!МАРУЛКА,ЧЕСТИТА ТИ БЪДЕЩА ВТОРА КОКОНА
! 

Да ви е жив и зрав! Много хубаво семейство сте, искрено ви се радвам! 
Да си жива и здрава и много обичана 
Радвам се, че ти се е сбъднала мечтата.

. Като стигна на работата, ще пиша как е минало първото оставяне в яслата. Уж показвам спокойствие, а ми се е свила душичката
Всичко ще е наред.
, ама сега таткото ще те врънка и за трето 

. Като стигна на работата, ще пиша как е минало първото оставяне в яслата. Уж показвам спокойствие, а ми се е свила душичката 

. Няма начин малкият Сашко да не е спокойно и щастливо бебче...
...супер, че ти се е сбъднала мечтата...пък татито може само да се радва - един мъж на три царствени лъвици ( евентуално
[/color]
....ще ги наредя ......- да видим дали ще мога по соломоновски
...
....нали точно като щяхме да пътуваме времето се скапа и то най-вече в източна България ( ако не съм казвала, да кажа, че съм от Сливен), освен това се оказа, че лелята е влезнала в болница ( рутинно, всяка година го прави заради диабета) и заради изследвания ще я държат по-дълго до средата на седмицата и няма кой да го гледа ( баба му в София може само по-малко)....та се оказахме ергени пак.....ама вече ми стана много, не сме се делили толкова дълго.....

Групата е с немного деца, което ми хареса. Тази седмица ще ходи до обяд и после ще се гледат с татко й
Справят се добре, даже мъжът ми ме учуди, че се справя така добре с двете деца, даже и някои домакински работи върши
Това е засега от мен.
. При нас това беше n-тото отлагане, аз очаквах да видя нова сграда
. Няма начин малкият Сашко да не е спокойно и щастливо бебче...