Ние сме добре, всичко върви по план график и изцепки с разни температури не са се проявили, макар да имаме и 8-ми зъб/долен-преден/. Наско е здрав, батко му също, а щом децата са добре, ние с Антон не се оплакваме.

Таш, радвам се за новата ти придобивка в червено. И аз на свой ред да се похваля, че си закупих нова чанта. Моята е нарочена, че е от Антон за 14-ти февруари, вместо подарък-изненада. В случая съм повече от доволна, защото за такава чанта/от тази марка/мечтая от много време. Довечера ако имам време ще я снимам, за да ви я покажа.
Сладурче, Браво за взетия изпит! Съжалявам, че така се е получило в работата ти, но мой съвет е да не се стига до "спешни случаи" с констатирани липси в каси. Ние в такива ситуации, директно - уволняваме "дисциплинарно". Надявам се само с това наказание да се разминеш.

Вале, много хубава новина за Мадона! А, потвърдена ли е дадата или са само първоначални разговори с нашите организатори.

Оооффф, отново е лудница в работата и пусто нямам възможност да ви пиша

Доскоро!

, ужас бе, 30 мин борба, отмъкваше й всичко под ръцете и тичаше, а то милинкото не може да подтива, ама нали нашия рипа и вика "ела мии, ела,... ама не можеш ма Хванаааа" 

На мен пък Драго ми предложи на 1 април. Излъгана съм за цял живот
Хахаахха И така сме си весели сега..........((иначе е искал да ми предложи на футболен мач.на мач между цска и левски,май.резервирал е бил ложата за мача.ама пусто не се стърпял).

Дано да е сигурно. Много ми се ходи. Малко скъпички са билетите ,но даже като се замисля за нея са евтини.
), ударихме на камък с новата гледачка, та скоропостижно се разделихме. Сега имаме "собствена баба", което е чудесно, ама тъй като е свеки, направо съм пред нервна криза. Онзи ден случайно разбрах от нея, че като ходят за ДК, оставя Кари в количката отвън, сама на улицата! Такава безотговорност не съм очаквала!!! Имало било прозорец и тя я виждала... Абе тия жени не са нормални! Как не я удуших не знам. За секунди може да стане белята, я кола, я някой да я грабне... Само, безащитно дете на улицата! Нямам думи просто...
Аз искам да имам и отделен гардероб за обувки
Аз също съм пестелива на лични теми, но със сигурност знам, че ме четат 
Целувки на всички!
Дано да намериш бързо свястна гледачка! аз ударих тотално на камък и ще си остана вкъщи докато не тръгне на градина. какъвто ми е буйничък ме е страх, че в яслата ще го дисциплинират с неприемливи за мен методи. Ама и това е предпоследно- не се знае какъв акъл ще ми дойде след време.
Много целувки за Васко и за теб разбира се
Ако получа от Ла редут пакета в който му поръчах една тениска на Найк,ще има подарък