Августинчето обича мама,гушне ли я- тя прощава!

• 17 631
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
  • София
хубави новини виждам...ЧЕСТИТ АЛЕКСАНДЪР НА ЕЛФЧЕТО ! ЧЕСТИТ ДИМИТЪР, ако съм пропуснала на ЯНА.

Ние с Яна сме вкъщи под карантина...има Скарлатина и за пръв път пие АБ - Зинат...

# 226
  • София
Яна, още веднъж честито. Като четях разказът ти пак се възхитих на спокойствието ти  Hug . Няма начин малкият Сашко да не е спокойно и щастливо бебче...

Нана дано бързо оздравеете  Hug

Малкият Митко  Mr. Green

e ми - голяма бяла птица съм, това си е  Embarassed....Яна съжалявам, че сбърках имената  - пожеланието обаче си остава....и за Митко на Яна и за Сашко на Ани ...

Нори дано твоята Яна бързо се справи със Скарлатината  Hug

# 227
Янаст, Елфче, честити рожби. Да ви радват много, да ги слушкате много и само щастливи мигове оттук нанатък!

Янаст, толкова хубаво си описала всичко, разчувствах се много. Много са сладки и двамата.

Вст, браво за памперсите. Нашите опити са си все така неуспешни. Започва да крещи в момента, в който спомена гърнето или тоалетната чиния. Да се затопли още малко (защото радиаторите ни не греят както трябва) и ние също оставаме по гащета. Поне със смукането на пръстите имаме успех. От няколко дена сама казва, че вече е кака и че не е хубаво така и заспива с ръчичка под брадичката. Дано да е за постоянно.

Иначе онзи ден получих имейл, че след голямото висене по опашките сме приети в едно ОДЗ. Което обаче се оказа много далече от нашия район и просто става безмислено. А и без това вече сме за детска. Ще пробваме тази година, пък дано се получи. Събираме цели 4 точки, ако приемат регламента и в това ми е надеждата.

Вст, моля те пиши когато разбереш нещо повече за детенцето. Все това ми е в ума.

# 228
Здрасти мацки!  Hug
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА ЯНА И АНИ! Да са ви здрави дечицата, да ви слушат много и да ви радват.  Heart Eyes
Много се радвам на такива новини, както и на новините за бременни. Та в този ред на мисли marulka_s честита ти втора мома!  Hug
На нас не ни стика за второ бебе.
Аз съм добре. Но това е така защото целия януари работих без почивка и нямах време да мисля за глупости (е поне не и докато се прибера). Иначе гадости продължават да се случват, но нямам нерви да се ядосвам и ги пускам да минават покрай мен.
Дани е пропуснала обаче да спонеме, че вече сме за ремонт но не ми пука и всичко ще изчака. Няма да качвам снимки както бях обещала преди време, поради разбираеми причини. Все още ме гони параноята. Отрязахме интернет доставчика, защото вече се съмняваме във всякакви майстори. Сега мъжа ми си е взел някакъв мобилен интернет, но е толкова бавен... А аз още известно време ще съм без домашен компютър. На работа намирам време докато си пия кафето да прочета какво ново при вас и така.
Прегръдки на всички!  Hug  Hug  Hug

# 229
Ей, сладуранки и дечица, здравейте!

Марулка, честито за още една сладка шушелия, дано е лъвица, завиждам ти искренно с добри чувства, искам и аз момиченце, ама ще видим. Кога се ходи на ФМ?
Полито, ти какво бебче очакваш?
Албена|Влади, дано лесно понесете ясленското ходене, и да свикне с дечицата да си играят!
Янаст, много се радвам, че всичко е минало толкова бързо. Възтановявай се и бъдете щастливи!
Дриимс, дано бързо те отмине параноята и да имаш време да ни пишеш, така ни радваш Hug
Блу, какви са тези почивки на яслата по никое време?Чак 4март, след празника?

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 17:49 от pepejeans

# 230
pepejeans, аз чакам момченце. Иначе за ФМ -  http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 45&Itemid=100

# 231
  • у дома
Блу, какви са тези почивки на яслата по никое време?Чак 4март, след празника?

от преди Коледа  Mr. Green Mr. Green ooooh!
Dreams  Hug

# 232
Здравейте, милички  Hug
Аз пак ви поизпуснах, ама нещо ми се събра много работа и не мога да се организирам. Чета ви редовно, ама не успявам да пиша  Cry
Дриймсче, радвам се, че се включи  Hug
Марулка, честито ти момиченце  Hug Много се радвам  Embarassed
Яна, страхотни са ти мъжлетата  Heart Eyes пу-пу-пу-пу-пу  Laughing Да са ти живи и здрави  Peace
Блу, какъв ремонт само направиха вашата ясла  ooooh! Дано поне да си е заслужавало чакането  Laughing Блазя ви за сватбите - при нас не останаха много приятели за женене  Laughing А точно сега като имам толкова идеи за картички  Crazy
Нана, дано утре /тоест днес сутринта  Laughing/ се похвалиш с много здраве  Hug
Поли, не се притеснявай за памперса, мила. И ние бяхме така -Лори изпадаше в див ужас само като видеше гърнето. Започваше да пищи и да ми се моли. А никога не сме я карали да сяда. Но точно преди седмица пожела сама да седне и да й обуя гащичките. За два дни започна да си казва и вече през деня сме без памперси и много рядко се изпуска. Слагаме ги само за сън и разходки Peace Просто не ти е готово детенцето, ще дойде и този момент при вас. За мен е важно да не е насилствено - така лесно махнахме и бибата, сега лесно мина и това с памперсите, без стрес и за нея и за мен  Peace А и аз се притеснявах, че всички около мен ме гледаха подигравателно, че още сме с памперси. Ама не ми пука - важното е детенцето ми да се чувства добре.
Тези дни забелязвам, че Лорката започва да се страхува от тъмното - явно с възрастта растат и страховете  Rolling Eyes И ми обяснява, че в тъмното е мама Меца - е това вече не мога да си го обясня. Със сигурност не сме я заплашвали с татито, защото и двамата сме много против тези методи, а при положение, че я гледаме само ние, просто не ми го побира главата от къде идва това сега  newsm78 И от мечки не се страхува, има няколко плюшени такива, с които много играе и разнася... Какво е това чудо, незнам.
Нори, бързичко да минава скарлатината  Hug - не знаех, че се пие АБ  Embarassed
Албенче, лесна адаптация и на двете ви  Peace Hug

Съжалявам, но не помня друго  Embarassed

А за детенцето за съжаление все още няма новини  Cry Горката майчица, не мога да си представя какво изживява  Cry Ако има някакво развитие ще ви пиша.

Hug

# 233
  • у дома
Блазя ви за сватбите - при нас не останаха много приятели за женене  Laughing А точно сега като имам толкова идеи за картички  Crazy

аз със сигурност ще ти поръчам две картички, за двете сватби  Mr. Green но още има време и затова не съм се обаждала, едната е май месец, другата август  Peace а ако и pouh ще поръчва картичка за август, ще трябва да е различна  smile3534
милото детенце, дано се открие невредимо и то по-скоро  Praynig Praynig Praynig

Ния е почти 13 килограма и 94 см  Rolling Eyes днес бяхме на консултация  Mr. Green

Нори, много гушки от нас  Hug Hug Hug

# 234
  • София
Благодаря ви, милички ! Като изключа ситния обрив на Яна нищо й няма , много е жизнена и енергична, няма Т. И много се радва, че си е вкъщи

с мама Laughing Блу, какъв размер дрешки и взимаш на Ния? Яна носи 104, което е за 4 годишни, но 98 й е на границата  Crazy и на домашния

кантар си е около 15кг  Rolling Eyes

# 235
И Вики е така, взимам дрешки за около 3-4 годинки, тежи 14.5 кг.
Последния панталон взех 104, мислех, че ще й е дълъг, но не е - точно й е.
Чудя се дрешките ли са умалени или Вики е по-голяма.То всъщност колкото пъти сме ходили на лекар всички я мислят за по-голяма... newsm78 Simple Smile

С голямо закъснение да кажа: ЧРД, Kaili!  bouquet

Бързо оздравяване на всички болнички. Peace Hug

# 236
Аз си мислех, че Деница е по-големичка за възрастта, но явно не е Rolling Eyes Стават й панталони с размер 98, а иначе е около 12 кг и то от много време. Засега се очертава проблем с адаптацията в яслата. Вярно е, че днес й е втори ден, но нито е пишкала, нито е яла нещо Sad Вчера до обяд е яла само коричка хляб, а днес нищо. А у дома си говорим и тя казва, че ще си казва за гърнето и че ще яде. Явно не си познавам добре детенцето Rolling Eyes Все си мислех, че ще се справи бързо, тя е толкова самостоятелна и общителна.

# 237
Ч.Р.Д. на Кайли със закъснение!    bouquet
Яна, много е сладък малкият Димитър.  Hug
Албена, нали знаеш, че първата седмица, даже и втората изобщо не е показателна. Деничка реагира напълно очаквано за яслата. Нормално е!  Peace Но е нормално и ти да се притесняваш. Всичко ще е наред и ви пожелавам бързо адаптиране и на двете.  Hug
Нори, добре че я карате леко скарлатината. Знам, че е доста гадничка шарка.  Confused

# 238
Albena_vlady, не се притеснявай, дай й малко време.
Вики първия ден не беше пискала от 07:30 сутринта до 12 часа като отидох да я взема.И като ме видя от врата каза "Има пиш".Как е стискала толкова време не знам.
Ще свикне - трябва да минат поне 1-2 седмици за да свикне с децата, учителките, новата обстановка...
Бърза адаптация ви пожелавам. Peace

# 239
  • София
Не се притеснявай излишно за детенце  Heart Eyes , Албена ! Всичко ще е наред, тази година в нашата ясла директорката като ни пострщна каза,

че родителите познаваме децата си в една светлина, а те са съвсем различни сред връстници и под надзора на лелките. Бъди уверена, че

Деничка, ще те изненада приятно съвсем скоро, колко оправна може да бъде. И аз мисля, че й трябва малко време!

Ембър, според мен много от дрешките не си отговарят, но Яна си расте висока, Вики също доколкото разбирам Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт