Размяна на парфюми ХІV

• 29 506
  • 228
  •   1
Отговори
# 180
Разменям от името на приятелка - Премиер Жур 30 мл. едп.  - чисто нов, пръснат само за проба - с кутийката. Мъжът и решил да я изненада, но с неподходящия за нея аромат Simple Smile. Отворена е за всякакви предложения, но като цяло предпочита по - плътни и ориенталски парфюми Peace.

Дали приятелката ти би искала да го замени за Gucci -Rush (оригинален около 40-45 мл. от 50).

# 181
Стики,  newsm28
кутията ти е пълна! Laughing

# 182
Здравейте !  Писах в " Парфюмен ценител ", че се сдобих с две Черни орхидеи, едната се продава, ако някой има желание, нека ми пише на лични  Hug

# 183
Рзменям (продавам) Madness Chopard Perfume by Chopard for Women - 75 мл  -нов, само  пробван; предпочитам нещо по-свежо, приемам всякакви предложения Simple Smile

# 184
  • Шумен
Здравейте !  Писах в " Парфюмен ценител ", че се сдобих с две Черни орхидеи, едната се продава, ако някой има желание, нека ми пише на лични  Hug
Предлагам да го разделиш на по 10мл, че да има за повечко Peace  Joy и се нарежда м на опашката  Hug

# 185
Разменям/продавам
L'Or De Torrente 50мл, липсват 2-3мл.

# 186
  • при морето
Предлагам да го разделиш на по 10мл, че да има за повечко Peace  Joy и се нарежда м на опашката  Hug
Правилно,Танюш!Подкрепям!И се нареждам и аз на опашката! Peace
Така хем ще зарадваш повече желаещи,хем ще е по-поносимо финансово Hug
Потърси шишенца от 10мл.,на Рефан предлагат,във Варна има ,предполагам,ако не-аз ще ти изпратя шишенце празно да ми отлееш,в препоръчано писмо,заедно с парите!
Съгласна ли си?Така и кандидатки ще има повече...

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 01:50 от Winter fairy

# 187
За 10 мл Черна орхидея и аз се нареждам, идеален начин да се запозная с аромата и да преценя дали сме един за друг Simple Smile

# 188
и аз искам 10 мл,черна орхидея Simple Smile

# 189
  • София
И аз искам, ако ще се разделя Wink

# 190
Към Happy in Bloom и  Acqua di Gio прибавяме за размяна и  Echo Davidoff - едп. 35 -40 мл. от 50 Peace

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 10:18 от Tess d`Urberville

# 191
А как мирише тази черна орхидея,тежък ли е или сладълк,лек,нещо не мога да си представя  newsm78

# 192
Тежък и сладък, омайващ, тъмен, дълбок, чувствен, незабравим аромат. Винаги ще се обърнат след теб, не винаги обаче с добро чувство и спомен. Орхидеята е любов или омраза, не може да те остави безразличен.
Само, че пиши в парфюмната тема, тук е тема за размяна.  Peace

# 193
Хмм, ако дамата реши да раздели Черната орхидея и аз искам едни 10мл. )))))

# 194
  • Варна
Вашата работа малко като нероден Петко Mr. Green Тя още не е казала, вие се разпределихте вече Joy Айде дано имате  късмет  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт