НОЕМВРИЙЧЕ на разходка,ходи с пъргава походка

• 14 610
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Помислих да се разпиша, че това мойто на нищо не прилича. Rolling Eyes

Ние сме добре, всичко върви по план график и изцепки с разни температури не са се проявили, макар да имаме и 8-ми зъб/долен-преден/. Наско е здрав, батко му също, а щом децата са добре, ние с Антон не се оплакваме.  Flutter

Таш, радвам се за новата ти придобивка в червено. И аз на свой ред да се похваля, че си закупих нова чанта. Моята е нарочена, че е от Антон за 14-ти февруари, вместо подарък-изненада. В случая съм повече от доволна, защото за такава чанта/от тази марка/мечтая от много време. Довечера ако имам време ще я снимам, за да ви я покажа.

Сладурче, Браво за взетия изпит! Съжалявам, че така се е получило в работата ти, но мой съвет е да не се стига до "спешни случаи" с констатирани липси в каси. Ние в такива ситуации, директно  - уволняваме "дисциплинарно". Надявам се само с това наказание да се разминеш.  Praynig

Вале
, много хубава новина за Мадона! А, потвърдена ли е дадата или са само първоначални разговори с нашите организатори. newsm78

Оооффф, отново е лудница в работата и пусто нямам възможност да ви пиша ooooh!

Доскоро! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 61
Лелеее, то навън рахат, минава си времето, ама то с  това диване само в калта и ми носи стари фасове, абе,...келеш/  Mr. Green
Ужас ви казвам, запознахме се с една мацка с 1 мес. по-малка от нас и й откраднахме всички играчки де що имаше, а Ники з апърви път играе с някой на принципа "Всичко чуждо е мое и е по-интересно и занимателно"  Embarassed Embarassed Embarassed Rolling Eyes, лелееее кротко обяснявам: "Хайде маме да върнем играчката за малко на момиченцето и после пак ти да си поиграеш" , а той: " иИииииии ееееееееее"  Crossing Arms #Cussing out #Crazy, ужас бе, 30 мин борба, отмъкваше й всичко под ръцете и тичаше, а то милинкото не може да подтива, ама нали нашия рипа и вика  "ела мии, ела,... ама не можеш ма Хванаааа"  hahaha
От 1 седмица сме запалени по буквата "К" и всички нейни производни, "теКо, Кеко, пеКо, - повтаря си го по 300 пъти на ден....

Честити изпит Сладурче!
Сонче, това е най-важното , да сте добре и здравички.  Heart Eyes Hug
Лилчо, ама аз не държа на Галакси д ами викате бе, Самото име Галина не ми харесва, но Галенце ми харесва много Simple Smile

# 62
Сали супер че се разписа. Ама как успя от работа да го направиш? Не са ли ви кодирани сайтове като този? Супер за чантата. И аз като Таш съм маниачка на тази тема. Ще чакам снимка с удоволствие.

Лилчо той Васко сладур голям. Милия да излиза на вън. Митко го прави това денем, а като се стъмни ни води в банята да го къпем. Толкова малки а колко разбират,тцтцтц. О ти имаш хубав повод на 14. Браво. Супер дата за предложение.  smile3521 На мен пък Драго ми предложи на 1 април. Излъгана съм за цял живот  newsm03 Хахаахха И така сме си весели сега..........((иначе е искал да ми предложи на футболен мач.на мач между цска и левски,май.резервирал е бил ложата за мача.ама пусто не се стърпял).

Сладур супер за 3ката. Поне си взела изпита, а с колко няма значение. Кофти случка в работата. Дано няма други наказания.  newsm17

Теди успех с работата, а за подарък за годишнината ти предлагам маслиново дърво.

Галакси супер разходка сте направили. Добре е Ники че е толкова контактен. Дано скоро откриете подходящия апартамент и да се пренесете в София. Тъкмо ще се затопли времето и ще скиториш с малкия навсякъде. Парковете и градинките са пред пред Ники. КОлко фасове и пясък ще ти носи.  piasyk

Просто аз тука всички сме си приятелки. Винаги можеш да споделиш, радости и тревоги. Ще ти олекне. А и никого не товариш. Пък които може със съвет ще помогне,а другите ще ти бъдат съпричастни. А ако споделяне те притеснява недей го прави.  Hug

Мадона ураааааа!   newsm68 Дано да е сигурно. Много ми се ходи. Малко скъпички са билетите ,но даже като се замисля за нея са евтини.

Аз съм ЗА за идеята да направим национална среща. Ако е топло времето,съм за с 2 ръце.

Таш дано малкия се оправи.

дес  smile3525  Hug  Hug  Hug

За сега ви оставям че да свърша това онова докато малкия спи.

# 63
  • София
Здравейте сладурки!

Затъжила съм се за вас, ама много задачи наполедък и въобще не мога да стигна до форума. Много съжалявам, че съм пропуснала ПАК срещичката с вас. Надявам се все някой път да успея...

Освен многото работа, която ме е налегнала (съкращения  Tired), ударихме на камък с новата гледачка, та скоропостижно се разделихме. Сега имаме "собствена баба", което е чудесно, ама тъй като е свеки, направо съм пред нервна криза. Онзи ден случайно разбрах от нея, че като ходят за ДК, оставя Кари в количката отвън, сама на улицата! Такава безотговорност не съм очаквала!!! Имало било прозорец и тя я виждала... Абе тия жени не са нормални! Как не я удуших не знам. За секунди може да стане белята, я кола, я някой да я грабне... Само, безащитно дете на улицата! Нямам думи просто...

Тия дни пробваме нова гледачка, но не смея нищо да кажа преди да имам сигурни наблюдения. Стискайте палци!

Кари е решила да има всички зъби преди лятото, вади поне по 1 на седмица! Доста е бърза и лесно ги вади, та се надявам по-бързо да свършим с това упражнение. Вече разбира всичко, бърбори яко, ту й се разбира, ту говори на китайски. Много е забавна и вече наистина се усеща, че е голямо дете  Heart Eyes

Тази седмица и бихме първата доза Превенар, добре го понесе, макар че бая порева. Още като влязохме в кабинета на докторката се усети къде е, започна да сочи с пръстче масата с инжекциите, спирта и памука и да ридае тихо. Много сладко и много тъжно ми стана. Явно за напред няма да е много лесно ходенето ни по доктори. Хемоглобина й е само 106, та сега всеки ден яде по половин жълтък, спанак и някакво месце. Дано да се разминем без лекарства!

Успяхме да запишем Кари на ясла, та от есента тръгва. Със сигурност обаче ще запазя и гледачката (ако я намеря дотогава), че с тия ясли и боледувания не знам иначе как ще се справим. Лятото мисля да си взема дълга отпуска, която да съвпадне и с тръгването на ясла, за да не се травмира много моята кукла.

Скреч, съжалявам за това, което се случва с Митко. Сигурна съм, че всичко ще е наред!

Гале, вашето апартаментче е някъде там и ви чака! Още малко търпение...

Таш, честитка на патерица за рождения ден и за новата работа  Hug Стискам палци да си доволна!

Цеце, благодаря ти, че си се сетила за мен по време на липсата ми  Hug

Просто Аз, честита нова къща и дрешник - мечтата на всяка жена  Blush Аз искам да имам и отделен гардероб за обувки  bowuu Аз също съм пестелива на лични теми, но със сигурност знам, че ме четат  Wink

Роси, твоите постове продължават да бъдат страхотни! Възхищавам се на енергията и позитивизма ти, въпреки дребните препъни камъчета от време на време  Wink

Сладурка, честито за изпита и споко за работата. Сигурна съм, че ще си намериш и още по-добра, ако се наложи.

Толкова се сещам за поименно изброяване.

Само последно да споделя на Дита, че и аз съм страшен фен на Мадона от ей такава  Laughing и я чакам с нетърпениеееееее!!!!

За отпуските - без значение дали ще е върнете или не на работа, работодателят ви ги дължи. Можете или да си ги позлвате или при прекратяване на договора ще получите обезщетение за неизползвания отпуск т.е. КЕШ  Mr. Green

За Свети Валентин ще сме в София, мъжо ще ме води на ресторант  bowuu Вие какво ще правите? А за подаръци мислили ли сте? Моят мъж е моторист и си пожела наколенки  hahaha Страшно романтичен подарък, няма що  Mr. Green

Ще се постарая да съм по-редовна   bouquet Целувки на всички!

# 64
Креми, драго ми е да прочета такъв дълъг пост от теб  Hug Радвам се, че сте добре. Колко зъба има Кари вече? Дано случите на детегледачка този път.
Следващата среща я плануваме края на февруари, май не избрахме дата последния път  newsm78
По въпроса ти за 14-ти - бяхме планували да ходим до Пловдив, че там можем вечер да оставим детцата на свекърва ми, когато заспят, но Данката е яко настинал, Иво следва светлия му пример и... май ще си стоим тук и ще направим само вечеря с брат ми и неговата приятелка - той сега е на очни и ми е на гости  Heart Eyes

# 65
  • София
Здравейте, прекрасни!

Младежа спи, да не повярва човек, и аз ще се опитам да драсна няколко реда.

Сладурче Честита ти 3-ка! Наистина най- трудно се изкарват. Аз снощи в бързината съм прочела само, че имаш проблеми в работата и въобще не ти пожелах успех на изпита  Embarassed Еми разсеяна съм, но ще ми простиш. Както, надявам се и други, които съм объркала нещо.

kremito Тази вашата баба е класика. #2gunfire Дано да намериш бързо свястна гледачка! аз ударих тотално на камък и ще си остана вкъщи докато не тръгне на градина. какъвто ми е буйничък ме е страх, че в яслата ще го дисциплинират с неприемливи за мен методи. Ама и това е предпоследно- не се знае какъв акъл ще ми дойде след време.
За хемоглобина- ако има някакви съмнения, че е нисък задължително се взима кръв от вена и се изследва желязо и тн. само от хемоглобина и от кръв от пръст нищо не е ясно. /И аз като черна станция да си побая, но надявам се да е от полза/

SAILY2 Радвам се, че се разписа и че сте добре. Благородно ти завиждам за работната лудница. Сигурно като се върна на работа ще съм напълно неадекватна, поне в началото.

sofince Радвам се, че са ти объркали холестерола. те в много лаборатории нарочно правят такива неща, за да си платиш още едно контролно изследване. Една приятелка лекарка ме предупреди и виждам доста такива "грешки".

marusj Патронажната ти е като на kremito- тотален класик. Ако взимаше детска кухня сигурно щеше да мрънка, че те мързи да сготвиш. Wink Важното е, че си е заминала.

Valenciq И аз съм се чудила дали настина няма някакво вътрешно чувство в коя посока е най- добре да се спи. А от два дни спим заедно и се чудя защо не си купихме по- голямо легло, защото направо спя на ръба. този малък момък заема повече място от двама възрастни.  Crazy

Lilcho И Константинчо си се буди и понякога се чудя дали не се е наспал като за цяла нощ и няма да стоим всички до сутринта. Онзи ден се събуди в 22.00 и стоя до 1 през нощта. Дадох му панадол, пи мляко, но тц.  Да пораснат пустите зъби и да си починем малко, че малко нанагорно ми идва напоследък.

diana_t  Дано леко минат и пъпките на Павката! Praynig

Галакси Супер ти е новият аватар! И новото /старо/ добро настроение. Wink

didiga  Страхотни снимки, наистина. Вие сте най- хубавото в тях, но пейзажа ми навява спомени. Сигурно и ние трябва да мръднем никъде, на скоро няма да стане.

tedi@az Успех в търсенето на работа.

Роска Направих плах опит да те копирам, защото си казвам как да съм оригинална като толкова ми харесват твоите постове. И на мен ми се ще да разменя дума с всеки и се надявам да не се сърдиш на плагиата. В тази връзка- ти самата къде се затри?
Канелска също липсва newsm78

Това беше от мен. Дано не съм объркала пак нещо, а и да съм да няма обидени. Обичам ви! Hug

# 66
Малък поздрав от нас  Grinning

Сонче,Креми,радвам се,че писахте  Hug
Лилчо,аз също поръчах карта за играта на Памперс още миналата седмица,но още няма  Thinking Много целувки за Васко и за теб разбира се  Heart Eyes
Рени,как сте миличка,защо не пишеш  Hug
Цеце,оправи ли се на Василия стомахчето  Rolling Eyes
Мерги,айде поразписвай се малко,липсваш ми  Hug
За 14-ти нищо не сме решили,Любо каза,че не бил влюбен,а си ме обичал   newsm78 Влюбването било само в началото  Crazy Но със сигурност ще излезем някъде  Peace Ако получа от Ла редут пакета в който му поръчах една тениска на Найк,ще има подарък  Mr. Green
Снимчице,привет  Hug

# 67
креми твоя патронажна като моята.класика.пожелавам ви лека ве4ер.аз се залавям да готвя и да играя с митко.  Hug за всички

# 68
  • някъде там
малеееееее то човек като ви чете само и не сяда да дрансе 2 реда сега ще стана разногледа

първо за нас да кажа, добре сме, разхождаме се всеки ден поне за 1 час а понякога отива и цял ден в хоикане, Ема има нов долен зъб, които за разлика от предишните изби без особени проблеми, от което съм супер спокойна Simple Smile по цял бърби на нейния си език, вика ми "ени"  Mr. Green  Когато направи нещо все си вика "опа". Ако иска нещо вика "оти". Вечер заспива задължително след като и прочета приказка и като си гушне една парцалена кукла, едно куче и мечо на леглото да е сложен, и всички да бъдат цункани от мен Wink Като се гласим за разходка все и парфюм да си иска, пили си ноктите гримира се, абе мацовска работа  Heart Eyes

Софи тука сме добре сме, ама съм се закрастила с разни щуротии и несмогвам да пиша  Hug малии ква е мацка сладуранката Таничка да я цункаш по сладката муцунка  Heart Eyes
Цеце видях невероятни красоти   bouquet , ако някога реша да се женя теб ще търся то е ясно Wink
skrech за теб и Митко многоо  Hug, изживяла си огромен ужас  Praynig никога никога и на никого да не се случва  Praynig, а за свекитата ти думи нямам  #Cussing out винаги съм била на мнение, че майката знае кое е най-добро за нейното дете следвай интуицията си  Hug които иска да те разбира които не иска си е негов проблем
Роси и Ема беше заспала веднъж в такава поза като Лили, да им се чудиш как им е удобно  Mr. Green
снимчица изумяваш ме с тва готвене, срам голям аз готвя през ден  Blush
дрешник и всички на закачалки .....................еххххххх Prosto_Az завидях ти да знаеш Wink ще свикнеш с новата къща и всичко ще си дойде на мястото не се притеснявай  Hug
Дес
целувки за твоите кукли  Heart Eyes

за отпуските - е тва аз немога да го приложа, първо защото неизползвания отпуск /нали ме освободиха/ за 2007 и 2008 ми беше изплатен в края на декември, когато от някъде ми се появиха добри парички, те за отпуски били и понеже сега се водя фиктивно към една фирма, в която си внасям здравните аз и така ще се гледаме до 2-те годинки после ще му мислим  Peace

Ема се сдоби с детска прахосмукачка и тя, с цел да не изпитва ужас от истинската но уви и от нея я е страх, никога не е плашена е нищо или с никого, незнам защото така

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 17:33 от renyto

# 69
Мами, един много бърз въпрос : Сменях чаршафчетата на Лили и видях голямо кръгло петно кръв  Shocked От какво може да е??? Снощи се разплака към 3.00 и я взех при нас, но не плака толкова, че да ме притесни  ooooh! Никъде по себе си не е имала кръв  Shocked Възможно ли е да е от някой зъб??? Сега я оглеждах, няма след а е текла кръв ни от нос, ни от ухо, ни от знам ли  Tired Направо ми иде да се гръмна, като се сетя, че и се скарах да ляга и заспива, като се кривеше  Tired

# 70
Най-вероятно е от носа, оттам е най-често и понякога не си личи въобще после. Аз имам опит с двама кръвопусци и самата аз бях такава като малка.

# 71
  • София
Роси  newsm78 Огледай я пак много подробно. Ако беше от "не знам къде" щеше да има по памперса. Ако е от ухо щеше да има още съсирена кръв поне малко някъде из ушето. Може да и потекла кръв от носа. Бръкни и с клечка с ограничител, а преди това пръсни физ. разтвор и ако има кървави следи е ясна работата. и от малка драскотина може да е. Вчера моят вагабонтин докато се пънеше да си събуе чорапите си отплесна ръката и се одра по носа. от една микро драскотина цялото му лице беше в кръв. Не знам какво да ти кажа повече. Спокойно и все ще се разбере. Иначе нали нищо и няма?

renyto Не съм съвсем майка-героиня и замразявам сготвено в контейнери за кърма. Ако имам много работа или някакви други затруднения размразявам. То иначе не се издържа и няма как да стане.  Wink

# 72
Ъх, значи аз съм майка героиня  Mr. Green Аз само затварям по 2 бурканчета за след 1-2 дни от манджа. Днес сготивх три манджи - обяд, вечеря и следобедна закуска. Другата седмица пак сме на кухня, че то така... не се издържа... Трудно е да си герой в днешн ивремена.

# 73
Юле, Снимчице, благодаря ви  Hug Нищо и няма , бе. Днес дори бяхме на консултация . Добре си е детето. Сигурна съм, че е от главата някъде, понеже спи с чувалче, а кръв има само на чаршафчето и то под възглавничката и то само един ясно обособен  крък, колкото отвора на чаша за алкохол  Rolling Eyes Нослето и е абсолютно чисто, така като го гледам, но все пак ще опитам да и бръкна с клечка за уши , за да видя по-добре. А това е опасно ли е Rolling Eyes? Така ми е притеснено някак Confused

# 74
  • София
Роси Ти няма да и бъркаш навътре в носа- това не се прави- само в началото на ноздричката, в онази част, която се вижда и колкото да провериш има ли остатъци. А и щом сте били на консултация и детето си е наред няма какво да го мислиш толкова. И на мен постоянно ми течеше кръв от носа като дете. Дали това не ни е общото с Шлябада, което ни прави майки- героини? newsm78
Между другото Шлябада той ника ми в превод на Суахили означава точно това Майката героиня Wink

Общи условия

Активация на акаунт