има ли мами в Йоханесбург?

• 20 092
  • 227
  •   1
Отговори
# 150
Страхотно!
Вече нямаме търпение!
dyvaromi, много се радвам, че ще си с двамата!  newsm05

# 151
  • España
Точно така и аз искам да видя как е протекла първата форумска среща. Другия път ще хвана самолета, колко му е два часа и съм там  Grinning dyvaromi исках да те питам, ако ти навява лоши спомени не отговаряй. Как влязоха у вас, каза докато сте спалаи. Имахте ли ел ограда, аларма, решетки??
bibi,,вече мина време и всичко остана в спомените ни  като един лош сън.Ние живэхме в един топ комплекс уж.Казаха,че били скочили през оградата,която ни делеше с един хотел,а у нас са прескочили през градината и са разбили задната врата,единствената без решетки!До някаде ,може би бе и наша вина,че сме били наивно-доверчиви!Имаше няколко версии,едната ,че са били изпратени от някого,защото  са се ориентирали доста добре,както за къщата,така и за вътрешното разположение!!!Сега вече знаем как да се пазим и не се доверяваме на никого и нищо!!!

Мацки,ние вече се гласим за срещата! След 40 минути тръгваме!

# 152
Да разбрах, със сигурност е било планирано. Те и затова нищо не са ви направили, взели са каквото им трябва и слава Богу, вещите се купуват, само вие да сте живи и здрави. И нас са ни обирали, но нащо си беше балъшка история. Ние нямахме нито ел ограда тогава, нито нищо. Бяхме в нов квартал, четири къщи на една улица и само строежи. Та влязоха, взеха всичко, което докопаха на барплота и това беше. Докато изляза от спалнята духнаха. Сега вече е пълно с къщи навсякъде и си сложихме ел ограда с аларма та поне да знам ако някой скача да го усетя докато е в двора още а не като е влязъл вече вътре. Но и аз гледам позитивно на нещата. При нас също беше по подадена информация защото точно една врата с дефект са отворили без дори да я разбиват, само напънали с отверка. Е след това накарахме строителната фирма да смени всички врати и го направиха де. Питах те, защото и моя позната българка тук я ограбиха като теб, но те имат голям бизнес и са имали информация, че имат сейф и така нататък, явно пак е било планирано всичко.

# 153
Привет момичета  Hug,къде сте ?
Да не се наприказвахте   вчера? Laughing
На нас много ни хареса срещата ,надявам се ще повторим и ако може този път аз да съм домакин .Предлагам този път де е през уикенда за а може и Венъс1 да се включи .lalalala

Албена13,на твоето бебе ,май много му хареса форумската среща  Wink,толкова сладко спа милото ,че дори крясъците на по-големите бандитчета ни най-малко не го смущаваха. 1stroller
Как спа вечерта ?
Моя толкова беше изморен ,но въпреки това заспа чак в 10 вечерта.При това сме и малко притеснени ,че май глътна вечерта едно гумено топче Shocked,не е много сигурно ,но като го питам къде е топчето той ми сочи устата си  Shocked

Хайде кейптануски български майки очакваме и вас на следващата среща  bouquet
Биби ,най -редовно си купуваме и българска и сръбска лютеница.За повече детайли пиши на лични.

Момичета честита победа bgfootball

# 154
Аз предлагам вие да дойдете в Кейп Таун като дойда през юли..  Mr. Green Къде е снимковия материал, чакаме ние. Grinning

# 155
  • Ilkeston
Здравейте момичета! И аз до скоро живях в Йоханесбург,леко носталгично ми е като ви чета  Simple Smile
Мъжът ми е още там и чака да продаде обзавеждането и тогава да се прибира. Исках да кажа,че ако на някой от вас или около вас му трябва нещо,може да ми пише на лични.
Поздрави за темата   bouquet

# 156
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=359819

На нас също много ни хареса.
Бяхме ужасно шумни.  Mr. Green
Мисля, че децата добре се позабавляваха.
Надявам се скоро да повторим. На Waterfront e хубаво.  Grinning

Noia, няма ли да се отбиеш през Йоханесбург като идваш? На път ти е, все пак!  Hug

DE$$I, добре дошла в темата!  welcome
Защо се прибрахте в България, да не ви се е случило нещо тук?  Confused

Момичета честита победа bgfootball

ЧЕСТИТА ПОБЕДА!

(подробности: http://topsport.ibox.bg/news/id_622131072)

# 157
Леле какви сте хубави пу-пу. Много ви се радвам на срещите, така ви опознавам и аз от интернета  Grinning

# 158
Zdrasti na vsichki vav foruma.

# 159
Мама миа, ако Йоханесбург действа толкова разхубавяващо, на път или не, там съм Heart Eyes Вие на среща ли бяхте или на Мис Йоханесбург? Страхотни снимки, браво на фотографа и много хубаво, че си ги надписала. Hug

# 160
Ааааа, Йоханесбург няма нищо общо с това, че сме българки и майки!  newsm53

Добро утро!  Coffee
Очаквам още снимки от Албена13 и dyvaromi.
По-нататък мисля да открия общ профил, където албумите да са по дати (но това има смисъл, ако наистина се срещаме по-често).
Така на снимките ще се вижда как се променят и растат нашите дечица.

# 161
Exo, nai setne se registrirah i se opitvam da se opravq iz foruma! Razgledah snimkite. Mng sme hubavi Wink
Priaten weekend na vsichki!

G Mr. Green

# 162
Добро Утро и от мен. Днес съм много щастлива, защото ми докараха леглото на Кристиан че се мъчеше горкото в бебешкото си легло. Сега вече е голям мъж с легло хихи  Mr. Green Много хубава идея за общия профил  Peace  Може да качваме не само снимки от срещи, а и по принцип наши снимки, кой където е ходил да показва красоти   bouquet

# 163
Добро утро и от нас момичета Hug
Цитат
Мама миа, ако Йоханесбург действа толкова разхубавяващо, на път или не, там съм  Вие на среща ли бяхте или на Мис Йоханесбург? Страхотни снимки, браво на фотографа и много хубаво, че си ги надписала.
Noia ,благодарим  Laughing,но както cybercat е написала ,едва ли има нещо общо с града.
venus1 ,хайде по-смело де ,знаем ,че си заета ,но все пак одели  ни малко внимание  Wink
Момичета хайде ,чакаме още снимки  Grinning

Добре дошла във форума lelu  bouquet
Ще ходим ли на шопинг с теб ,днес ?
Само един съвет от мен  lelu   -по принцип правилата на форума изискват да се пише на кирилица  Laughing.
ПРиятен уикенд  момичета  family  Nature Sunny

# 164
Noia ,благодарим  Laughing,но както cybercat е написала ,едва ли има нещо общо с града

Абе, явно има нещо във въздуха, чак пък толкова много и все хубави, събрани на едно място... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт