Чудно слънце Дружба огря, с прекрасни лъчи и сбъднати мечти (7)

• 18 711
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте Simple Smile
като гледам днес сте се събрали повече. Само малко времето беше намръщено. Аз направих няколко спускания на Боровец, и трябваше да тръгвам, че татито не може да издържи много време да гони Валето. Да види на мен какво ми е.

Софи, ма теб те няма на ни една снимка, бе душко.... newsm78 Аз уж снимах навсякъде... Laughing
Ама, нищо другия път няма да се измъкнеш така! Twisted Evil
Муцка, споко, аз не държа да бъда снимана, ама като гледам и Валето ти е убягнала от апарата  Simple Smile. Това дете незнам как издържа по 12 часа на крак без да спи. Вчера и днес не е спала на обяд, затова пък сега заспа в 19:30 като никога досега. Вече се събуди веднъж де. Отивам и аз да лягам, че да мога веднъж и аз да се наспя като нормален човек.
Очаквам с нетърпение следващата ни среща  Hug
Приятен почивен ден утре

# 271
  • София
Тенк ю, Муци  Wink  Hug
Божеее, пак се вкарах в приключение с влизането в сайта - ама белите букви върху бял фон с розово за разкош ми създадоха проблем  Mr. Green

# 272
Наближава края на темата, дайте да съберем предложения за някое пролетно заглавие newsm78

# 273
  • София
Сладки (или малки) Дружбенски деца с нетърпение очакват пролетта  Grinning Това ми хрумна веднага, така че може би не е кой знае колко оригинално, но все пак го споделям  Wink

# 274
Добро утро  Hug

Хайде на кафенцето  Heart Eyes

С много мечти, бръм на пчели... С трепет и топлина чакат в Дружба пролетта!!! - това ми хрумна в момента  Embarassed

П.П. Аз да попитам дали някой с фотошоп ще ми намали една снимчица, за да си я сложа на аватара, защото аз нямам Sad  Praynig

# 275
  • София
Светлушке, прати ми снимчицата да ти я намаля!
Може и на мейла, ако ти е по-удобно
tonkabonka@abv.bg

# 276
Тонкабонка, вземи тази снимка от сайта, където Лъчи е с оранжева блузка и пате, може и да я поизрежеш малко и ми я прати на майла  Hug

# 277
Здравейте момичета!Олеее страхотни сте - много добро оформление на темичката! smile3501Аз чак сега видях,че имаме темичка - имам предвид мамите от Дружбите. newsm53Аз съм от Дружба 1,бл.71 и ще се радвам да се запознаем и да по общуваме тук.Моите слънчица са две -  newsm44 на 3 годинки и на 1.
Когато баткото беше малък бях редовен посетител на форумите,но сега с двете дивачета е малко трудно. smile3521 rotfImao rotfImbo
Преди време нямахме темичка и много ми липсваше.
Баткото се казва Станислав и е роден на 01.02.2006 а малчо е Даниел и е роден на 22.11.2007.
Горещи целувки на всички малки и големи момичета и момчета и сърдечни поздрави от нашата дружинка. smile3525  love001  love001  love001

# 278
  • София
dimi, добре дошла при нас!  Hug
Много са ти сладки мъжете  Wink

Светлушке, провери си пощата  Peace

# 279
  • София
Здравейте мили мамчета!

Минавам съвсем на бързо , че отиваме да се къпем и да се готвим за градината утре.

Дими, добре си дошла!   bouquet

Ще чета по-подробно по-късно или утре заран... Mr. Green

Приятнавечер за сега! Hug

# 280
Dimi  welcome

Тонкабонка ,  newsm51 Много благодаряяяяяяяяя   Hug

# 281
  • София
Светлушке, забравих да кажа, че ти е много хубав аватара, или по-точно главния герой в него  Heart Eyes
Аз покрай твоя реших да барна и моя  Wink

# 282
Дими, добре  дошла!

# 283
Благодаря на всички ви за топлия прием!И забравих одеве да Ви пожелая ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! bg bg bg

# 284
Добро утро  Hug Има ли желаещи за разходки към 10:30 - 11 часа? Ние сме на имунизация в 10 и после сме свободни да "бръмчим" някъде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт