Ъ?

Не бе, той е мъж под чехъл
(това е негово самопризнание)
(това е негово самопризнание)
И аз получих моите 
Успех, независимо дали ще те одобрят за тази позиция или ще търсиш нова!
та се стеих да се пУфаля.
.Температура няма вече, давах му оксцилококцинум, абеее, дано не се разболее, засега се удържа
, сигурна съм, че е страхотен, аз също се нареждам към желаещите снимки 
.

.
.Целуни Митето и дано всичко е наред.

.Дано се оправят момичетата ти, само това ти липсва на главата.Ти си почивай повече, златен медал няма да ти дадат
.Абе сутринта си седя аз в старата тема и си викам, брей, никой друг да няма в момента толкова време, а то-нова темичка имало
.Как сте с мъжът ти, оправят ли се нещата, говорите ли, спря да пишеш по тая тема.
/.
/въпреки, че сигурно пак ще те харесам
/

, 

. Сега един въпрос, който очаква искрен отговор. Понеже забелязвам, че доста от вас приемат тежко лошите новини, притеснява ли ви това, което пиша около Митко? Искате ли, за да не ви скъсявам живота със сложни диагнози, просто да ви кажа резултатите, след като стане известно всичко? 
, еми казах си, е баси?
Обадих се отново на брокерката, исках да подпишем декларация към дог-ра, в който да има клауза, ако има чшупени или надраскани стени, ние да си боядисаме и поправим всичко, Отново не искаха! А са млади хора с по 2 деца, едното на 2 г.
, чухте за нови чаршафи и айде.... иди обяснявай, ч енямаш сестра.?
Ивчето слава богу е добре,явно не е нагълтала много лепило,ама снощи цяла вечер и държах ръчичката и я проверявах диша ли 
Много предлагане има наистина,не се отчайвай
И аз с едепресирам от ковчези
Много ми е кеф като видя дълъг пост от тебе! Давай на Сашко клеева тинктура,пробва ли го това? Семейни въпроси друг пт ще пиша,сега няма време,ама не искам и да отегчавам пак всички с мойте сапунки.

За мен е голямо удоволствие да съм във вашата компания и се радвам ако и на вас ви е приятно с мен.
Сега прочетох по- подробно назад и виждам, че съм пропуснала да честитя на Таш и Просто Аз.
А брокерите са така- всеки, който не умее друго се заема с това и висят по сто човека на клона при всеки наем и продажба. Аз се опитвам нещо да дам под наем и ме изумят, просто, със своята некомпетентност и нахалство. С съпругът ми работи като консултант в този бранш и рядко работи с брокери, още по- рядко с българи, но и от него знам, че драмата е голяма. Важното е, обаче каква си ти, а не какви са брокерите и ще ти се получат нещата въпреки тях.
И се сетих, че на обяд от ДК имаше манджа със зеле и от там се е получила тая реакция. Един час пърдя, накрая към 3ч. се изака с мощни залпове, успокои се и заспа. В 5ч. станах за работа и не ме питайте как съм избутала днес, че и толкова много работа имах
, прибрах се ни жива, ни умряла. Добре, че Василия ме възнагради със следобеден сън 4 часа и нещо, че сигурно вече щях да съм за лудницата. Такива работи при нас, ама то това да ни е проблемът, да не се случват болести и лоши работи 

Нямате ли там някой инспектор, да звъннеш предния ден и да се увериш, че всичко е наред? Съжалявам за неприятностите, искрено ти съчувствам и стискам палци утре да вземеш изпита!
И вземи пусни някоя снимка на Ивчето, от месеци не съм виждала май нещо ново, а сигурно много е пораснала. Цункай я от мен! 

Ивата с кеф яде леща и боб и досега да чукам на дърво не е имала такива проблеми. И са-при мен не се случва за пръв път да се отмени дата за изпит,ама се ядосвам,защото и аз обичам да ми е опечена работата-вчера следобед им звънях за потвърждение...... 
/и за изпита, и за работата/ Колко изпита ти останаха?
И аз съм същата, дори и да ми е напълно непознат човека, с дни не ми излиза от главата, ако се случи случайно да видя подобно нещо.
И занимавай ни с проблемите си, щом така ти олеква. Ние пък ще те успокояваме, защото гледаме по-трезво от теб на ситуацията 

А накрая спряха и да ядат изобщо - хапват си от наште манджи.
Ще си и върна розовия Хип,ама да изпием този 

подреждам подреждам! По повода - днес ми дойде първата ларедутска поръчка - има едно-две дето не съм доволна,но иначе - добри попадения!
Ла Роше-то и на мене много ми го хвалят! Може да го пробвам и аз!
все с такива постове - по-честичко да те виждам.Наяа,подобно на Александър пък се задавя нарочно - понеже разбра,че като се задави и аз скачам на 2 метра от земята! Голяма хитруша...