Днес ми е тъжно защото...10

• 32 576
  • 504
  •   1
Отговори
# 75
Поклон пред твоята борбеност, сила и пред кратичкия ти живот, мъничка Алекс!  Cry

nikolina-pikolina , искрени съболезнования.

Sad Sad

следях темата ви - толкова мъка...  Cry

# 76
  • София
Николина, моите искрени съболезнования! Sad Cry

# 77
Мъчно ми е защото точно днес немога да отида при моето ангелче немога да се придвижа до гробища заради снега но пък от друг страна май не трябва принцеската навършва три месеца и ще празнуваме знам ли все пак ми е мъчно

# 78
Тъжно ми е!  Всеки ден минава бързо и се надявах да ми олекне, но...сега трябваше да имам дете на 2години и да се приготвям за рожден ден. Вяра си отиде и остави толкова много надежда....
Поне Алекс  сега е със нея и те двете и още много други са заедно!
Тъжно ми е, но съм и радостна, защото явно там им е по добре

# 79
  • Разград
Поклон пред, малката и свидна душичка, Алекс!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Ники, сега се наплачи, мила и изживей мъката си и после дано Бог ти върне радостта от майчинството!  Hug
Много ми стана мъчно и се върнах и прочетох почти цялата ви трагедия!  newsm45
Мъничка, Алекс, моля се за теб!  Praynig

# 80
тъжно ми е за Алекс,за Шери и за всички ангелчета  Cry
             Flowers Rose Flowers Rose

# 81
nikolina-pikolina,моите най-искренни съболезнования............ smile3518

-за твоята малка звездичка!

# 82
Ники  Hug съжелявам мила ,тъжно ми е за Алекс толкова много борба.....................................................

# 83
почивай в мир мило дете  , ,ники приеми моите най искрени съболезнования,много се молех алекс да се оправи но..явно господ е решил друго ,дано там нашите ангелчета са добре искрено се надявам да е така .

# 84
 Flowers Rose Flowers Rose за малката Алекс
Николина Cry Hug

# 85
Николина  Hug
За мъничката Алекс  Flowers Rose Flowers Rose

# 86
Ужасно съжалявам за всички вас момичета!!!Съберете сили и продължавайте напред!От сърце ви желая кураж,за да продължите напред!!! Hug

# 87
  за всички ангелчета  Cry Praynig

# 88
За Алекс
и за всички ангелчета

# 89
Благодаря ви за милите думи,

аз знам, че за нея така беше по-добре, тя ще е на по-добро място, с всички наши ангелчета, щастливи, усмихнати.
Ще бдят над нас, ще ни дават сили и някой ден ще се върнат, в следващите бебчета, които ще прегърнем.

Направих всичко, което може за Алекс, обвинявах се, но разбрах, убедена съм, че не е имало никакъв шанс. Сега се усмихвам, като я гледам усмихната, сладка на снимките. Мъката ще избледнее, ще останат само хубавите моменти....

Общи условия

Активация на акаунт