НОЕМВРИЙЧЕ на разходка,ходи с пъргава походка

• 14 610
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
Евала на Младен! Дали не му вдъхваш увереност и с положението в работа? Или образованието?

Ъ?  Joy
Не бе, той е мъж под чехъл  Joy (това е негово самопризнание)

# 31
Привет!
Гале, гхххххххх, хлъцнах пред тази гледка. Що ли не мога да си гледам всеки ден така моренцето  Laughing - френските прозорци, камината, шезлонга, книжката, кафенцето...Айде,от мен да мине, позволявам, около мен да щъкат децата и мъжът и да ми развалят леко спокойствието  Laughing
Днес мислех да слизам до плажа, но мнооого духа, размина ни се.
И как няма къде да сложиш чИршафите. На земята ли спиш  Mr. Green Айде, постилай ги, сефтосвай ги, знаеш ли как хубаво се спи на тях  Grinning И аз получих моите  Wink
За новия дом, още ще поръчаш  Laughing
Какво стана с договорката, не трябваше ли до снощи да имате отговор или аз нещо бъркам?
Теди, то понякога човек не може да прецени реално как се е представил. Може пък да не си изглеждала толкова притеснена, колкото ти си се усещала  Wink Успех, независимо дали ще те одобрят за тази позиция или ще търсиш нова!
И аз мислех да си купувам Виши, гледайки новата реклама. Няма да рискувам обаче, като ви чета.
Валенсия, благодаря и аз за разясненията!
Много разтоварващ уикенд сте имали, браво!
Как го удържате Влади в колата, толкова време, че нали и той е от нашата порода?  Laughing
...Свърши ми времето, довечера пак ще надникна.
Чао!

# 32
Здравейте момичета,

Щях да се включа и аз с разяснения по въпросите с отпуските, яслите и т.н., но Валето е разказала много подробно Laughing
Жу добре че спомена за възстановяване на майчинството, та се сетих да те питам. Откога се чудя, но ме мързеше да се поровя и да проверя.   bouquet
Скреч а как е Митко сега?
Дес бързо да оздравяват момичетата.
Сладурче как е Ивчето?

# 33
  • Варна
Добре че Арабела попита  Wink та се стеих да се пУфаля.

Като потегляхме минахме през магазина и се обзаведохме със столче Макси - Кози  Mr. Green 9-18 кг. Та от много избиране, купехме това което имаше в магазина  за нашата група Mr. Green
Как седи ли - ами не седи! За сега спи - около 2 часа в него, останалия път-  около 30 мин - щурее из колата.

Чао за сега.

# 34
  • София
Здравейте, мили мои  Hug

Добре сме, нямам време да се включа, но си ви чета и ви мисля  Laughing

Александър малко кашля, той започна по една реклама за сироп, в която внучето кашля и аз му обяснявам как ще го боли гушката, ако навън не си затваря устата.Та сега ту кашля истински, ту се преструва и си сочи шията  newsm78.Температура няма вече, давах му оксцилококцинум, абеее, дано не се разболее, засега се удържа  Mr. Green.Иначе му избиват още горните кътници, побърква ме, въобще не спи нощем, аз през деня съм на работа, той си взима необходимия сън и на следващата нощ-пак  Rolling Eyes

Ще публикувам и ще си дописвам, че нещо се губи тоя нет /това да не се чудите защо е редактирам поста  Mr. Green/

ПростоАз, честит ви нов дом, вече официално  Heart Eyes, сигурна съм, че е страхотен, аз също се нареждам към желаещите снимки  Laughing.Явно всички жени ти завидяхме за дрешника, ама така е-не мога да си представя даже да са ми на закачалки всичките дрехи, обувките и чантите /моята слабост  Rolling Eyes/ -подредени и виждащи се.Пожелавам ви много щастие и в този дом и да го пълните с деца  Hug

Дианка, как е Павчето?А ти? Heart Eyes.
Гледай обаче каква си, тъкмо реших, че ще си купя на Виши -Миокин и сега взех да се чудя, виждаш ли, че като кажеш нещо, се забива като пирон не само в моята глава  Joy Joy

Галакси, приспа ми се от това море и спокойствие  Mr. Green, дай да мръднем някъде на по-живо местенце.Хайде, честити чаршафки и умната, ей, че като те знам каква си  Mr. Green.Стига си си рзваляла настроението с тая квартира-ако е ваша, ще си стане, ако не-ще намерите по-хубава и ще се чудиш защо си ревала толкова за тая  newsm78.
Съгласна съм с ПростоАз колко е важно мисленето и колко неща можем да предизвикаме сами само с мислите си.Знам, че звуча сектантски, но е така  Laughing

Скреч, вчера ме шокира с поста си, но след това се успокоих от нещата, които пишеш.Много те харесвам, казвала съм го и преди и ме впечатлява увереността, с която говориш и правиш нещата  Hug.Целуни Митето и дано всичко е наред. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ще публикувам и ще си дописвам, че само се губи тоя нет  #Crazy

Дес, мерси, мила за темичката  Hug.Дано се оправят момичетата ти, само това ти липсва на главата.Ти си почивай повече, златен медал няма да ти дадат  Heart Eyes.Абе сутринта си седя аз в старата тема и си викам, брей, никой друг да няма в момента толкова време, а то-нова темичка имало  Mr. Green

Сладурка, тия дни се сещам за теб често, често.Целувам и теб и малката Иви  Heart Eyes.Как сте с мъжът ти, оправят ли се нещата, говорите ли, спря да пишеш по тая тема.

Валенсия, честито ви столче, много да му е удобно на Влади и да си седи в него с удоволствие  Laughing
Звучи супер почивчицата, на която сте били, браво!А това "Усоето", за което говориш, ние преди 2, 3 години специално го търсихме със Слав, много ни го хвалиха, отидохме до там, то беше в края на лятото, басеинът беше празен, иначе красивичко, подреденичко-за голяма компания изглежда супер, но това избягахме спешно в Търново  Wink Mr. Green.Е, ако се събираме с вас и празният басеин няма да ме спре  Embarassed

Жу, тази нощ те сънувах със Стеф  Mr. Green.И той изведнъж беше със сини очи като твоите и аз си виках как ти се е изпълнило желанието  Laughing

Теди, не се шашкай за интервюто, хората преценяват, че там си под напрежение.А може това да им е харесало даже, че не си някоя нахалница  Laughing

Само да ви информирам, че Медхен е в командировка, та няма да се включи подробно /Роси  Wink/.
А за дебелата Роси пак не вярвам  Joy Joy /въпреки, че сигурно пак ще те харесам  Hug/

Хайде, ще ви оставям малко, че имам да си досмятам.
Целувам ви и ви пожелавам страхотна вечер  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 16:25 от talyyy

# 35
Здравейте сладурки  bouquet
Благодаря Ви за вниманието!  Hug Hug Hug
Днес се отдадох на себе си...и в хубавото време се пошляхме с детенце на воля...
Някак се почувствах по-добре, а и вие ме окуражихте, така че наистина
ОТ СЪРЦЕ ВИ БЛАГОДАРЯ!!!   bouquet

Аз Виши-то отдавна нещо не го харесвам... Thinking,
ама да ви похваля La Roche няколко продукта изпробвах,
а и мои познати също са доволни... Whistling
ПростоАз и от мен ЧЕСТИТ ви дом! Да е изпълнен с детски глъч и радостни мигове!!!
а за дрешника...много сме му хвърлили мерак май всички...подреждай го да не го запълним ние  Joy

Гале и аз днес си чакам поръчката...мъж ми отиде да я вземе,
та утре и аз ще се похваля и с нови чаршафи bowuu

Тали, за безсънието направо не помня от кога не съм спала нормално....
зъби, зъби...още само 12 ни останаха  #Crazy

Дес дано се оправят твойте принцеси и аз Благодаря за хубавата темичка!!!

Айде прекрасна вечер на всички и още веднъж БЛАГОДАРЯ
за хубавите емоции с които ме зареждате!   bouquet

# 36
  • София
Станах професор по анемиите  Mr. Green . Изчетох де що се среща. На сън да ме бутнеш, ще ти кажа за еритроцитите  Simple Smile . Сега един въпрос, който очаква искрен отговор. Понеже забелязвам, че доста от вас приемат тежко лошите новини, притеснява ли ви това, което пиша около Митко? Искате ли, за да не ви скъсявам живота със сложни диагнози, просто да ви кажа резултатите, след като стане известно всичко?

# 37
Здравейте душици,  Peace

Днес се оказа страшно гаден и труден за мен ден, говоря като психическо и физическо натоварване.

Изобщо си повтарях цял ден - да се държа и да не се отчайвам и да вярвам, че всичко ще се нареди все някак, но оново НЕ!
Не съм ви занимавала умишлено, но усещам,че отново рухвам мамка му!  #Cussing out
Обадихме се сутринта на нова агенция, харесахме си супер апартаментче, насрочихме оглед, мъжо се освободи и почти готов и малко преди огледа собствениците звънят, категорични били, че не искат да се наема жилището то двойки, камо ли с деца на 1,5г  #Crazy, еми казах си, е баси?  Crossing Arms Обадих се отново на брокерката, исках да подпишем декларация към дог-ра, в който да има клауза, ако има чшупени или надраскани стени, ние да  си боядисаме и поправим всичко, Отново не искаха! А са млади хора с по 2 деца, едното на 2 г.

Иначе с другото жилище, на което ходихме миналия петък, днес се обадих на онази баба и попитах за апартамента, тя каза, че не знаела дали е още свободен и че утре ще знае, имала 2-3 огледа там и утре ще потвърди....
Намекнах,че сме мислили и имаме предложение, което и него отхвърли, аз съм сигурна обаче, че тя не предава тези неща на собствениците,

Скреч - вие сте имали тел на собствениците, а ние нямаме, Николай им даде визитката си, но нямаме отговор от тях, както и няма да имаме. Затова не можем да говорим с тях лично, но това не може да променим.
Скреч - аз искам да споделяш всичко, по добре така!

Помраченото ми настроение е и в следствие на 2 дневен опрян ковчег на блока ни, от вчера само минавам с количката покрай капака и се разтрепервам, а днес се прибираме с Ники и точни делегацията хора изпращат смъртника.... Praynig
 Боже едно викане и рев е из блока, то всичко се чува и ме е налегнала една апатия и нерви, детето също усеща настроението ми и е много кисел и нервен.

Така че..... наистина опитах всичко, за да не мрънкам сега с тези си изречения, но не мога/....
Ако Ники беше до мен и да ме гушне..., но не, В София е, а аз съм тук сама..........

Теди хареса ли чаршафчетата??
Арабела нее, не спя на пода, но сикам да са сложени на новата къща, за там са ми нарочени, и ще си Удържа !!!
Таш ееее, как бе, каква съм , че ме излагаш тук във форума  Joy, чухте за нови чаршафи и айде.... иди обяснявай, ч енямаш сестра.?
Валенце честит ви стол Макси КОзи/

# 38
Момичета тука съм,набързичко само да ви пиша,че ви благодаря за милите думи. Hug Ивчето слава богу е добре,явно не е нагълтала много лепило,ама снощи цяла вечер и държах ръчичката и я проверявах диша ли Confused Днеска имах тройно кртичиен ден Confused Аз и мъжо си пуснахме отпуска,за да ида днес на изпит и да разбера,че е отменен в последния момент Confused Утре пак в 5.30 тръгваме и дано успея да го взема...на обед трябва да сме на работа и двамата,че и моя шеф нещо се е разфучал и днеска ходих до офиса да пиша обяснения за една пълна глупост..Ох,имам чувството,че току дръпнамалко напред и айде пак в дупката,ама то явно ми е от зодията Tired
Всички ви изчтох,макар и набързичко,много работи искам да пиша,но наистина няма да мога,мислено съсм с всички ви съпреживявам всичко! Отивам да видя някой и друг ред и да си поопресня "знанията"..изобщо не съм чела и не знам на какво разчитам утре! Стискайте ми палци,моля ви!
Гале спокойно не се кахъри,сигурно съм,че е въпрос на съвсем малко време да наемете жилище Praynig Hug Много предлагане има наистина,не се отчайвай Hug И аз с едепресирам от ковчези Confused
Таш много си готина бее Flutter Hug Много ми е кеф като видя дълъг пост от тебе! Давай на Сашко клеева тинктура,пробва ли го това? Семейни въпроси друг пт ще пиша,сега няма време,ама не искам и да отегчавам пак всички с мойте сапунки.
Целувки момичета! Лека нощ! Hug

# 39
  • София
Здравейте, мили мои приятелки!

Ще се опитам да ви драсна докато очаквам дежурното събуждане на младежта. Дано, пък днес да пропусне  Praynig

Момичета благодаря за комплиментите!  bouquet За мен е голямо удоволствие да съм във вашата компания и се радвам ако и на вас ви е приятно с мен. Heart Eyes Сега прочетох по- подробно назад и виждам, че съм пропуснала да честитя на Таш и Просто Аз.
Честит рожден ден Таш!/На патерици Embarassed/ Да си жива и здрава, и много щастлива!

Просто Аз Честита ти нова къща! Не ти пожелавам да остарееш в нея, а след време да се пренесете със семейството и всичките деца в още по- хубава, такава каквато сега не можеш и да си представиш! А и за сега- една чевръста домашна помощница, която да чисти до блясък и с усмивка, че голяма къща трудно се поддържа от млада майка студентка. Wink

Гале Не рухвай, миличка, скоро ще дойде и вашият час с новият дом. Вярно, че очакването е особено изнервящо, когато имаш чувството, че си на една ръка разстояние от желаното.  Hug А брокерите са така- всеки, който не умее друго се заема с това и висят по сто човека на клона при всеки наем и продажба. Аз се опитвам нещо да дам под наем и ме изумят, просто, със своята некомпетентност и нахалство. С съпругът ми работи като консултант в този бранш и рядко работи с брокери, още по- рядко с българи, но и от него знам, че драмата е голяма. Важното е, обаче каква си ти, а не какви са брокерите и ще ти се получат нещата въпреки тях.

Сладурче Радвам се, че Ивчето е по- добре. Дано и всичко с обясненията мине леко. Те обясненията почти винаги са без реален повод, но карай.

Скреч Казвай всичко, а може и някой от нас да помогне ако не със съвет, то поне с разбиране. Нали сме се събрали и за това тук. Hug

Valenciq Честито ви столче! със здраве да си го ползвате все до хубави места да пътувате.

Събуди се този младеж. От две седмици няма пропуск. Оставям ви и ви пожелавам лека и безаварийна нощ!

# 40
  • София
Ох, чак сега приключих със задачите, детето спи и мога да си отделя един час за мене си.

Много тежка нощ изкарахме ние. Тъъъкмо положих морно тяло снощи към 12, и като писна онова ми ти дете, ама пищи, та се дере и сълзи се леят. Помислих си първо, че е от зъбите някаква криза. Опитах да дам Панадол, водичка, да се успокои - бута всичко и реве. Такова нещо по нощите при нас не се беше случвало, когато е зъбките, като пийне водичка и се успокоява.  Почнах да я разнасям из стаята, стана още по-зле положението. Бях се панирала вече и мислех да звъня на сестра ми да идват и да ходим до Пирогов, уплаших се да не е глътнала нещо. И както я държах, усетих, че й ручи коремчето.  После почна много да пръцка, явно е била насъбрала газове и са й издули черъвцата и затова плаче, така реших  newsm78 И се сетих, че на обяд от ДК имаше манджа със зеле и от там се е получила тая реакция. Един час пърдя, накрая към 3ч. се изака с мощни залпове, успокои се и заспа. В 5ч. станах за работа и не ме питайте как съм избутала днес, че и толкова много работа имах ooooh!, прибрах се ни жива, ни умряла. Добре, че Василия ме възнагради със следобеден сън 4 часа и нещо, че сигурно вече щях да съм за лудницата. Такива работи при нас, ама то това да ни е проблемът, да не се случват болести и лоши работи  fingerscrossed

Скреч, благодаря за разяснението. Наистина, ти беше казала, че анемията на Митко не е от този тип, който може да се коригира с промяна в хранителния режим. Ами тръгвайте по изследвания, че да почва по-бързо лечението. Стискам палци и се надявам да ни държиш в течение, как иначе. Мен лично не ме натоварваш, просто наистина съм загрижена за детенцето. А ти приемаш нещата стоически и много спокойно, за което те поздравявам    bouquet

Гале, такъв е животът, душицо. Едни се раждат, други умират. Но наистина, не е било нужно да държат 2 дни тоя капак  Confused
А проблемът с претенциите на собствениците за детето не ме учудва, аз лично изпуснах две подходящи жилища по тая причина, щото ми било малко детето. Остави това, ми съм и с куче   Mr. Green Ще кажеш, че тия хора не са раждали и гледали деца. Според мен нещата могат да се решат с една допълнителна клауза в договора, но явно предпочитат да си гледат спокойствието хората.

Сладурче, аз когато отивам някъде по предварителна уговорка, дори и в рамките на София, винаги звъня профилактично по един телефон, защото се случват всякакви неща, а мразя да си губя времето или да ми връзват тенекии. При теб май не се случва за първи път да се разкарваш напразно  Thinking Нямате ли там някой инспектор, да звъннеш предния ден и да се увериш, че всичко е наред? Съжалявам за неприятностите, искрено ти съчувствам и стискам палци утре да вземеш изпита! Hug И вземи пусни някоя снимка на Ивчето,  от месеци не съм виждала май нещо ново, а сигурно много е пораснала. Цункай я от мен! Hug

Ами и аз бях дотук. Ще си пусна нещо да се поразсея и лягам, че утреееее, майко мила, пак тежък ден. Дано поне тоя път нощта ни да е лека! Лека да е и на вас!  Hug

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 23:01 от Цецето

# 41
Хванах се на приказка по скайпа с моята приятелка от Бургас,която роди тия дни,малии  колко неща съм забравила Rolling Eyes Щях уж да уча...
Цеце сигурно сте изкарали кошмарна вечер,ама как си го разказала,та се позасмях даже Laughing Махате зелето вече от менюто-явно е по-деликатно стомахче Wink Ивата с кеф яде леща и боб и досега да чукам на дърво не е имала такива проблеми. И са-при мен не се случва за пръв път да се отмени дата за изпит,ама се ядосвам,защото и аз обичам да ми е опечена работата-вчера следобед им звънях за потвърждение......

# 42
Сладурче, най-важното е, че Ивчето е добре! Heart Eyes
Успех утре, ще стискам палци и на краката  Simple Smile /и за изпита, и за работата/ Колко изпита ти останаха?
Може ли пък такова безхаберие, да го отменят в последния момент! Предполагам, че по-големия процент студенти пътуват от други градове.
Гале, нормално да се депресираш от такива гледки.  Sad И аз съм същата, дори и да ми е напълно непознат човека, с дни не ми излиза от главата, ако се случи случайно да видя подобно нещо.
Като минавам покрай определени места или фирми /чак не ми се споменават имената им/, обикновено си обръщам главата на другата страна  Confused
Уф, няма как да не се ядосваш и да не си напрегната за квартирата, но всичко ще се нареди и то в най-скоро време. Само малко търпение още  Simple Smile И занимавай ни с проблемите си, щом така ти олеква. Ние пък ще те успокояваме, защото гледаме по-трезво от теб на ситуацията  Laughing
Скреч, аз също искам да споделяш, ако теб това не те притеснява, разбира се. Той прие ли вече антибиотика? Как се чувства днес?
Роси, абе дето няма цяла година да учиш за едни държавни изпити. Я взимай по едни конспект. Ако намериш разработени теми, още по-добре, ако не, ще го направиш ти и се явявай. Няма смисъл да отлагаш, пък и от опит глава не боли.
Много хубав аватар имаш  Heart Eyes
Хайде, лека вечер! Утре трябва да ставам рано. Дори преди Елица сигурно, че имам един ранен ангажимент.  А още не мога да се отлепя от компютъра, много загубен човек съм!

# 43
ХАйде и аз да се впиша набързо..
Първо,сладурче,УСПЕХ утре,стискам палци.РАдвам се че Ивето е добре Hug
Тиана,мерси за поздрваите.НЯма защо да ми се извиняваш,аз не се сърдя за такива работи.
Цеце,много образно както винаги си го разказала.ама измъчило се е детенцето и ти покрай нея.
Ние спряхме кухнята ми те тия маймуни (Стефания и Хриси) двете ядат една кухня и остава да храним котки и кучета Crazy А накрая спряха и да ядат изобщо - хапват си от наште манджи.
Днес брат ми ми донесе Хип млако,ама Био Rolling Eyes Нищо не казах,предложих и го - въртя сука,накрая легна по корем и го изпи.Не иска да си държи шишето откак и смених мляко с Нестле Embarassed,ама и аз съм една овца.Та не разбрах хареса ли го това Био или не,ама за първи път от седмица насам си дръпна 200 и кусур грама Thinking Ще си и върна розовия Хип,ама да изпием този Blush
Аз също съм на мнение че не бива да се спира млякото.

Таш,хубаво е че писа Hug

А моите мацки са все така болнави.Вяра днес ни изкара акълите и утре с баща им и баба им на лекар,едва организирахме мероприятието,ама си отдъхнах че стана.

Хайде оставям ви да се оправям и да лягам че тва ставане в 6 бавно но сигурно ме довършва Hug

# 44
Здравейте момичета!
Бяхме на РД на милото на брат му и преди малко се прибираме - сега се хващам за уроците (всъщност,първо с вас се хванах...)
Скреч,и аз искам да ни споделяш всичко! Искам да съм с теб и малкия Митко мислено и да ви изпращам позитивна енергия! КОлкото и тъпо да звучи! Споделяй ни всичко! Медицината е много напреднала - каквото и да се наложи - може да се направи,така,че съм убедена - всичко ще е ок! Искрено се надявам проблема да идва от храната - кажи на свекърите си същото - мисля,че ще е много по-добре. Не ги е срам! Може ли в такъв момент така да те нападат!
ТедиАз Simple Smile подреждам подреждам! По повода - днес ми дойде първата ларедутска поръчка - има едно-две дето не съм доволна,но иначе - добри попадения! Simple Smile Ла Роше-то и на мене много ми го хвалят! Може да го пробвам и аз!
Таш,мила Simple Smile все с такива постове - по-честичко да те виждам.Наяа,подобно на Александър пък се задавя нарочно - понеже разбра,че като се задави и аз скачам на 2 метра от земята! Голяма хитруша...
Гале - не се отчайвай! ПОвярвай ми,че ще си намерита страхотна кваритра и тогава ще се радваш,за това,че не сте наели тези!
Сладурче - занимавай ни по често със семейните си драми,стига това да те разтоварва!А за изпита - не се ядосвай! И аз онзи ден избухнах по телефона - сках информация за едни оналйн тестове - пише,че трябва да реша максимум 10,а аз питам дали има някакъв минимум (т.е. мога ли само 1 да реша) и ми се отговаря "Тълкувайте го както искате"  - е аз в академията по гатанките ли следвам егати - направо побеснях!
Цеце - добре,че е било от зелето и не си се разкарвала излишно до Пирогов - само нерви и напрежение!
Дес - розовия хип си е най-добър.Когато нямаче пратка в БГ (покрай НГ) - купувах син Хип (Био) - той пак е с вкус на ванилия и май няма особена разлика (вкусова)

Момичета от доста време насам като ви чета и все ме сърбят ръцете да пиша...гледам ви как си споделяте лични неща ...не че аз не споделям,но има разни работи,които така ми се иска да изкрещя,да се оплача да споделя,пък все ме страх,че някой ще ме разпознае...че нещата които кажа,няма да си останат м/у нас...в смисъл - не че вие ще кажете на някой,а че някой познат ще се рови,ще чете какво съм писала и т.н. Поради подобни причини изтрих и албумчето на мен и Ная преди време ...дали не параноясвам?

Общи условия

Активация на акаунт