Френска все така празнична тема - 19

• 17 872
  • 300
  •   1
Отговори
# 210

ISAVE, честит празник! Сигурно много помощници имаш за духането на свещи! Много усмивки и слънчево настроение (в дъждовния ти край)

Melinda, още малко търпение, девойката си избира най-подходящия момент Heart Eyes

Мари Рус, и аз нямам забележки към Австрийските линии, само има опасност да ви оставят малко гладни!

Мистик, много работиш бе девойко!

# 211
Привет
Ние закупихме вече билетите днес именно от Австрийците
За трима ни всичко за 435 евро
Далавера са си
 Peace  bouquet

# 212
  • MERIGNAC, FRANCE
4естит рожден ден, ISAVE!
Здраве, щастие и любов
   bouquet

# 213
ISAVE, честит рожден ден!
 newsm59                                                   
Бъди жива, здрава и много щастлива!

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 22:32 от ansim

# 214
Исаве, честито и от мен! Всичко най-най добро!  bouquet

# 215
Isave, Ч.Р.Д и от мен   bouquet
Да си много здрава и само щастие да има около теб
  Grinning Hug

# 216
Чумби днес черпи!

Честито и наздраве, здрава, щастлива, обичана!

# 217
Чумбиииии лумбииииииии  Grinning

Рожденичка ли си ни днес а?
Желая ти много здраве, щастие и любов    bouquet

Утре кой черпи  Laughing?

# 218
CHUMBI, честит рожден ден!
Бъди здрава, щастлива и много обичана!

bdbaloni

# 219
  • MERIGNAC, FRANCE
4естит рожден ден, 4умби!
С най-добри пожелания за здраве, щастие и любов!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 220
Чумби, Честит ти празник!  hbdtu
Изпращам ти пожелания за сбъднати желания и сърце преливащо от щастие!
Не знам за утре, но за днес познавам още двама, които празнуват - г-н Шомонски и моят свекър: и тримата  все хубави хора! Да са живи и здрави!   bouquet   bouquet   bouquet

# 221
Честит рожден ден на Исав и Чумбина! Много щастие!   bouquet  bouquet  bouquet

# 222
Привет на всичкиии!!!
Много мило ми стана като прочетох вашите честитки и хубави пожелания  Hug и отново се почувствах добре в нашето форумче; още веднъж ви благодаря от сърце и черпя виртуално  newsm38 за съжаление уменията ми се простират дотолкова с картинките

чумби; не знаех че с теб празнуваме заедно, много се радвам, най-добри пожелания и от мен  Heart Eyes

Мелинда, кураж; още малко и ...

целувки

# 223
  • пак на Рив Гош
isave, Chumbi, честити ви рождени дни!
Да сте здрави, щастливи и много обичани!

Предрешена Мистикова -  Wink
Mari_rus, наистина на далавера са ви излезнали билетите, при това почти във високия сезон.

Мезду другото, преди около месец в "Капитал" (по М6) - един туроператор разправяше как след април цените на самолетните билети би трябвало да почант да падат, защото едва тогава щял да се усети спада на цената на петрола при самолетните компании... И как това лято заради кризата компаниите ще свалят цените на пакетите, за да привлекат клиенти и как щяло да бъде много изгодно да пътуваш и почиваш лятото. Не знам доколко е вярно или е поредният рекламен трик  newsm78

# 224
Мезду другото, преди около месец в "Капитал" (по М6) - един туроператор разправяше как след април цените на самолетните билети би трябвало да почант да падат, защото едва тогава щял да се усети спада на цената на петрола при самолетните компании... И как това лято заради кризата компаниите ще свалят цените на пакетите, за да привлекат клиенти и как щяло да бъде много изгодно да пътуваш и почиваш лятото. Не знам доколко е вярно или е поредният рекламен трик  newsm78
И аз това 4ух  Whistling, ха дано да излезе вярно ....и пове4ето хора са го 4ули ,за6то си говорех с разни познати за пътувания и билети и ми споделиха съ6тото.

Общи условия

Активация на акаунт