Споделете 95

• 23 377
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Аха, от новата до 4-ти. Аз знам с кои автобуси, трамваи, маршрутки, но с кое ще стане по-бързо?

Тъй ..... взимаш маршрутка N 5 и казваш да те стовари веднага след спирката на Студентски общежития.
Тоест веднага след като се спусне надолу към кръглото , непосредствено преди да завие за Г.М. Димитров.
Хващаш пешком улицата , в дъното е болницата на 5 мин вървеж.
Моя съвет вземи такси и дай само адреса на болницата - ще те стовари пред входа , както вече те е посъветвал и Марадона

Влязох всъщност за да споделя лични впечатления от колко рано мъжете започват да имат претенции към срещуположния пол  Simple Smile
Синът ми ме е виждал точно 2 пъти с маска за лице у дома - да беше му интересно защо съм бяла , но толкова.
До днес дори бях забравила и не мислех, че изобщо е запомнил думата маска и случките.
Да , ама не ...
Днес му казвам :
"Отивам да си боядисам косата за малко, ти ме чакаш тук"
А той с категоричен тон и жест ми заявява :
"Маска - нне!  Naughty"

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 21:42 от Magesta

# 481
  • София
Добре, но ако хване маршрутка, е въпрос на късмет шофьорът да знае къде точно да го свали.

Аз съм много зле с ориентирането, но ми се струва най-удачно да вземе някой автобус от гарата до Орлов мост и там да се прехвърли на 280, който на колелото (т.нар. Площад на авиацията) завива по Г.М. Димитров, и да слезе на първата спирка след това - като гледам картата, която са дали в уебсайта, спирката се пада горе-долу където е знакът за паркинг. И оттам да върви, но нямам представа дали районът става за вървене. Thinking

Редакция: вариантът на Магеста е по-добър. Grinning

# 482
Билетаза автобус лев ли е още? Ако са двама и сменят два автобиса ще дадат  4 кинта, ще пътуват мин. 40 мин и ще се блъскат с разни бабишкери. Аре в 280 може да видят некое готино пиче, но пак си е кофти.
Маршрутките са поне двойно като пари.

Е къв е смисъла, след като таксито е десятка?

# 483
  • София
Билетаза автобус лев ли е още? Ако са двама и сменят два автобиса ще дадат  4 кинта, ще пътуват мин. 40 мин и ще се блъскат с разни бабишкери. Аре в 280 може да видят некое готино пиче, но пак си е кофти.
Маршрутките са поне двойно като пари.

Е къв е смисъла, след като таксито е десятка?

По принцип и аз съм за такси. Но, Вълк, в този случай само тези пред входа на автогарата - на Окей супертранс! В района има много фалшиви, може да ви вземат и 30 лв.

# 484
  • Варна
Споделям, че реза е много яка и още се смея на финалният пост на "софийската" тема Sunglasses!

Сопрано, наздраве! Моля те! Ела си! Назряла е необходимостта от обзор на клю-то.

# 485
като си представя колко ли струват лекарствата на Вълчето и разни други екстри...за ккаво да я дава тая десятка за такси, с десет лева ще ядат двамата...всеки шофьор на маршрутка знае къде да спре, а 280 има спирка наблизо, болницата е известна на всички.

В бг-мепс най-добре да се види

Откакто свършиха коликите на Елена сме перфектна организация - до десет и двете са заспали, кеф! Чудя се лятото какви ще ги вършим като само до 10-11 ще сме навън по игри и пейки и градинки.

# 486
само да вметна --цена на маршрутката -1.50 лв
http://www.sofiadnes.com/modules.php?m=guide&goid=1329
номер 5

# 487
313 мисля, че минава точно от там.
Спирка Площад на Авиатора коя е? Не е ли долу на колелото?

# 488
Споделям, че реза е много яка и още се смея на финалният пост на "софийската" тема Sunglasses!

Ох, благодаря .... а аз цяла вечер я подминавам тази тема,
щото гледам - заключена , пък и не от Татти  Laughing

То тя цялата си е купон , особено ако четеш отзад напред.
Тези номинации пропуснах , ама следващите задължително ще гласувам
за един потребител, който от сърце ме радва винаги когато го чета
и отчасти компенсира липсата на Лиска ....

# 489
Оф, аз май дадох не добър вариант.

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 22:20 от jj okocha

# 490
Споделям, че на детето за утре му трябват следните материали: семена от растения, зеленчуци, билки; почва; няколко кофички; садило; лопатка; бял карамфил или нарцис (?); боя за яйца (???) + обичайните тиксо, ножица, кабър и т.н. Говорим за "Домашен бит и техника". Споменавала ли съм, че това е един от любимите ми предмети, наред с "Човек и общество"? А споменавала ли съм, че никога не съм била цветарка и няма откъде да изнамеря всички тез пособия? 2-3 часа обикалях като глух петел от магазин на магазин и накрая теглих една майна на част от материалите. Но пък купих бял карамфил - ако не друго, ще го подари на госпожата.

# 491
Хах, ограничиха глътката за титла алкохолик 62 мгр. на мъж,
но 31 мгр. на жена. От то нагоре е алкохолик. Един японски министър пиян като гъз дават по телевизията.

# 492
Варианти за придвижване сте дали много. Мисля и аз да предложа един. Вълчо, казваш на шофьора на автобуса да те остави на гара Подуяне. Няма начин да не спира там. После се качваш на трамвай 20 в посока обратна на центъра или с други думи към дружба. Ще те откара по бул. Ситняково, после по бул. Шипченски проход. Има спирка на басейна на ЦСКА, която може да ти е удобна, за да стигнеш то желаното място Simple Smile.

О, а най-добре е да слезе на Подуяне и да вземе такси от там. Ще му излезе 2 пъти по-евтино.

# 493
В маршрутката ще се изгърбят. Като ги гледам по кръстовищата - жал ми става. Препълнени, тесни, хората вътре като копърка в консервена кутия. Вълк, кога пристигате? Пиши на лс ако искаш.

# 494
  • София
Най накрая съвсем официално да мога да се напиша алкохолик. Наздраве!!!
Като ви слушам за колко различни маршрути говорите, от точка А до точка Б в тъпата ни столица, ще реши човек, че става дума най-малко за Рим, в краен случай за Ню Йорк или Москва. Joy

Общи условия

Активация на акаунт