Френска все така празнична тема - 19

• 17 880
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Svear, имах предвид къде ВЪВ болници, училища или универистети в тези страни има параклис или подобно място. Църкви е ясно че има, както във Франция (и из цяла Европа) има джамии. Нали точно за това се претендира в този конкретен случай?

# 151
много МОЛЯ ДА  БЪДА ИЗВИНЕНА от френските майки
Не искам Никой да ми бъде в защита и да ми адвоктства
ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ Е НЕВЕРНО ПРЕДАДЕНА И СМИСЪЛА ДА БЪДЕ РАЗКАЗАНА ТУК НЕ ГО РАЗБРАХ
зАТОВА и иформирах модератора и потърсих мнение и на други съфорумки-....вече е ясно!

Попаднала съм на НЕподходящ човек-не предполагах......
С параноици не Желая да си имам работа-
да се напрягам сега кой ,къде съм срещнала,в детката градина,в училище,в гимназията или Университета...

Аз спирам до ТУК!
Държах да изясня само,за страничния Читател-това е!  bouquet

# 152
Имам усещането, че вече живеем в общество, където има обратна дискриминация. Англия, където живях преди е направила много повече грешки от Франция по отношение на права на малцинствата и т.н. От тях страда и вероятно ще продължава да страда години наред, ако просъществува като държава. А ако просъществува като такава, то още сега си се погребва като етнос и култура, именно защото правата на т.нар. малцинства са се превърнали в нещо тотално криворазбрано и според тях даващо им права да бъдат обезщетени с и без повод (най-често без). Като казвам малцинства не визирам само религиозни такива. Но тъй като тук започнахме темата именно за тях, искам да споделя, че в момента едва ли не наречеш ли мюсюлманин "мюсюлманин" и вече си го обидил и си расист и дискриминатор! Та това е смехотворно! Ако си мюсюлманин си мюсюлманин, ако си християнин си християнин, защо това се превръща в някаква форма на обидна дума? Хората с установена религиозна принадлежност би трябвало да са горди с нея, а не да търсят поводи да се изтъкват като онеправдани. В днешно време в Англия отново (ще ми простите, че все реферирам натам, но примерите са ми пресни и крещящи) човек може да бъде осъден, да загуби работата си и общественото си положение за изказване, което се категоризира като расистко. Добре де, ама някои са намерили в това безкраен източник на приходи под формата на обезщетения и просто злоупотребяват като си въртят закона както си пожелаят. Няколко примера:
-Преди около 2 седмици мед.сестра беше отстранена от работа, защото казала на тежко болна пациентка, че ще се помоли за нея. - Това беше изтълкувано като опит да си наложи нейната религия в публично заведение!  newsm09
-Преди около година в едно училище имаше оплакване от родители, че децата им не напредват с материала. Оказа се, че учителката (изповядваща исляма), имала ужасно силен акцент и било трудно да се разбере какво преподава, а освен това носела черни одежди покриващи изцяло тялото и като само очите се виждали, така че децата не само съвсем не разбирали какво говори, а много от тях откровено се плашели от нея. Излишно е да казвам, че учителката беше обявена за жертва на дискриминация и щедро обезщетиха накърнените и права, толкова щедро, че и тя и цялата и фамилия вече няма нужда да работят каквото и да било.  Rolling Eyes
 newsm23 Съществува квота за всяка длъжност с опр. брой хора именно от малцинствата, които трябва да бъдат назначени, за да се "репрезентира" адекватно обществото и да няма онеправдани. Това води до вработване на персонал нямащ съотв.квалификация, но принадлежащ към малцинствата, докато напълно квалифицирани хора не могат да бъдат назначени,защото нямат произхода или ориентацията да се броят за малцинство. Е, това ако пък не е дискриминация, здраве му кажи!
-Преди пак около година стюардеса в Бритиш Еъруейз загуби работата си понеже клиент подаде оплакване срещу авиокомпанията, че определен артикул от облеклото на тази служителка накърнявал неговата религия. Клиентът беше мюсюлманин, а въпросният артикул беше златно кръстче на синджирче около врата на стюардесата! Scream

Няма да продължавам въпреки, че примерите са безбройни и продължават да се случват и мога да пиша до утре. Искам само да илюстрирам за каква криворазбраност иде реч! Не случайно хората са вече толкова наплашени от подобни новини, че като наричат някого мюсюлманин или черен, се оглеждат 100 пъти на всички страни и го прошепват едва чуто - абсолютен Биг Брадър. Е, и защо? Та това не е обидно? Защо сега тези думи са "мръсни думи". Искам да подчертая, че именно прекомерната чувствителност, а може би пресметливостта на т.нар. малцинства са довели до това положение. Хората не се чувстват комфортно в обществото, в което са израстнали и се гледат с подозрение съседа. Защо?Хората не са тъпи, те осъзнават, че нещата почват да излизат от контрол и не са нормални, но са твърде изплашени за работата си, за бъдещето си и си мълчат и си траят.
Мисля обаче и друго - прекаленото акцентиране върху религиозна нетърпимост, дискриминация и невъзможност за практикуване на религията, идва винаги от тези етноси с мюсюлманско вероизповедание.  
Напълно подкрепям.  Peace
Е, може да не мога да изкажа мнението си на всеослушание в британското общество, но тук във форума, в нашата си тема, където сме си споделяли толкова различни неща не можах да се въздържа. Не знам колко бях ясна, но с едно изречение: Дала, ще се съглася с Мамбата и Сбъдваща мечти. Категорично търсиш под вола теле. В това, което Шомон е написала няма и капка расизъм или дискриминация. Даже и според английските закони няма да можеш да го обърнеш на накърнени права. И какво като го споделиш в арабската тема или информираш модератора? Да не би да сме в детската градина? Тук всички свободно споделяме мнения и начинът да опровергаеш чуждото и убедиш другия в собственото си е чрез диалог (в случая постинг). Това е според мен интелигентният подход - понеже казваш, че делиш хората според интелекта.
Не знам точно какви изводи си си направила за Шомон, но понеже я познавам достатъчно добре лично, мога да те уверя, че е ИНТЕЛИГЕНТНА и НЕ Е склонна към расизъм и дискриминация.

# 153
Black Mamba и Шомон- като компетентни личности-особенно Социолога бъдещ-
Бихте ли ми обяснили КАК едно учереждение,или Сграда може да бъде одухотворено като Живо и да бъде обявено В Расизъм Crossing Arms

Прочетете Още венъж написаното-
Сградата на У-тета в Кретей е новичка и чистичка с много голямо аварийно стълбище.Коридорите към това стълбище имат големи противопожарни врати,които абсолютно винаги трябва да стоят отворени и пространството около тях да бъде свободно.Идеята е,ако на някой от 7-те етажа избухне пожар,хората да могат да се евакуират по стълбите бързо.
Но преди няколко години тези стълби и врати са се превърнали в ябълка на раздора...
Група студенти-мюсюлмани ги превърнали в джамия.По няколко пъти на ден затваряли всичките врати, за да се молят.Когато управата на У-та ги уведомола,че актът им е незаконен и опасен от гледна точка  на безопасността,У-та бил обвинен в расизъм.Няколко месеца минали,докато стълбите започнат да изпълняват единственно прякото си предопределение,което не минало без тусове и нападки.

но Съфорумката набляга на факто че Хората са Мюсюлмани и чистите и нови стълби са затворени от тях,за молитва! 
Идеята е-както се осигурява место за молитва на нас-хрстияните в болници и учереждения,така и да се осигури место за ДРУГОверващте,които практикуват релгията си.

Само не Схащам...това в какъв РЕД на мисли ...беше Написано и Споделено Тук- newsm78 #Crazy
За всеки случай-никак не направи Чест на написалият го Crossing Arms
Аз пък ще го споделя в темата-при арабските мами....просто като Чист пример на Дискриминация и Расизъм-от родно бг.ниво #Cussing out
това е за втори път-след цинизма ..по повод брат`чедите на Зидан
Ще уведомя моератора...

Леле, ама ти наистина търси6 под вола теле ...Абе жена няма6 ли си друга работа - та да се оплаква6...и мога ли да разбера с какво аз ли4но те убидих????Някъде да написах ,4е си еди каква си или не6то ,ама хи4 не разбрах....Явно наистина си няма6 работа , което ме у4удва ,аз с две деца и с работата ,имам толкова много за вър6ене, та хи4 не ми остава да се оплаквам на когото и да е...Знае6 ли , преди да доиде6 в този форум , той не бе6е разделен на теми по държави и вси4ките мами си пи6еха и се познаваха ...аз имам приятелки и от арабските мами , и изоб6то не виждам какъв ти е проблема...А за оплакването на модератор ,ми направи го -да не си мисли6 , 4е живота ни се върти около този форум ...а и забравих аз съм с връзки , та  и да ме смъмрят , няма да е наистина... Laughing(ама няма да ти обяснявам за6то и как- пак 6те каже6 , 4е те дескриминираме или друго )....ама ли4но аз невиждам ни6то дискримиционно или обидно в поста ми ...Надявам се никога да не ти се слу4и да попадне6 в Болница или на друго публи4но място и аварийните изходи да са блокирани от група хора поради молитва ....повярвай ми ,стра6но е, ако трябва вси4ки присъства6ти да се евакуират бързо ,а и е опасно ....става въпрос за сигурност ,не за друго ...
А за местатата за молитва- на лети6тето има отделно място , на гарата съ6то , и цивилизованите хора ходят и изповядват своята религия свободно...и наистина си сме6на...
Леле добре , 4е се възползвах от хубавото време и не си губих времето да 4ета френската тема... Laughing Mr. Green
Мелинда много си права- от мухата се прави слон!!!! Peace
6омон , разбрах какво ми каза , 4акам снимките ,дай мейл да ти пусна и аз . Peace
Дала , успех с оплакването на вис6естоя6то ниво -- повярвай ми Мамма, Татти, и Дивиана си имат доста работа и без твоите измислици ... Peace

# 154
Лелееееее момичета, какво става тук бре, аз да отсъствам няколко дни и то горещо станало, ааааа да ме викате де  Laughing Леле толкова много не съм се задържала в нашта си темичка, трябваше да препрочитам по 10 пъти какво става тук, за да разбера, явно съм се напекла  Joy

Шоме, не се газирай моме и ти  Hug и аз не видях нищо нередно в поста ти и не го разбрах по начина, по който Дала  newsm78, а съм живяла 2 години в мюсолманска държава и даже си имам хубави спомени от там  Peace Мога да броя от едно до десет на арабски да ви се похваля, виии кво си мислите  Laughing

Такаааа, да възцари мира и спокойствието отново предлагам аз  Hug
Сбъдваща, ама ти за мен винаги ще си останеш франсе  Hug
Мелинда, как ти завиждам за съседите, абе няма ли свободен апартамент в тази сграда де  Mr. Green
Летисия, поздравления за датичката, много е хубаво, че ще си имаме още една младоженка  Crazy, избрахте ли ресторант в София, ако имаш помощ от нещо пиши аз съм се специализирала много вече покрай моята сватба, защото почти всичко си заредих от София  Laughing
Кери, бас държа, че си казвала какво работиш, ама ще ми простите, че годинките чукат на вратата ми  Laughing

Аз да ви се оплача снощи си изкарах ангелите, като майка ми звъни посред нощ, кола гръмнала под нашият балкон, ние сме на първият етаж, някой си паркирал не на паркинга, а под дръвчето  и като лумнал един огън и замалко да достигне балкона ни, ужас направо. МАма се беше доста стресирала, викам бягай навън, тя не, пазела апартамента  Close, много и се накарах после, нали ми е зверче, но се бях притеснила, че ми е самичка. Иначе да не ви разправям и за нашата известна вам баня  Laughing, като не стана плъзгащата се врата и моят ряза та после с един чук наместваме, малеее зор видях. Вижда се краят ще пусна снимки като е готова напълно, че тя прословута стана в моите постове  Joy.

За съжаление бяхме и на погребение, бабата на мъжа ми почина, тя беше доста възрастна, аз не я познавах, но пак ми стана много мъчно  Rolling Eyes

И казвам ви няма да свикна с това мляскане, сто човека ми се изредиха по лицето  Close
Днес тропнах с крак на милото стига вече с тази баня, утре сме на разходка, ами така де и аз имам нужда от въздух не съм робот я, знам че съм перфектна в много отношения  hahaha (шегичка де) Party, та утре ще ме извеждат или на зоологическа  hahaha или в Марсилия, много ми хареса богаташката част, едно паркче с едни алейки покрай морето, ауууу луднах направо, сега като табакерка повтарям на милото да ме заведе да видя замъка на граф Монте Кристо.

Та това беше тези дни, айде стига съм ви надувала главите, кажете какво си правите вие  Hug

# 155
  • на езерото
    Хола девойки здравей те и от мен Hug
   Оставих Ви за малко и станахте цинични и расистки Whistling  Mr. Green Heart Eyes
dala , аз лично смятам ,че твоите писания по адрес на момичетата тук са меко казано неприемливи  Naughty Личните обиди и нападки са само от твоя страна, бих те призовала да смекчиш тона Peace
 Искам да Ви честитя всички поводи който съм пропуснала Hug  bouquet
 На Самурайка и  Желана моите съболезнования за близките Ви.
  Мелинда , честита Ви нова квартира и комшийка, чистосърдечно ти завиждам.Желая ти леко раждане и дано изберете име за принцесата  Hug
  Исаве  много сладки снимки от Лондон, много е готина бандата Heart Eyes
  Мише, ти си почетен член на нашата дружина  разбира се ,че ще изказваш мнение Peace
 Мари ,честити ходещи крачета на Даная Heart Eyes

# 156
Aaaaa момичета никой не ми разказва какво прави, само аз си вадя житие-битие  Crossing Arms
Няма да си говоря сама  Laughing,

Svetiiiiiiiiii, недей моля те не предавай фронта  Laughing, как така няма да пишеш   Rolling Eyes. Пиши си с мен  Hug

Айде и другите момичета, къде се загубихте? То пък днес видяхте ли времето, бях решила, че искам в един мол в Марсилия, той пък затворен бил  #2gunfire, брррррррр, няма да оставя така нещата все един магазин отворен ще намеря.

Мамба, ами то замъка чак на пролет като се позатопли  Rolling Eyes, пък и трябва да разуча как са билетите за там. Някой ходил ли е да сподели?

Оставям ви засега и после ще пиша как е минала моята неделна утрин  Mr. Green

Ей, как забравих да ви честитя:

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИИИИИИ
да сте живи, здрави и много засмяни kiss

Аз сутринта закичих огромна мартеница в хола, милото много и се радва, и на него му закичих гривничка, ако знаете колко е сладък само си я оправя хахахах.А на мама изпратих и картичка с мартеничка, много се трогна милата. Та така, навсякъде се омартеничих хахах Simple Smile

Вие направихте ли си мартенички или си носите от БГ? Другата година мисля да правя собственоръчно. Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 11:42 от jalana

# 157

Да-Бльк Мамба.....мои са!
Миждаш ли че ми са води Житие и  битие.....
Само не виждам Къде съм визирала твоята Съфорумка?!?!?!?!

наистина ми е Болно
Много,много......

ЗА ВТОРИ ПЪТ СЕ ИЗВИНЯВАМ ПУБЛИЧНО НА ФРЕНСКИТЕ МАЙКИ
ПОПАДНАХ В ПЛЕН НА НЯКАКВА ЛИЧНА ОБРАЗА  bouquet  и ДОКЪТО РАЗБЕРА КАКВА Е ИСТОРИЯТА- СЕ ПОДВЕДОХ,НАПРЕЖЕНИЕТО ЕСКАЛИРА И......ПРЕНЕСОХ ОТ ЛИЧНАТА  СИ КАРМА И ВЪРХУ ВАС  bouquet

В арабският форум към споделяла тази история-ще е споделя и с ВАС
ТЯ ОТГОВАРЯ НА ВСИЧКИ ВЪПРОСИ

МОЯ позната,живееща в Париж ,преди да дойд аз тук отдълго време -разпространява Не верни слухове за мен
-че и дължа пари
-че живея с арабин,койъто ме бие и затова нося Черно фередже
-че работя като П....

Аз имам две деца вБългария-от тези приказки бащата на дъщеря ми Не иска и до сега да и даде паспорт-страх го че тук-арабинът ще е продаде!   Joy  Ето това е Расизъм-той е в Живота ми....затова и Остро и Предубедено реагирам
Много ми е болно...и досега
Тази позната ,когато общувахме, АЗ знаех ,че работи тук-гледа някаква жена и че си има приятел,също арабин,но нещата между тях не вървят! Когато дойдох във Франция - исках да и се обадя,но номеръткойто имах не беше вече актуален.Така и не след дълго започнаха да ми казват тези неверни слухове.....и аз  с НИЩО НЕ МОЖЕХ ДА СЕ ЗАЩИТЯ
нЕ ТЪРСЯ СЪЖАЛЕНИЕ......

аз ПРОСТО НЕ зНАЕХ!

ТОЗИ ПОСТ-КАКТО Е НАПИСАН-ЩЕ ГО ПОБЛИКУВАМ И ПРИ АРАБСКИТЕ МАЙКИ....
тОЙ Е САМО ПОРЕДНОТО ИЗВИНЕНИЕ КЪМ ВАС

Ех,Дала, ти или не разбира6 или се прави6 ,4е неразбира6.Ти си тази която запо4на първа да напада,незабравяй...и то безпри4инно!!!Никой не ти води житие битие , аз най малко ,пък и не ме интересува ли4ният ти живот- имам си достатъ4но други занимания Peace
Съжалявам за това което си преживяла ,но всеки тук има някаква ли4на драма може би , но не нападаме така ,както теб и не се оплакваме в други теми  и не викаме модераторите ...
Хайде със здраве, ли4но за мен постовете ти не ти правят 4ест ,но това си е твой проблем ,а и цялата тази история  ooooh!...
Поне изписахме цяла тема,ако забеляза вси4ки останали 4етат и никой не се намесва , хората тук в тази тема не водят безсмислени войни ,но ти прекра4и някой граници , дано наистина да спре6 както казва6. Peace
4естита Баба Марта Желана, и вси4ки останали моми4ета Hug...
Желана не си пи6е6 сама бе,виж аз ти отговарям . Joy
Ние отиваме да празнуваме празника на бабите при свеки ,хайде оставям ви ,слън4ев ден от мен...  bouquet Hug

# 158
  • MERIGNAC, FRANCE
Честита Баба Марта!
Желая на всички вас ядовете ви да са само бели,
бузите - от здраве червени,
а лицата все засмени!!!

Закопайте томаховката на войната и изпушете лулата на мира   smokeuu

Ние днес ще ходим на карнавал и се надявам да си изкараме супер.

# 159
  • на езерото
  Честита Баба Марта!
 Весели засмени, здрави и червени!

# 160
  • In a surreal moment!
Шомон - Защо ли беше разказана тази история за молещите се студенти ?

Блак Мамба - Защо ли беше коментирана?

Може би защото е било ясно , че емоционалната Дала ще се хване ?!?

Дано не са верни тези мои догатки !

Грозно е , че силни и успешни момичета като вас , живеещи далеч от Родината
не могат просто да се уважават и да си помагат ?!?

Всеки изтълкува ситуацията пристрастно и направи своите изводи - може да прекратите и да се опитате да си простите , че е ден за прошка !

Весели празници, момичета ! Здраве и успех на вас и семействата ви!   bouquet

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 14:09 от Миг-миг

# 161
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

Бъдете много здрави и щастливи!

# 162
Благодаря!
Вече си мислих , че никой няма да се отзове.Ще пробвам в друга тема.
Честита баба Марта!!! Много здраве на вас и на хората , които обичате!!!

# 163
Честита Баба Мартаи от мен-желая ви бели дни и нажежени до червено нощи   bouquet

Дала-остави ме на мира.Не ти прави чест постоянно да се заяждаш.Какво само ме плашиш с тия арабски мами?
Ако наистина имаш проблем с някой,намери го и се разберете.Кълна се в детето ми-до онзи ден ,преди да пуснеш снимките,не знаех коя си.Нито знаех,че живееш с алжирец,нито,че имаш още едно дете.Нито пък ме интересува какво правиш.
Моят мъж е българин и никога не съм гледала стари хора.Освен това имам лентичка в подписа,откакто детето се е родило.Да не кажеш сега,че въпросната българка и нейният арабин също имат син,кръстен Калоян?!

Обаче ТИ според писанията си още от  Четвъртък, 05 Юни 2008, 22:19: определено визираш мен,наборееее
Цитат
...само изхабени нерви напразно пак.Ама аз си имам тренинг момичета тук редовно си сърбам тая попарка от някои  Умници-БГ дърти хубавици ,качили се  в товарния вагон в последния момент ,ама кютейки на топло сред помия смело се изказват за братовчедите на Зизу 35 hahaha за чернилките и за ония с точките по челата.....Само Те са Китки миризлив и красиви
Значи от тогава знаеш коя съм и търсиш начин да се заяждаш!ЗАЩО,бе майнааааа????Много грозно,многоооо.Потресох се вчера като го прочетох  SickНе искам да ти влизам в тона и да те запитам за товарните вагони на които ти се возиш ,че и прехвърляш  Grinning

Цитат
ЗА ВТОРИ ПЪТ СЕ ИЗВИНЯВАМ ПУБЛИЧНО НА ФРЕНСКИТЕ МАЙКИ
А на мен кога ще се извиниш?Не си прави трудът-късно е!
Ако още веднъж ме изтипосаш в някое твое писание ще си потърся адвокат -да видим кой какви влакове е хванал и кой в каква помия живее.Ясно?

За мен този въпрос е приключен!

Жалана-и аз вчера по нощите закачах мартенички.Донесох си ги това лято от Бг.МъжО и братО ще са весела гледка в метрото  Laughing
Скоро ще ти пусна снимки от моят апартамент-както обещах.От няколко дни съм горд собственик на още две малки мебелчета в същият стил на големият бюфет.

Мише-честно да ти кажа Чикото не ме изпълва чак толкова със възторг.Лека е,маневрена е,но багажникът й е непотребен.А оня МАГ колко пазар ми е пренесъл-яка работа беше.Освен това на Чикото и спирачките са скапани.Колко стана ,откакто я имам а спирачката замина...

Преди малко видях Мелинда-още си е 2:1,но няма да е за дълго. Grinning

А вчера с Мама Светли и нейната сладурана Габи събирахме витамин Д в парка Вилет. Grinning Ужасно много хора имаше,което ме накара и фитнес да правя-тичах след Белята,да не го изгубя в множеството.

Леле Мамбич-благодаря ти за снимките.Онази,дето говоря по телефона да вземеш да я изтриеш-малииии едвам се познах.Даже по-добре да не бях-потресох се  Joy

Пинка HugКак е Ники?Мисля го това детенце  Sad Свикна ли ,душицата, с училището?

С моята майка посетихме изложение за ренесансови тоалети.И снимки съм приготвила да ви покажа-тоалетите на парижанките в началото на миналият век.
Посетихме и форумът за ръкоделия-плетива,бродерии...Приготвила съм ви снимки също.Направо ахнах като видях бродираната Библия-големи платна с бродирани текстове и икони-зашеметяващо.А за брюкселските дантели думи нямам...Имаше ужасно много хора-в Големият Хол на Вилет Grinning-точно след реставрацията му.
Бих споделила каква беше публиката-тоест липсата на такава ,ама пак ще ме погнат за расизъм  Grinning

Hug

Миг-миг(писали сме по едно и също време   bouquet)
 Моля те-не започвай и ти.Разказах историята,такава,каквато ми беше разказана на мен от един от преподавателите.Човекът е французин-преподавател в този същият университет.Не знам с каква вяра.От къде ще знам аз ,че някой от хилядите потребители в този форум познавал май някой,който май познавал друг....който май бил сред студентите?
Нека да не правим тук сега конспирации.
Защо да съм искала да подвеждам Дала?Тя да не е някой известен борец за правата на човека?

А ти как ще коментираш писанията на самата Дала?

Весели празници на теб и твоето семейство

# 164
  • пак на Рив Гош
Миг-Миг, моля те, не наливай масло в огъня!  Peace Категорично мога да заявя, че догадките ти НЕ са вярни!
Не знам доколко подробно си чела тази и предишните френски теми, но аз, която съм тук още от първата тема, те уверявам, че за над 2 години и половина само един път се е достигало до по-разгорещена обмяна на мнения (по повод на президентските избори, спечелени от Никола Саркози през 2007-ма), която успяхме да разрешим с цивилизован спор без обиди и нападки.  Peace

Та, честита ви Баба Марта на всички! Да сте здрави и много усмихнати!
Долу на юг сте добре, слънце ви свети! При нас вчера пролетта за малко да дойде (колкото да излезм в парка), днес пак е мрачно. Сутринта тъкмо си полях градината (вече чaкaм минзухарите и зюмбюлите да се появят) и взе, та се опита да превали  Laughing

Jalana, то вярно твойта баня епична стана Simple Smile. Ще чакамe снимки.
Чакам и снимки от барселонските преживявания на Мария К  Wink. Впрочем, Мария, свърших преди няклоко дни "L'élégance du hérisson" - какво да ти кажа, аз лично я намерих малко тромава в средата. Началото е добро, последните 50 страници с развръзката - също. По средата, обаче, има поне 80 страници, които имам чувството, че са писани "за обем" - пълни с добре звучащи думи от повече от 3 срички, навързани една след друга и със смисъл, който на моменти ми убягваше. Ако ще е въпрос на словесни еквилибристики, поне да е от класата на Франсоа Ролан.

Melinda, 1-ви март е! Ние сме тук... а ти?  Wink Laughing

Боже, докато се натуткам - 4 нови поста.
Elias - да се отзове за какво?

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 16:03 от Роца

Общи условия

Активация на акаунт