За СЕПТЕМВРИйчето вече е ясно - за лудории вкъщи е тясно!

• 13 926
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Еск, поздравления за висините във воденето  на разговори - все едно дететнце на 3 годинки Simple Smile Дани само припява разни вариации на тема МАМА и БАБА.

За разхождането без количка - напоследък често го практикувам,че докато я сваля от 5 етаж...да, ама Дани като се измори трябва да нося 11 кила, пък не става, влачим се, сърди се, реве, а хората ме гледат все едно жив го дера - много се дразня на такива изумени граждани, дето все едно ревящо дете не са виждали никога #2gunfire

За къпането - редувам двата гела на Бюбхен и Хип (които са и за коса, и тяло) Тялото се минава с гъба, косата както успее таткото, че е много дълга вече. Все искам да го заведа  във фризьорския салон, в който ходя аз, пък баща му не дава - нямало да става нам`какъв си Даниел... Crossing Arms
Кали, да ти е здрава мама!!!  bouquet

# 241
Честит РД на майчето на кали Мей   bouquet Да ти е здрава, Мейче  Heart Eyes и много несъобразително с тази торта  Crossing Arms  Laughing а иначе и ние сме от пеещите  Wink

Краси, вместо да си даваш парите тепърва за разни непромокаеми гащи - купи й  обикновени пликчета и слагай вътре чиста тензухена пелена  Peace /Бамбиномиото пропускат - Т Simple Smile, която преди пишеше при нас, беше купила, ноооо ... пропускат/

това купих снощи - http://www.pan-bg.eu/?viewID=1&bd_id=436, луксозна с хубави и дебели корици и страници, с всички животни  Peace само праска я няма  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

и друго щях да пиша, но много сте писали и забравих  Embarassed

# 242
Илиянче,Лизи не само тая дума знае! Laughing Ползва и де*а;мама ми... Crazy Laughing Ох,голям смях е наистина с тия дребосъци!
И за Криси  Hug Heart Eyes Hug

А вчера в магазина една баба ме пита говори ли Лизи нещо,че тяхното момченце (с 20-тина дни по-малко) нищо не говори.Само ъъъ-ъ и мама !И аз й казвам,че Лизи всичко повтаря и вече на доста думи знае значението и ги използва точно на място!И като си тръгнаха,аз казвам на Лизи да им каже чао и тя казва Тао!А бабката ми вика-какво е това,чао?Ние да не сме в Италия!Аз много се дразня на деца,дето казват Чао и на родителите,дето ги учат! Shocked Викам ми аз пък съм я научила и е много по-лесно от Довиждане,както тя учи нейното внуче! Crossing Arms Още малко ще иска и добър ден да казва детето! ooooh!

Аз мия и тялото и косата на Лизи с Мустела-измиващ гел за коса и тяло! Peace

Веси,а тоя тензух според теб каква работа ще свърши? newsm78 Според мен никаква,освен ако не сложиш някакъв много дебел пласт. Rolling Eyes

# 243
Ками,честито на твоята майчица.Дълги години да е жива и здрава,много да ти помага и винаги да те посреща с усмивка.  bouquet
Кали,ама те твоите момчета много са пораснали.Честито им прически.Ние миналата седмица фризирахме Добромир. Peace
Краси,не се претеснявай-всичко ще бъде наред.За да не цапате бодитата на Аничка,отдели си една по-стара блузка само за тази цел Peace
Браво и на всички малки бъбривки.Ние като сериозни мъже малко говорим ,но наблягаме силно на интонацията. Sunglasses
И при нас е много весело-от няколко дни Добромир се опитва да скача,но пусти му кръчета немогат да се отлепят ат пода. Laughing
Когато му подхвърлим топкато я хваща и той също ни я подхвърля.А онзи ден,когато събирах прането,взе си неговите чорапки и си ги сложи в гардероба Blush

# 244
Пебси, ами то за това нейното внуче само ъъъъъ и мама знае  Mr. Green Тя като знае толкова защо не я попита това ъъъъъ дето го е научила к`во значи  newsm78  Hug (Много е сладка Лизинка  Heart Eyes)
Иначе Криси казва добър ден и вече много й се кефя как на всичко ми казва мерси. Като й подам нещо и кажа заповядай, веднага ми отвръща  Laughing
Вчера се гъзи да сяда на дивана, но едно одеало съм оставила на мъжа да се завива, ако легне на дивана и тя точно върху него. Орбъща се към мен и вика" Мамооо, дяуоо печиииии"  Shocked Голям смях падна. И вече всичко повтаря и си го казва на място  bowuu

И да се оплача- снощи докато готвех, баща й седнал на компютъра,  малката на фотьойла до бюрото покачена и как е залитнала, с главата надолу, право на паркета се е приземила  Cry Като дойдох да ги видя, малката беше пребледняла (баща й също), една огромна цицина на главата и плачеееееееее  Sad И странно как е паднала на страни, защото от ляво й беше цицината  Confused
За щастие днес и помен няма, още снощи като се поосефери взе да ми обяснява как се "кач" (качила) горе, "пааам" (паднала) и "дън гавата" (дръннала главата)  Whistling

# 245
ами аз съм слагала лятото  и есента тензухена пелена - примерно парче метър на метър или метър на петдесет, няма значение размерите, като се сгъне става плътно парче, разбира се  Peace така или иначе на 1-2 пишкания ще се сменят гащичките - дори и от тези на Бамбиото да са пак ще се сменят, с тензухът поне не се стича по крачетата на детето и няма да стане в локва  Rolling Eyes друг е въпросът, че тепърва ще се махат памперсите, според мен няма смисъл да се инвестира в подобни многократни пелени  Peace / аз пък тензухени пелени имам страшно много и до ден днешен си ги ползвам вечер след баня, та напролет/лято това ще е преходният период към махането на памперса в началото/

# 246
Веси,не знам,но все си мисля,че ще е дебело и ще им е некомфортно така! Rolling Eyes То всеки си преценява де! :peace

Илиянче,и Лизи вчера и онзи ден правИ едни лупинги! ooooh! Crazy Ама не се удряше силно,слава Богу! Praynig Добре,че и на Криси й няма нищо! Hug

# 247
  • Асеновград

А вчера в магазина една баба ме пита говори ли Лизи нещо,че тяхното момченце (с 20-тина дни по-малко) нищо не говори.Само ъъъ-ъ и мама !И аз й казвам,че Лизи всичко повтаря и вече на доста думи знае значението и ги използва точно на място!И като си тръгнаха,аз казвам на Лизи да им каже чао и тя казва Тао!А бабката ми вика-какво е това,чао?Ние да не сме в Италия!Аз много се дразня на деца,дето казват Чао и на родителите,дето ги учат! Shocked Викам ми аз пък съм я научила и е много по-лесно от Довиждане,както тя учи нейното внуче! Crossing Arms Още малко ще иска и добър ден да казва детето! ooooh!

Shocked уффф,и аз много се дразня на такива  Close  да си гледат работата  Close

И Ани повтаря като папагал всичко,но забелязвам,че повечето думички им казва само първите 2 или 3 букви  Laughing И тя като Криси казва"мерси"-меси,а също и ми се моли (или по-скоро ме имитира като й кажа-моля ти се,мамо)-казва-моа,моа (моля,моля  Laughing ) Сега започнах да й пея една нова песничка за Буми-малкото мече и постоянно иска да й я пея,ама много сладко идва до мен гали ме по бузката и казва"Буми"  Heart Eyes направо да се разтопиш  Heart Eyes
А за пелените-ще видим  newsm78 може би ще поизчакам и аз малко да се постопли,а иначе все пак ще си я оставям поне за 1 час по гащички,както днес,след като се е изпишкала повечеко,за да диша мястото  newsm78

# 248
Здравейте,

Мисля следващия път да попитам педиатърката на детето за проблема със срастването. Чета тук, че вече правите опити с гърнето. Моята маймунка седи на него точно 2 секунди и става. Направо не виждам как ще я науча да си върши работата там. Оставих ч миналата седмица без памперс, а тя търпя, търпя и накрая започна да надава писъци и се скри в един ъгъл и се изпишка върху паркета. Толкова й беше интересна локвата, която направи, че седна в нея. #Crazy

Току що се събуди, ще отида да я пробвам пак с гърнето.

Чао

# 249
  • морето и сините вълни :)
ку-куууу
на мойто дете му растат зъби като гъби
 оня ден се похвалих че има 2 кътника днеска има още един плюс  4-ти резец отдолу.За 3 дена 4 зъба..е на туй му казвам работа hahaha hahaha

# 250
  • София
begbie, спрях я, да! Писна ми адски много, сдухах се и не искам да мисля за диети в момента  Naughty Crossing Arms !

Краси, ще проверя, както ти обещах и ще се чуем  Peace !

Ески, разговорът мужду Деси и татко й е направо върхът  rotfImbo !!!!

Лекси, за къпането ползвам сапун Джонсън - лилав, bedtime май се казва. От самото начало сме с него и не съм го сменяла.

Кали, страхони са юнаците  Heart Eyes Hug !!!

Ками, дано бързо да ти се оправи пръстът и да не те боли много  Praynig  Hug!

Веси, ами аз като се примирих, че ще съм си дебела цял живот  Confused , хич и не се посвених за тортата  Mr. Green !
За книжката - имаме абсолютно същата! Вече е нахапана отвсякъде, но пък знаем почти всички картинки какви са!
А Т: ) защо не пише вече?

Ееее, Пебс, чак аз се нервирах на тая бабка  Rage ! Аман от философи 'начи  Crossing Arms !

Анитке, вие наваксвате за късното пробиване! На ти сега зъби да видиш  Joy !!!
Браво на Влади  Hug ! Дано само да ги вади безболезнено  Praynig !!!

Отиваме да празнуваме при мама  Mr. Green !
Чао засега!

# 251
Веси, ами аз като се примирих, че ще съм си дебела цял живот  Confused

newsm29 fight

е, може ли такова нещо  #Cussing out я се стягай в кръста  Naughty наистина се иска ОГРОМНА воля и мотивация, но не е невъзможно - щом аз го правя ... а ядях сладки неща в промишлени количества  /само се сети, че идва лято и хората ще носят потници, с дънкииии, с ниска талияя ... ей това ми е основният стимул/ ...

# 252
Ани, и при нас изненадващо се появиха 2 долни зъбета   Peace за нула време ще ги извадим всичките  Mr. Green

# 253
# 254
страхотна снимка, Пебсче  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт