намират такива хора и че някоя от нас е пострадала