Каква машина за печене на хляб да си купя-моля дайте съвет

• 290 584
  • 1 283
  •   1
Отговори
# 375
скоро си купих хлебопекарна Мулинекс2000 но нещо май несъм доволна-горната коричка не я изпича хубаво тя стои по светла отколкото е встрани и отдолу,оопитах я на отложен старт на програма 4 и като станах хлябът беше готов и сега исках пак да пека на тази програма но нетръгва времето се отброява но само толкова на 5 програма също не тръгна и направих пълнозърнест хляб на 1 програма но хлябът не се наду голям е на половина дайте ми съвет
Съжелявам но взела си машина от която най много съм чела оплаквания и тук и в руските форуми.

# 376
# 377
Сори, мисля че сте се объркали с линка, защото това което показвате не е тема за машина за хляб.

# 378
Здравейте, искам да благодаря на всички за споделените мнения. Жена ми искаше хлебопекарна Филипс, от рекламата на Техномаркет. След прочитане на всички мнения в този форум, стигнах до извод, че не е важна марката, а това какво прави и как е оборудвана. След кратко проучване на пазара купих Rohnson R-295. Цена 119лв. с ДДС. Покупката е направена от Метро. Машината е с две бъркалки, тефлонов съд и 12 програми. Хляба се получи още от първия път. Сега ще правим царевичен. Искам, да пожелая успех на всички, но преди да купите прочетете всичко. Инвестицията не е малка, но може да бъде премерена.

# 379
Sireni , пиши моля те за неото ,че и аз искам да купя за майка ми.А промоцията изтича и не мога да реша.Моята е мулинекс 5000 ,добра е но мисля че и с по евтинка можехме да се разминем

# 380
Sireni , пиши моля те за неото ,че и аз искам да купя за майка ми.А промоцията изтича и не мога да реша.Моята е мулинекс 5000 ,добра е но мисля че и с по евтинка можехме да се разминем

Не купих...

Ето тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=485533.525
Z-Тина хвали НЕО Peace

# 381
Отскоро има хлебопекарни на Филипс - въпроса ми е има ли някой такава и доволен ли е от хляба

# 382
Здравейте Simple Smile Наканила съм се и аз да си купя хлебопекарна и съм се спряла на Мулинекс 3000. Ако някой има отзиви за този модел, ще се радвам да ги сподели   bouquet

# 383
Моята е Moulinex 5003 с приставки за багети.
За 2 години съм направила 500 хляба и съм много доволна.
Когато избирах каква да си купя доста се чудих дали си струва разликата от 50лв. само за една приставка за багети, но се радвам, че взех такава защото се оказа, че не само това е разликата.
Точно заради багетите има и втори нагревател по-нависоко, който обаче си работи и на другите програми(не само при багетите) и така температурата се разпределя по-равномерно и се изпича идеално отвсякъде, включително и от горе.

# 384
Здравейте Simple Smile Наканила съм се и аз да си купя хлебопекарна и съм се спряла на Мулинекс 3000. Ако някой има отзиви за този модел, ще се радвам да ги сподели   bouquet
Моята предишната беше точно тази, много време съм с машина за хляб, изчела съм в темата много постинги.
Ако говорим за Мулинекс това е единствената машина за която не съм прочела оплаквания.
Да кажа само че при мен работеше 3 години, след което си купих по голяма, сега работи при майка 2 години ще стане скоро, нищо не съм и баила, ни то на сервиз съм я носила.

# 385
Еурека от Ларедут е моята. Нямам повод да съм недоволна.
Отвътре изглежда като половината модели по нашите магазини, едно към едно. Гледала съм, сравнявала съм. Май само марката, залепена отвън, е различна.
Не бих дала 200 лв. за такъв уред, според мен е безсмислено. По принцип не купувам куче марка уреди, но в конкретния случай съм много доволна, че спестих 100-150лв.

# 386
Здравейте, на всички Simple Smile
Цял ден съм из форумите относно хлебопекарна, която съм решила да си купувам. Вече съм се спряла на марка Мулинекс и на два модела  http://www.technomarket.bg/products/09071850/moulinex-ow-5023 и http://www.technomarket.bg/products/09073478/moulinex-ow-5020. Всъщност разликата е в багети -те. Но някой казват, че е хубаво да имат , други не.... Моля ви за съвет, тези които вече си имате хлебопекарна, да споделите коя от двете е по - добре да си взема? А днес също така прочетох, че някои пък са си взели и на марка Северин - аз попаднах на тази http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=%C4%CE%CC%C0%CA%C8% … uct_id=1100021469newsm78 newsm78 newsm78
Дано ме насочите коя ще е най - добрата да си купя.... много искам вече да си приготвя някое топло и вкусно хлебче ....   chef  chef  chef

# 387
Аз също се присъединяват към редиците на тези, които търсят съвет за хлебопекарни. Моята Северинка след 3 години вярна служба нещо се развали, като знам обслужващия сервиз колко е адекватен, предпочитам да инвестирам направо в нова. И аз харесвам моделите на Мулинекс с приставки за багети и възможност за приготвяне на диетичен хляб, може би към тях ще се насоча.

# 388
# 389
Моята е Мулинекс OW5000http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/825573/P11130417 … 0-MOULINEX-OW5000
......доволна съм от нея вече 2 години я ползваме  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт