Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 176
  • 541
  •   1
Отговори
# 390
  • в сърцето на моето Слънце
Добро утро и от мен!
Аз днес съм с + , но явно е вода... Усещам се нещо подута, нямам идея защо, но съм и малко настинала, та може да има нещо общо. Тъй че ако на някой му се раздават ритници, мен да ме срита 2 пъти, моля.  Praynig Имам голяма нужда от това.  Hug

# 391
Stelxen, със засилка, та дано да помогне  ritnik ritnik ritnik

# 392
Добро утро, момичета и Туни!
Ив Микова, честита месечинка! В събота и аз ще имам повод да ви почерпя Simple Smile
Ванеса Йо, благодаря ти за успокоението за яйцата!
Умбра, мерси и за твоя съвет! Аз да ти кажа честно доста често си правя маска за коса с жълтъци и зехтин, защото след бременността доста ми капе! Та останалите белтъци стават на чуден омлет Simple Smile
Чочосан, честита месечинка и БРАВО за успешно задържаните кг в 3-та фаза!
Тенмастер, рецептите, които предлагаш са супер!
Мименсита, извинявай, но откъде си купи кантара и защо не си доволна от него? Аз вчера ходих до Домо да видя там какво предлагат и имаше само два модела - този на Тефал за 80лв и един на Бош за 101лв. Ами аз толкова пари нямам. Ходих и до ТСМ, като и там имаха 2 вида. Холандският беше само 1 брой и беше развален - не се нулираше. Имаха и 1 турски модел за 25лв, но нали е турски и не се осмелих да си го взема! Може би сбърках, вие как мислите?
Тумба Лумба, страхотни снимки! Голяма кулинарка си!
Няла, абсолютно споделям мнението ти за плодовете! Аз обожавам банани,череши, праскови и грозде! Ами ела да видиш резултата  Blush
Шуши, супер сте! И заведението изглежда много уютно! А това ли са ти широките дънки?  Hug Аз още не съм отслабнала толкова, че да си купя нови дрешки! Сега се радвам, ако ми стане нещо от преди да забременея!
Момичета, а да ви питам нещо за пилето на грил. Знам, че от него не се яде кожата и горната част на крилцата, но може ли то да е по-солено или си въобразявам? Знаете ли дали им слагат сол, защото имам чувството, че като купя пиле и го сваря или изпека е по-полезно, отколкото, ако е на грил? Въобще имате ли наблюдения дали е добре да се яде на грил или, за да не се задържа е по-удачно сам да си го изпечш с водичка на фурната?
Stelxen, аз не мога да слагам иконки, че ми забива комп-а, затова: РИТ-РИТ!  Hug

# 393
Жужи ти поне сънуваш , а аз вече изпитвам минусите на Дюканизацията наяве.

Вечер в магазина слушам отвсякъде само за трици и ленено семе и как жени обясняват на мъжете си , че сирене не може , а само извара   Crazy (не се шегувам)

Гледам на щанда пред очите ми как се разграбват триците и за мен остава само някакво мижаво пакетче от 200гр , което ни стига едва за една седмица  Sad

А върха на .... сладоледа е , че от 3 седмици няма откъде да си купим телешко.
Изядохме телетата  hahaha  вече ми писна от пиле и риба , искам кюфтета от телешко  Crossing Arms

Бургазлийки , откъде си купувате телешко напоследък ?

Няма на Пикадили, няма на Краснодар , няма на Кирил и Методий , приятелят ми миналата седмица само веднъж намери едно телешко  Sick не помня откъде , но беше цялото в жили.

# 394
Добро утро и от мен!
Аз днес съм с + , но явно е вода... Усещам се нещо подута, нямам идея защо, но съм и малко настинала, та може да има нещо общо. Тъй че ако на някой му се раздават ритници, мен да ме срита 2 пъти, моля.  Praynig Имам голяма нужда от това.  Hug
 1. box newsm66 :  

те преди мен са те поразмърдали , утре кажи имало ли е ефект от толкова шутове  Laughing
 Добро утро и от мен Simple Smile Ако знаете колко пъти сънувам че ям нещо , което не е режимно и умирам от яд защото съм запомнила че : ВСЯКО ПРЕГРЕШЕНИЕ ДЕЙСТВА КАТО ИГЛА НА БАЛОН  и всичките пъти в съня ми е било нещо супер дребно и не чак толкова вредно-мандарина, компот.. ама слава Богу се събуждам преди момента в който ще ревна Simple Smile
Вчера си говорих с приятелка какво ще правим на Св. Вал. и аз и обяснявам че не пия, а скъпия няма да е с мен и следователно няма нищо за празнуване - а тя- е добре, една чаша вино ще си изпиеш, не може нищо да не празнуваш. Отговора ми (съвсем сериозен тон) : Аз за един тъп празник, няма да си забавам метаболизма!  hahaha

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 10:30 от Renka

# 395
Добър ден Simple Smile
Мименситка хубаво кафенце си ни направила   bouquet
Вики и аз имам такъв проблем, че бях свикнала все нещо да дъвча в устата си,но солено , от типа на ядки-фъстъчки..семки..бенк роуз и какво ли не още и бях огромно учудена сега по време на режима като разбрах че нищо друго не ме изкушава  така както ядките. Shocked   Извода при мен е, че навиците са най-опасното нещо преди ,по време и след режима.Затова работя в тая насока.  Hug
Кри-кри дано утре се нормализира теглото ти и си стигне минимума за атака в П-дните.И благодаря за споделеното  newsm51
Nyala и аз това преосмислих – за плодовете. Simple Smile По цял месец съм карала на ябълки и нъц резултат. Осъзнах ,че мнението на Дюкан за плодовете е вярно,те  рядко са в естествения си вид, и затова именно ще ги считам като съблюдавана храна . Simple Smile
Зеленко, мерси за  сладкото ритниче  Hug
Мерито, стройна мадама си вече,комплименти  Simple Smile
Булгазлийки, много сте усмихнати и позитивни,прекрасни сте  Hug
Туни, радвам се,че си върнал кантара на мястото дето трябва и те моля вече по устав спазвай нещата ,без ГГЗ  Simple Smile
Марчелка, весито5-адашче   Hug
Лабело, стискам ти палци(и аз ивах плюс в Протеинов период-направо ще шашнах)но дръж фронта и не се отчайвай,че това е най-големия враг  Hug
АЗ съм си 62.500......поне плюс нямам,че в рамките на месец мърдам килограм нагоре,после надолу  ooooh! но всьо  таки днес  ми е радостно че това ми е минимума и от днес съм на П(ох дано най-после мръдна  Praynig  )
Хубав ден на всички желая ,я да ви поразсмея малко  Laughing  http://vbox7.com/play:98e2a459    Heart Eyes

# 396
The_Sunrise ,виж в някоя транжорна.

# 397
Привет и от мен  Hug

Мерито, страхотна разлика. БРАВО  smile3501 smile3525

Аз незнам дали да се хваля и ли оплаквам  Rolling Eyes От последното ми писане махнах още 1 килце, което е много добре. Но последните няколко дена се чуствам като плондер. И корема ми е подут, и дънките ми вече не са толкова широки, и пръстените ми вече не падат  newsm78 Незнам как точно става, но хем смъквам на килограми, хем мерките не мърдат. Това ми действа ужасно  Tired
Миналата седмица бях болна и още пия някакви гадни антибиотици, та може и от това да е.
Менюто ми е горе долу следното:
Всяка сутрин половин кисело мляко с 3 л. трици
Обяд: Пилешка пържола или бутче
След обяд: Пържола (когато съм гладна)
Преди вечеря хапвам малко извара или някое яйце, или пилешко филенце (каквото има в хладилнка)
Вечеря: Печено пиле или печена риба, или дробчета, или яйца
През ПЗ дни добавям и салатка
Вече дори не си правя сладки неща. Нещо не ми се дояжда сладко
Та така де, това са основните неща които ям.
А, и пия по 2л вода на ден
На какво може да се дължи това подуване пък килцата спадат  newsm78

ПП. Най-накрая успях да си направя от крема сиренето на aynur   chef Ммммммм, няма такава вкусотия. Повече няма да си купувам Ескузия. Това става по-вкусно и знаеш какво има в него. aynur мнооооогооооо мерси за рецептата  Hug Hug Hug

А, и няма да са разсърдя на няколко ритника и тигана, за да се спука балона в мен  Mr. Green

# 398
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Пак е зимЪСКА.  Mr. Green
Да се обадя , че съм на ПЗ , остана и утре и почвам с минусите.  Laughing
А и МЦ идеее и съвсем може да е добър резултата.  Peace

Бургазлийки супер сте , а новите и да пишат , не само да четАт.  Hug

Айнур , как си ти?   bouquet 

На всички много

# 399
The_Sunrise , ТРИЦИ голям пакет на изгодна цена има в Сара тази на Велека ! А зад магазина на пазарчето има много евтина риба и 3 магазина за месо ! Аз оновно от там пазарувам и държат много добри цени !  
Флучия  , да това са широките вече дънки и наистина висят  Close
По повод пилетата и всички готови храни , не се препоръчват много често само в извънредни случай , не се знае в какви сосове са киснати и т.н.! Най-добрия вариант е ако имаш време да си приготвяш в къщи всичко , защото знаеш че слагаш режимни неща! 
Заведението наистина е страхотно и най - смешното беше че всички пилешки истории бяха със разни нЕрижимни сосчета и ние нали сме стриктни казваме на сервитьора "няма нужда да ги слагате няма да ги употребим" , той "ама те се много хубави сигурен съм че ще ви харесат" и ни е в един глас " НЕ НЕ НЯМА НЯМА"   Голям смях беше  Joy hahaha
Зеленко , благодаря за сладкото ритниче !  Hug
 Хубав ден и много целувки !

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 10:42 от shushy80

# 400
  • Бургас
[Бургазлийки , откъде си купувате телешко напоследък ?

Няма на Пикадили, няма на Краснодар , няма на Кирил и Методий , приятелят ми миналата седмица само веднъж намери едно телешко  Sick не помня откъде , но беше цялото в жили.

От Метро-там има от време на време.

# 401
ralli, dano da ti pomogna ritnik ritnik  superuu newsm51

merito -браво,страхотен резултат,много си хубава newsm10 smile3501 Flowers Bouquet

Umbra,снимките са чудесни,някои са направо картички Peace newsm10

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 11:10 от esperansita

# 402
До "музичка" - Ще опитам да хапвам по малко, нооо.. след 15 години дебелащина, "ГГЗ" ми е като вродено  smile3555

# 403
Привет и от мен!

Тук при нас не е още зимъска, но какъв дъжд със силен вятър беше сутринта, брррр........ Сега не вали, но си духа, та иде зимата.....

Ив Микова - честита месечинка, успех по-нататък! smile3525

Весито 5  Hug и останалите бургазлийки - много сте чаровни и усмихнати!

Айнурче  Hug - как върви третата?

И аз доживях в П дни да имам плюс като цяло -   Shocked. Но... има намесен един факт от женско естество, заради това ще да е. На 07.02. за първи път видях 57.0 и оттогава малко нагоре, пак 57.0, пак малко нагоре, пак 57.0, да видим докога...... Joy Обаче малко остана и дето "мъдро" казва моят мъж - когато тогава. Чакам си търпеливо.

Приятен ви ден!  Hug

# 404
Обещавам до събота да съм ви направил подробен списък стъпка-по-стъпка за намиране/произвеждане/модифициране на "Мъж-Мечта" версия 2.0 Exclusive & Forever. Може и да издам някоя мъжка тайна, но ще си понеса последствията! Отивам в пещерата с мръвките да мъдрувам, че утре ми е протеинов четвъртък. От три дена съм в 3-та фаза - нямам и грам нагоре, определено действа!

Още отсега тръпна в очакване да прочета какво ще сътвориш  Mr. Green Joy Joy

Ха, сега здравейте  Hug
Снощи много хубаво си изкарахме, ама бързо свърши. Останах впечатлена от присъствието на Русенската посестрима Heart Eyes Евалла  Hug И да приветствам другата дама jd100.  Аз ще пусна само две снимки, защото се повтарят, та да не пълним излишно темата,  малко съм скрита в дъното на снимките, но поне се фотнах  Sunglasses
http://media.snimka.bg/2135/010524726.jpg
http://media.snimka.bg/2135/010524761.jpg

ВИКИТО, като намериш с какво друго да си занимаваш устата, дай една идея  hahaha
iv_mikova, честита първа месечинка. Лелеее, к'ва почерпка си ни спретнала, цЕл ден ще има да ядем...
merito, Бравос  smile3501

Хубав ден.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт