Каква машина за печене на хляб да си купя-моля дайте съвет

• 291 622
  • 1 283
  •   3
Отговори
# 1 065
не.
въпрос има ли ? и колко лева струва ?

# 1 066
  • Karlovo
Какво ще кажете за тази хлебопекарна - https://www.technomarket.bg/products/09141925/tefal-pf6101  .Дали ще се разваля като Мулинекса ? Докато реша дали да си правя моята може да си харесам друга по нов модел .

# 1 067
  • Варна
Искам да споделя и да похваля пекарната на лидл lidl, изключително съм доволен! Имах избор между нея и мулинекс ос 2хххх голямата с опция за бегети. Та не съжалявам,ако ползвате често хлебопекарната имайте предвид, че кошницата и бъркалките се сменят при изтъркване.Цената при мулинекс беше около 100+ лв за комплект, а при лидл е 30 лв... Отделно, доставката може да отиде над 30 дни,и гаранцията от три години си е по добре от две.Лично мнение, не казвам, че другите марки не стават, но сравнение цена / качество, най добро съотношение е при тях

# 1 068
Цената на хлебопекарната от Лидл ли е 30лв? newsm78 Къде това? В нашия Лидл беше близо 100 лв. Peace
И отделно, че най-много потребители споделят за тях, че няколко месеца след закупуване дават някакъв дефект. Да, лесно се приемат рекламациите, но си е разправия. Предпочитам уреда ми да си изкара без проблем понегаранцията. Peace

# 1 069
Цената на хлебопекарната от Лидл ли е 30лв? newsm78 Къде това? В нашия Лидл беше близо 100 лв. Peace
И отделно, че най-много потребители споделят за тях, че няколко месеца след закупуване дават някакъв дефект. Да, лесно се приемат рекламациите, но си е разправия. Предпочитам уреда ми да си изкара без проблем понегаранцията. Peace
Казанче + бъркалки е 30лв . Това е написал - плюс е цената на консумативите и гаранцията 3г.
  И аз съм доволна от Силвър Крест - но ми е първата и нямам база за сравнение и се надявам дълго да съм си с първата де Grinning

# 1 070
Аз пък съм предоволна от Мулинекс от тези с функция багети. Може би е до късмет, но вече пета година почти всеки ден се ползва, само веднъж съм сменяла казанче и бъркалки, но си поръчах от тел. и на другия ден бяха при мен. Да, скъпи са в сравнение с тези на Лидл, но пък казанчето и бъркалките вече трета година карат без проблем при мен.

# 1 071
Казанче + бъркалки е 30лв . Това е написал - плюс е цената на консумативите и гаранцията 3г.
  И аз съм доволна от Силвър Крест - но ми е първата и нямам база за сравнение и се надявам дълго да съм си с първата де Grinning
Да, грешката е моя.  Peace Още съм била сънена като съм писала.  newsm09
И аз съм с първа хлебопекарна, нямам база за сравнение (и не искам да имам  Laughing), ползвам я всеки ден, поне веднъж, вече 1 година. Не знам цената на казанчето колко е, съвсем случайно наскоро видях в един сайт, че бъркалката е 8 лв. Peace

# 1 072
  • София
За лидълската 30 лв. за муленкса са 40 лв., то голяма разлика.

# 1 073
  • София
здравейте Hugкакво ви е мнението за тази https://metro.bg/metro-offers/koledni-prikluchenia-vduhnovenia/product-details  bouquet

# 1 074
  • София

На Мулинекс е, което предполага, че ще е добра, но е малка като капацитет. Прецени си за колко човека ти трябва и дали ще я ползваш ежедневно или само от време на време.

# 1 075
Здравейте, ползвам машина за хляб от 2 години и си го правя вкъщи. Само че хляба става много ронлив. Предполагам и всички вие имате този проблем. Как се справяте с него. Напоследък меся тестото в машината и като втаса го изкарвам и изпичам хляба във фурната. Става много по-сполучлив

# 1 076
  • Paris, France
Аз пък съм предоволна от Мулинекс от тези с функция багети. Може би е до късмет, но вече пета година почти всеки ден се ползва, само веднъж съм сменяла казанче и бъркалки, но си поръчах от тел. и на другия ден бяха при мен. Да, скъпи са в сравнение с тези на Лидл, но пък казанчето и бъркалките вече трета година карат без проблем при мен.

От 6 години имам лидълската хлебопекрна на Силвъркрест и все още си карам с казан4ето и бъркалките с коитоя купих и са си като нови. Нито са захабени или олющени, нито скърца като меси Peace

Здравейте, ползвам машина за хляб от 2 години и си го правя вкъщи. Само че хляба става много ронлив. Предполагам и всички вие имате този проблем. Как се справяте с него. Напоследък меся тестото в машината и като втаса го изкарвам и изпичам хляба във фурната. Става много по-сполучлив

1) месиш на ниска хидрация-пробвай да слагаш малко пове4е вода

2) брашното не е достатъ4но мазно-мажи осите н бъркалките съ зехтин. Даже полй всяка ос с половин 4аена лъжи4ка зехтин.

# 1 077

При мен става ронлив ,когато го нарежа топъл .... Правя го днес , оставям го да изстине , прибирам го и на другия ден се реже без никакви трохи , на хубави филийки ...

# 1 078
  • София

От 6 години имам лидълската хлебопекрна на Силвъркрест и все още си карам с казан4ето и бъркалките с коитоя купих и са си като нови. Нито са захабени или олющени, нито скърца като меси Peace

1) месиш на ниска хидрация-пробвай да слагаш малко пове4е вода

2) брашното не е достатъ4но мазно-мажи осите н бъркалките съ зехтин. Даже полй всяка ос с половин 4аена лъжи4ка зехтин.
Моите бъркалки се олюпиха още на 2ия месец  Shocked

# 1 079
То май става вредно с олющени бъркалки. Тестото има директен досег с метала, което не е много полезно за храната.

Общи условия

Активация на акаунт