Каква машина за печене на хляб да си купя-моля дайте съвет

• 291 106
  • 1 283
  •   1
Отговори
# 120
  • с/у ОколоМръсТното
Здравейте. Гледам в Метро има една промоция сега, 2 такива машинки на Аляска за 180 лв. Та с една колежка се чудим дали да не си ги купим. Какво ви е мнението за марката? Моделът е ВМ2600, ако има значение?

Била добра.
Погледни линка от подписа ми. Там точно за това се говори.

# 121
  • На планетата Земя
И аз съм за Мулинекс 5000. Имам такава от 3 седмици. Много съм доволна!  Laughing

get_real, не се чуди, не се май! Не можеш да си преставиш атмосферата, която създават творенията от машинката. Всичко е много вкусно, знаеш какви продукти слагаш, пестиш си време, можеш да твориш. И наистина се хапва по-малко хляб, мъжът ми сподели, че домашният повече го засища. Направи си извод в купешките има ли въобще съставки и какви.

# 122
абсолютно вярно е,че домашния хляб засища много много повече!като си купуваме нарязан хляб от магазина вземаме по 2 ( 3ма човека сме и куче) ,а като правя домашен 1 хляб си ни стига спокойно,защото всеки яде по 1-2 филии.пърно,че са по-големи и второ засищат невероятно много,а и са по-полезни - все пак няма набухватели,консерванти и т.н  Peace

# 123
  • Countryside
И наистина се хапва по-малко хляб, мъжът ми сподели, че домашният повече го засища. Направи си извод в купешките има ли въобще съставки и какви.
Абсолютно, брашното си е колкото трябва и излиза едно малко самунче от 1кг, а не огрооомен хляб от скромните 500-600гр  ooooh!

# 124
  • София
Здравейте. Гледам в Метро има една промоция сега, 2 такива машинки на Аляска за 180 лв. Та с една колежка се чудим дали да не си ги купим. Какво ви е мнението за марката? Моделът е ВМ2600, ако има значение?

Била добра.
Погледни линка от подписа ми. Там точно за това се говори.
Шани, мерси! Вече съм горд собственик, даже я ползвах. Много добър резултат се получи след вторият опит. Добре, че го има форума.

# 125
Майка ми е с Мулинекс-5000 и е доволна Peace. А аз пък съм доволна от нейните хлебчета - няма такава вкусотия  Hug

# 126
  • с/у ОколоМръсТното
Каква е разликата в машинка с 1 бъркалка и такава с 2бр.?

# 127
  • София
И аз съм решила да си взимам, и сега се чудя каква та ще следя темата  Peace

# 128
Доколкото знам тази с 2 бъркалки може да меси по-голямо количество тесто.

# 129
  • Варна
Каква е разликата в машинка с 1 бъркалка и такава с 2бр.?
Машинките с 1 бъркалка са до 1кг.хляб,тесто,а тези с 2 бъркалки до 1,5кг.И един съвет от мен,ако си купувате хлебопекарна трябва да предвидите и домакинско кантарче(ако нямате)точният грамаж е от голямо значение.

# 130
  • София
Ellia, мерси за подсещането.

Не издържах и подтикната от няколко добри човека тук отивам утре да си купя. Както се досещате следващата ми спирка ще е местното Фантастико и по-точно щандовете с брашното и яйцата  Crazy

# 131
Така като  ви чета, все повече се навивам и аз да си купя. Ще следя темичката, защото не мога да реша каква марка да си взема.

# 132
  • с/у ОколоМръсТното
Мерси, мацки.  Hug
Разбрах вече каква е разликата  Grinning

# 133
  • София
Не знам дали вече съм питала (следя от темата и съм чела и други ама пусти му мозък)
Та въпроса има ли хлебопекарна  която да пече в кръгла форма - като питка, не като тухличка?

# 134
  • Countryside
Не знам дали вече съм питала (следя от темата и съм чела и други ама пусти му мозък)
Та въпроса има ли хлебопекарна  която да пече в кръгла форма - като питка, не като тухличка?
Онзи ден гледах точно такава в Зора, имаше избор между кръгъл и квадратен хляб. Мисля че беше Тефал  Thinking
Мда,  Mr. Green Тефал е, но пак не е точно питка, а кръгъл топуз  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт