Размяна на парфюми ХІV

• 29 512
  • 228
  •   1
Отговори
# 210
Имам за размяна Еуфорията на Келвин клайн и на Ескада новия в зелена опаковка ,малко е пръскано ,търся нещо свежо ,може леко сладникаво,но не много,харесвам Диор форевър енд евър също.Купувани са от летище.
Нещо специално ли търсиш имам Agent Provocateur  KINGDAM по 50мл ако искаш за Еуфорията ми пиши на л.  bouquet

# 211
Разменям/продавам чисто нов Flower by KENZO - 50 ml. EDT, тестер с капаче и кутийка. Пръснат е само за проба. Вчера пристигна от Фрагранса, но нещо не можем да се погодим с аромата  Thinking
Обявата не е актуална!
Сърдечни благодарности на Pipi_ за коректното отношение  Hug  bouquet

# 212
По-скоро продавам Будоар,ЕДП,50мл от Ягодка.Пръскано точно 2 пъти-в кутийката си е, с целофан е още!  Peace

# 213
Търся  PRADA TENDREако е омръзнала на някой или не му харесва да пише Simple Smile

# 214
Аз да се запише, че може да излезе някой Адикт, Еуфория, Блек роуз и подобни сладки ухания!

# 215
Търся малко количество от tommy hilfiger dreaming (предпочитам да платя за него,защото сега нямам какво да разменя)

# 216
  • around the world, where the heart belongs
Заменям Jasmin Noir, 100 ml, edp, пръснат 2 пъти единствено за същото количество Mademoisel Coco, евентуално Pure Poison i Cystal Noir . Да са едп и да не са тестери ! Ако някой има и друго предложение от този клас парфюми, нека пише.

# 217
  • при морето
Искам само да вметна,че на мен лично два пъти ми се е случвало да "разливам" скъп парфюм,
макар че то тук ,в сайта,няма нито един евтин  според мен,... И двата пъти момичетата ми бяха благодарни,
защото не можеха да си позволят да отделят 150лв. за 30мл.,а аз им дадох възможност да се насладят на уханието,
просто имах както VOXX/която в момента има две Орхидеи/ два Силвър рейн на Ла Прери-единият беше 30,а друтият 50мл. Е,предложих единият за продажба,но толкова момичета ми се измолиха/става въпрос за приятелки от моя град,и две от сайта.../,та не можах да устоя на молбите.Раздадох 30.те мл. на пробички-точно на 3 момичета,които са ми много благодарни,пък и аз съм доволна,че ги направих щастливи,така че не виждам защо трябва да се правим на интересни с разни превъзнасяния за "удоволствие от шишенцето",и прочие смешни...Казвам си мнението,защото аз лично не виждам логика в обясненията Hug
Нооо това си е мое мнение,естествено!
Позволявам си да го кажа,защото имам "опит" с разливане на скъп,и то доста по-скъп от Орхидеята,парфюм... Hug

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 20:24 от Winter fairy

# 218
Имам за размяна/продажба този мъжки парфюм   Versace Pour Homme:

http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=86172#DETAIL

# 219
То като сме почнали, поне и аз да си изкажа мнението. )))

Вярно е че е страхотно удоволствие да държиш шишенцето на парфюма в ръка и да му се наслаждаваш, а после и на самото ухание.
Но и честно казано, въпреки страстта ми към парфюмите.....няма да дам 150-200лв за парфюм, който ще ползвам 5пъти в годината и така ще си стои. Предпочитам да взема някакво такова символично количество 5-10мл, да го пробвам, да му се насладя.....не смятам, че едно "рефанско" шишенце ще ми убие това удоволствие.
И както Winter fairy е казала - аз също не разбирам чак такова превъзнасяне на един парфюм, че едва ли не било "убийство" да се разлива....

# 220
  • Варна
И както Winter fairy е казала - аз също не разбирам чак такова превъзнасяне на един парфюм, че едва ли не било "убийство" да се разлива....

Флаконът на парфюма е част от удоволствието за сетивата да ползваш даден парфюм.
И точно в това е разликата между консуматор и ценител.
Все едно да пия мартини във водна чаша!

# 221

Флаконът на парфюма е част от удоволствието за сетивата да ползваш даден парфюм.
И точно в това е разликата между консуматор и ценител.
Все едно да пия мартини във водна чаша!

добре казано smile3501 newsm10

# 222
  • Шумен
Всичко опира до суета и финансови възможности Peace. Естествено , че е по-добре да се наслаждаваш на самия парфюм и чрез бутилчето / а някои са като бижута/ , но аз например в този момент не мога да отделя такава голяма сума за парфюм, което не ме прави по-долна категория човек и като ценител  Naughty. По подобен начин имах възможностда се порадвам на Хипнотичната отрова , една от съфорумките бе добра да ми продаде един от трите си 15мл пълнители, с което ме направи много щастлива ....ей на, такива малки човешки радости  Peace

# 223
  • Варна
Всичко опира до суета и финансови възможности Peace. Естествено , че е по-добре да се наслаждаваш на самия парфюм и чрез бутилчето / а някои са като бижута/ , но аз например в този момент не мога да отделя такава голяма сума за парфюм, което не ме прави по-долна категория човек и като ценител  Naughty. По подобен начин имах възможностда се порадвам на Хипнотичната отрова , една от съфорумките бе добра да ми продаде един от трите си 15мл пълнители, с което ме направи много щастлива ....ей на, такива малки човешки радости  Peace

Тук не става дума за категория хора изобщо. Нито е срамно да си консуматор. Нещата опират до нещо много повече от кефа да ползваш даден аромат- до чувството да оцениш изкуството на създаване на парфюма от А до Я. А флаконът е голяма част от него.

# 224
  • Шумен
Е, явно не съм дорасла до това изкуство - губят ми се първите 7 год.  Laughing - разводних темата, съжалявам ,че повдигнах въпроса , но съм съгласна ,че това с отливането е кофти работа по принцип. Peace

Общи условия

Активация на акаунт