Днес ми е тъжно защото...10

• 32 582
  • 504
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
  Напълно заставам зад думите на Лилибон. Всъщност ние сме си ги говорили тези наща  Hug.
В деня, когато детето ми си отиде се видяхме със Злато. Споделих и точно това, че вече не ме е страх какво ще чуя в 11 и 17 часа...че вече не се страхувам дали детето ми е по-зле...и изпитвам едва ли не някакво спокойствие. Тя ми каза само: Лошото идва след първоначалния шок... Беше права  Cry . От ден на ден все повече си го искам newsm45
  Днес ми мъчно, защото вместо на ръчичките, оставих мартенички на 5 ангелчета... Flowers Rose Flowers Rose

# 106
Слави Hug
и аз вместо на ръчичката на детето си вързах на гроба му.
И днес ми е мъчно

# 107
  • на дъното
Цитат на: krasa
и аз вместо на ръчичката на детето си вързах на гроба му
smile3518 smile3518

# 108
........ защото май за пореден път се разминах с мечтата си да се сдобия с детенце. Имам и две неродени ангелчета.
Аз не пиша често тук, но когато ми е мъчно си ви чета, плача си с вас и се питам защо трябва да има толкова мъка на този свят!????

# 109
..........вчера на прошка,на празника на баба Марта загубих още един прекрасен приятел.Докога Господи,докога.Много ме боли,много ми е мъчно,много плаках-за него,за моето ангелче,за всички  невинни душички.Вече нямам сълзи,вече нямам сили.Много е тъжно,много БОЛИ newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Винаги ще си ми в сърцето и никога няма да забравя Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

А на вас мили мами искам да кажа,че винаги ще съм с вас Hug Hug Hug Cry Cry Cry

# 110
Имам предвид, че в момента се опитваш ти да утешаваш хората, които ти изказват съболезнования. Да ги успокоиш, като им кажеш, че няма нищо, всичко е наред. Пишеш, че се усмихваш, като й гледаш снимката.

Имам и други познати, които в непосредствените дни след загубата на дете изглеждаха като острови на стабилността, те утешаваха близките и познатите си, разсъждаваха много практично - че е направено, каквото може, че е чудо, че детето е изкарало толкова, че са щастливи, че поне за кратко е било при тях. Това е вярно.

Но, минава някоя и друга седмица, медицинските мъчения се позабравят, остава само голямата липса, и тогава, когато уж е минало време и болката трябва да е намаляла, тя идва с нова сила. Тогава усещаш колко много щастие си изпуснал. Околните тъкмо са решили, че опечаленият родител се справя много добре, много е разумен, няма нужда от повече подкрепа, а той точно тогава най-много се нуждае от нея. Защото вече успява само да плаче, докато гледа снимките, прибира дрешките, а случайните бебешки колички по улиците го раняват право в сърцето.

Пиша ти всичко това не с цел да те разплача, а защото същите тези майки се притесняваха в началото, че не страдат достатъчно за детето си. Сами на себе си изглеждаха прекалено спокойни и практични. А не трябваше да се обвиняват за каквото и да било, наистина бяха направили всичко за децата си. Досаждам, единствено с цел да ти спестя евентуални такива самообвинения.

В крайна сметка, Алекс сега е добре и никога няма да я забравим!  Hug
АЗ СЪМ ЕДНА ТАКАВА МАЙКА

# 111
 Flowers Rose за моята Мартина  ,минаха две години от деня в който загубих моето момиченце.........................................
Знам ,че това са само дати ,знам че тя винаги ми е в сърцето,знам че днес е по-различно защото в ръцете ми е Любомира и аз толкова я обичам ,но днес е тежък ден,спомените от онзи ужасен ден преди две години нахлуват в главата ми.Очите на съпруга ми когато вървях в коридора на болницата ,болката от контракциите която не усещах заради болката в сърцето ми ,че всичко е напразно и няма да мога да я гушна,фоерверките послучай трети март които чувах докъто лежах с празно сърце в болничното легло..................... Cry
Дано да си на едно по-добро място миличка ,аз днес ще разкажа на малката ти сестричка че има едно ангелче в небето което ще бди над нея.

# 112
helenapeeva......и аз плача с теб сега Hug

Спи спокойно Марти!

# 113
  • на дъното

Тръгни към мен в нощта,
дори звезди да няма по небето.
Луната ще те води за ръка,
заслушай се в нежния и шепот
и тя ще ти покаже пътя към дома.
Ела при мен! Ти знаеш, че те чакам.
Тръгни след тишината на нощта...

smile3518Чакаме ви мили наши ангелчета върнете се при мама и тати
helenapeeva,isepise,Рея,krasa,reni _805,Slavi_Yo........ за жалост списъкът е много дълъг и немога да изредя всички 
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за всяко едно ангелче Обичаме ви Cry

# 114
Хеленка Hug
 Flowers Rose Flowers Roseза твоята звездичка

# 115
 Flowers Rose Flowers Rose за вашите ангелчета  smile3518

# 116
  • Варна
 ...за Мартинка  Flowers Rose Flowers Rose
Мъчно ми е, защото днес се разделих с надеждата, че отново ще стана майка през октомври. Диагноза - поредното кухо яйце...Не ви писах преди това...може би заради лошото си предчувствие, което ме преследваше...Къде сгреших отново...

# 117
Ох, Слави пак ли ????? Cry Съжалявам много мила Hug. Каква вина търсиш в себе си ? NaughtyНе се измъчвай така .Знам ли...... може би трябват някакви определени изследвания .Дано намериш верния път !

# 118
Мъчно ми е, защото днес се разделих с надеждата, че отново ще стана майка през октомври. Диагноза - поредното кухо яйце...Не ви писах преди това...може би заради лошото си предчувствие, което ме преследваше...Къде сгреших отново...
Cry  Flowers Rose Flowers Rose
съжалявам, миличка....... не си виновна за нищо, моля се следващия път..........

# 119
Всеки ден ми е тъжно от трагичния за мен 16.02.2009, когато ми съобщиха най-ужасната новина.... че се налага "друго решение на бременността". Сълзите ми не са спирали оттогава... Ставам все по-зле и по-зле и потъвам и не мога нищо да направя... Няма го вече детенцето ми, няма я надеждата, мечтите, радостта... Нищо вече няма за мен!!

Общи условия

Активация на акаунт