Августинчето обича мама,гушне ли я- тя прощава!

• 17 624
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • софия
КАЙЛИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet!

МАРУЛКА,ЧЕСТИТА ТИ БЪДЕЩА ВТОРА КОКОНА  Heart Eyes Hug!

# 211
Каили, честит РД и от мен! Всичко най- добро от мен... и много сбъднати мечти!   bouquet
Марулка, честито за втората мома и за по- нататък- лека оставаща бременност, и раждане, още по- леко от това на Яна!  Hug

Яна сега погледнах твоите снимки- малкият Димитър има такъмв мъдър вид- сякаш е наясно с всички тайни на Вселената!  Heart Eyes Да ви е жив и зрав! Много хубаво семейство сте, искрено ви се радвам!

# 212
  • гр.Добрич
Kaili,  честит рожден ден!!!  bouquet

# 213
  • София
Kaili,  честит рожден ден!!!  bouquet

Спинки как сте вие? Успя ли да установите от какво е била алергията на Иво?

# 214
  • гр.Добрич
Нана77, нищо не установихме. Водих го на 5 лекаря, като всичките казаха, че е Уртикария. Двама предположиха, че може да е от антибиотика Дурацеф, някаква реакция. нашето предположение е че е на емоционална основа. Един от лекарите каза, че е възможно. Нея вечер, когато това се случи Ивчо много се превъзбуди, защото говореше по скайпа с братовчедите от София. Те постоянно му казваха да ходел при тях и детето така се запали, че чак сам се облече. Веднага след това се появиха. Едната лекарка, ни каза, че не може да направи тестове, докато не се излекува напълно. Като цяло намаляха, но все още се появяват петната. Особено ако започнем да се борим, като стои на цукала, където минават ръбовете на дрешките. Общо взето при допир се появяват. Незнам какво да го правя засега.

Вие как сте, имате ли подобрение?

# 215
Благодаря Ви за пожеланията момичета. Hug

Ако успея да се измъкна от Тони за повече време ще пиша пак. Grinning

# 216
  • София
Нана77, нищо не установихме. Водих го на 5 лекаря, като всичките казаха, че е Уртикария. Двама предположиха, че може да е от антибиотика Дурацеф, някаква реакция. нашето предположение е че е на емоционална основа. Един от лекарите каза, че е възможно. Нея вечер, когато това се случи Ивчо много се превъзбуди, защото говореше по скайпа с братовчедите от София. Те постоянно му казваха да ходел при тях и детето така се запали, че чак сам се облече. Веднага след това се появиха. Едната лекарка, ни каза, че не може да направи тестове, докато не се излекува напълно. Като цяло намаляха, но все още се появяват петната. Особено ако започнем да се борим, като стои на цукала, където минават ръбовете на дрешките. Общо взето при допир се появяват. Незнам какво да го правя засега.

Вие как сте, имате ли подобрение?

Уф тези доктори. Ми, да уртикария е - ама уртикария означава алергична кожна реакция. То това и ние го виждаме.

Ами ние какво да ти кажа - аз си бухам стабилно, пия тук разни комбинирани лекарско-бабини илачи, ма нещо не помагат. Кало още вдига Т - не е висока, ама е упорита. Иначе носът му е абсолютно отпушен и празен. Обаче отзад е пълно с гадни секрети, които се стичат в гърлото и го давят. Кашля почти постоянно и заради тъпата кашлица спа само час на обяд. Държа го на инхалатора възможно най-често, постоянно му наливам носа с физиологичен разтвор и пръскам капки, но засега подобрение няма.

# 217
AndyB, наистина ходех в Славия по едно време-но не помня дали съм  ходила на тае бо или на аеробика  Grinning

Марулка-честита мома-радвам се че ще има повече качествен "материал" за избор на моите момчета  Grinning Heart Eyes

spinki дано се оправи Ивчо...

# 218
Кайли, Честит Рожден Ден  bouquet Да си жива и здрава и много обичана Hug
Марулка, честито Hug Радвам се, че ти се е сбъднала мечтата.
Дано болните се оправят по-бързо Praynig Peace
Момичета, стискайте ни палци утре Praynig. Като стигна на работата, ще пиша как е минало първото оставяне  в яслата. Уж показвам спокойствие, а ми се е свила душичката Confused Деница е много смела и няма търпение да тръгва, даже днес си пробва и раницата Wink

# 219
  • гр.София
 Албена,успех на чаровната ясленка Peace Всичко ще е наред.

Марулка, хубава новина за момата  bouquet, ама сега таткото ще те врънка и за трето Simple Smile

# 220
  • варненка от София
Албена,успех на чаровната ясленка Peace Всичко ще е наред.

Марулка, хубава новина за момата  bouquet, ама сега таткото ще те врънка и за трето Simple Smile

Явно при нас не става или бика, или кравата ще се сменя. А аз за трето съм дърта вече, така че... И ако го родя пък лъвче, Тошко ще се наложи да се изнася с три жени лъвици вкъщи  Twisted Evil

Бени, стискам палци утре да е успешен ден и за двете ви. Hug

# 221
  • у дома
добро утро   Party

Момичета, стискайте ни палци утре Praynig. Като стигна на работата, ще пиша как е минало първото оставяне  в яслата. Уж показвам спокойствие, а ми се е свила душичката Confused Деница е много смела и няма търпение да тръгва, даже днес си пробва и раницата Wink

Блазе ви, нашата ясла по последни данни ще я отворят на 4-ти март  Rolling Eyes Rolling Eyes иначе стискам палци  Peace  Hug

marulka, не му завиждам на мъжО ти  Mr. Green  Hug

vst, има ли новини за детенцето?  Praynig
pouh, понеже не успяхме да се видим, само да ти кажа, че по всички данни и вие ще сте на сватба на 29.08  Mr. Green Joy  Hug

# 222
  • София
Привет и от мен

Яна, още веднъж честито. Като четях разказът ти пак се възхитих на спокойствието ти  Hug . Няма начин малкият Сашко да не е спокойно и щастливо бебче...

Марулка честита ти мома   bouquet ...супер, че ти се е сбъднала мечтата...пък татито може само да се радва - един мъж на три царствени лъвици ( евентуално  Laughing ).

Замислих се, че в последно време всички мами повтарят пола ( сега чакаме да видим Пепеджинс  Laughing)

[pouh, понеже не успяхме да се видим, само да ти кажа, че по всички данни и вие ще сте на сватба на 29.08  Mr. Green Joy  Hug[/color]

[/quote]

ами сега  Sick ....ще ги наредя ......- да видим дали ще мога по соломоновски  Joy ...

ама те с тази ваша ясла -да не би да строят дворец .....или да я правят по-голяма...да стане от обикновена на ОДЗ....

Ние сме още сами  Sad ....нали точно като щяхме да пътуваме времето се скапа и то най-вече в източна България ( ако не съм казвала, да кажа, че съм от Сливен), освен това се оказа, че лелята е влезнала в болница ( рутинно, всяка година го прави заради диабета) и заради изследвания ще я държат по-дълго до средата на седмицата и няма кой да го гледа ( баба му в София може само по-малко)....та се оказахме ергени пак.....ама вече ми стана много, не сме се делили толкова дълго.....
За сметка на това вчера цял ден си плакнах очите с филмовата версия на Сексът и градът ( тъц-ках по рокли и обувки...)

айде да не ви досаждам

Нана дано бързо оздравеете  Hug

# 223
Привет на всички Hug
Ни се заведохме дружно сутринта. Деница си мислеше, че отива при баба й Mr. Green Директорката и лелите я приеха много добре. Тя им каза, че иска при големите деца, за да порасте и тя голяма. Малко се разплака когато лелята я внесе вътре, но положението не беше драматично Peace Групата е с немного деца, което ми хареса. Тази седмица ще ходи до обяд и после ще се гледат с татко й Grinning Справят се добре, даже мъжът ми ме учуди, че се справя така добре с двете деца, даже и някои домакински работи върши Peace Това е засега от мен.
Яна, добре дошла  отново у дома / по-скоро във темата ни/ Hug
Блу, дано наистина отворят яслата ви на 04.03 Praynig. При нас това беше n-тото отлагане, аз очаквах да видя нова сграда Wink

# 224
  • София
Яна, още веднъж честито. Като четях разказът ти пак се възхитих на спокойствието ти  Hug . Няма начин малкият Сашко да не е спокойно и щастливо бебче...

Нана дано бързо оздравеете  Hug

Малкият Митко  Mr. Green

А за болестта - дано! Аз вече толкова бухам, че направо полудявам. Само да стане време за обедна почивка ще тичам в аптеката за нещо, че не се издържа.

Общи условия

Активация на акаунт