Февруарски вятър вее, ЮЛЧЕ бебе ще люлее :)

• 13 179
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добър ден!

Ani_s, ако е МПР ваксината е възможен обрив. Все пак лекар най-добре ще каже. Peace
Ива&СиЕ, успех през седмицата. Hug
Ce Dim, малко остана. Бързо и леко да мине. Hug

Ние , т.е децата се подобряват. Гого още кашля, но довечера ще го чуе лекарката. Тази седмица ще си остане в къщи, да му мисля аз. smile3540 Виктор като цяло се размина по-леко / да не повярваш/. Научи се да хрупа хапченцата имунокинд, което ми спестява мачкане, разтваряне и т. н. Но той поне се храни, а батко му - мъка голяма. Само рови в чинията и нищо. Дори рибата която обичаше и ни спасяваше при боледуване не и обръща внимание.  Да се стабилизира и ще сменя тактиката, няма да се правя на маймунка и да готвя по п-броя манджи само някой да разрови в тях.

Оздравяване на болничките и лек ден.
Изпускам нещо , по-късно пак ако остане време.

# 76
  • София
Ani s,  Hug

Иве, чакам снимков материал

От вас разбирам, че е валял сняг сутринта, няма да казвам докога спахме  Embarassed

Дани, много на хубави места сте били. Купихте ли нещо от магазинчето на пинокио? изглежда страхотно. Няма да забравя, в десети клас от училище бяхме на една екскурзия във франция, минахме през виена, но там ни заведоха само в пратера, реално нищо не разбрахме от красотите на града  #Cussing out. Като гледам, Вероничка е копие на баща си, баткото май е на теб?

# 77
Чудесни снимки:)

Аз много искам да пострижа Никсъна, но просто не виждам как ще стане с машинката. ИЗобщо не седи, едвам със сешоара му духвам косата за секунди и толкова. Затова засега карам с ножицата- режа откъдето хвана. Добре, че е зима и се ходи повече с шапки Laughing а и на детската глава не е толкова смешно офъканото.

Да се отчета, че вече не кърмя, отказа се сам малкия звяр.

Да подбутна пак за осми март темата Stop

# 78
За яслата - мен много ме сърби да го пусна утре, защото вече е здрав, но пък след тази статия за отитите разбирам, че и 1 бактерийка да е останала неизлекувана след АБ, много лесно ще го събори отново. А пък подготвят тържествата за 1 и 8ми март... Вече всеки ден направо се чудим къде да го водим миличкия. Много му е скучно у дома.

това не го разбрах. Не те ли притеснява, че ако е останала бактерийка може да зарази някое друго дете?
Доротея няма да ходи на ясла защото така решихме с баща й. Но понеже непрекъснато слушам как детето там се разболяло и се чудя - в яслата да не би да обдухват децата с бактерии и вируси? Щото ако някой хване бактерия или вирус то най-често е от друго дете, което родителите му са го пратили, въпреки, че е болно. Без да се заяждам, просто отблизо гледам някакви парадоксални според мен неща и ми  се иска да си изясня позицията на родителите.
Иначе стискам палци да ти е леко раждането, то днес май е терминът...  Hug

Иве, много неприятно. Дано седмицата продължи по-добре, отколкото е започнала   bouquet

Семирамида, много хубави снимки!

Хриси, браво, че е минало без драми за Никсъна. А ти как си?

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 15:07 от Indiscipline

# 79
  • София
Дани,аз очаква Дунди да се появи на снимките,отслабнала си,чудесно изглеждаш.
Хриси чакам и аз за 8 март какво ще кажат.Аз също мислех че няма да седят с машинката ама стана.
Ако някой има подходяща жена да я праща,работата е хлабава,нямам много изисквания,само да се отнася с децата добре.

# 80
 wavey
За осми и аз чакам с нетърпение  Wink
Да се похваля, че майка дойде и тази седмица тя да се занимава с Ина и съм много щастлива от това  newsm44
Семирамида страхотни снимки, завиждам ви Виена е много красив град  Hug
Яна как сте днес? И аз мисля, че не трябва да се отбива детето, докато е болно ЛМ разбира се  Hug
Ani_s   bouquet Hug
имаше и още ............. но мозъка ми е 300 места и забравям
Качила съм тук малко нови снимки на Ина Simple Smile

# 81
ама много е сладка тая Инка  Heart Eyes Heart Eyes

# 82
Много пораснала Инка и голяма красавица станала.

# 83
  • София,
ама много е сладка тая Инка  Heart Eyes Heart Eyes
ДА и яз точно нея гледах и съм на същото мнение.  Hug
Благодаря ВИ момичета и се радвам че сте харесали снимковия материал - въпреки лошото му качество!  Hug
Иве а ти така ме развесели Joy, щото точно се връщаме с малката от поликлиниката и съм бясна, че се наложи да висим там и да чакаме да ми направят манту ае пълно с болни и бацили и вируси, ужас и може да ми се смеете ама я държах вътре с шала, а тя само го махаше ужас, дано не пипнем пак някой вирус, че вече ще изтрещя  #Cussing out. А за НИка "ДУНДИ" - Дундурела - той не идва от моето физическо състояние  Joy Joy Joy, вярно е че имам едно десетина кила отгоре ама не е от това, - това беше прякорът на малката като се роди - така си и викахме - ДУНДИЧКА, защото много обичаше да я гушкаме и да я друскаме, постоянно я разнасяхме на ръце, Laughing

Ani_s обривът със сигурност е от ваксината, то и Т може да се вдигне и то десетина дни след като е поставена ваксината, така че най добре го заведи мъника на лекар! Hug
Янче как сте днес, оправят ли се мъниците, аз незнам защо ама цял ден Ви мисля. Гледам, че мъниците на ува вече се оправят - щом почват да беснеят пак, надявам се че и вие вече сте по добре, измъчихте се и вие! Hug
НИе пък онази вечер празнувахме с цялото семейство - но подаръци не си разменихме и то не за друго ами още бяхме под еуфорията на преживяното от екскурзията или по точно от екстремната обиколка на Виена за няколко часа. Айка за съжаление нищо не си купихме от това магазинче и много ме е яд, първо обикаляхме само и гледахме и мислехме после да се върнем и да купуваме, набелязвахме тук таме разни неща, и после в един момент, братовчед ни се обади, че си е свършил работата и трябваше да тръгваме и така и не се върнахме после там. А вътре продаваха предимно детски часовници -стенни и такива за етажерки, бяха страхотни, всичко ръчна изработка и изобщо не бяха скъпи, ама а де сега много ме е яд. Нищо той братовчед ми често е там и ще му поръчам да купи следващия път на децата един такъв часовник! Hug
Айде аз да почвам да готвя докато дребната спи! Hug

# 84
  • Бургас
Янче, ами ревност, трудно е за обяснение, но всяка крачка, всяко нещо е насочено към Ивчо, непрекъснато гледа да го дразни всякаш му доставя удоволствие детето да пищи. Ти му казваш, обясняваш, обаче поведението, по скоро реакциите са му като на израза "Като си пееш пенке ле кой ли те слуша". Трудно е за обяснение. Знам че му тежи че баща му не го търси ама това е брат му, все пак

# 85
  • София
Дани,на снимките от първия учебен ден и от тези във Виена имаш свалени килограми,права ли съм?
Инка е много готина

# 86
  • София,
Дани,на снимките от първия учебен ден и от тези във Виена имаш свалени килограми,права ли съм?
Инка е много готина

Ами да ама не са много - само около три четири, не повече Naughty

# 87
  • На края на вселената!
Ина е страхотна бонбона  Heart Eyes
Иве, дано скоро си намериш гледачка  Hug

Пуснах анкета за 8 март. Може да допълвам опции за гласуване, само да кажете какви.

# 88
Здравейте!  Hug Мерси за загрижеността!
Но този път и на мен не ми върви с лечението и докторите.Никола снощи много се влоши,вдигна температура пак висока,с много запушен нос.Заведох го днес във Вита,ама Масларски точно сега решил да не идва и аз пак на такси,директно при педито.Прегледа го,не беше влошен но шести ден с темп. вече и решихме да дадем АБ.Това е.Дадох и да видим,само да се оправи вече че много мъчително за него.Толкова време се бори и пъшка и така.
Дани,интересни снимки!Лошо време,но хубаво разнообразие!И мен ме впечатли магазинчето на Пинокио.  Grinning Както и увеселителния парк.
Веси,щерка ти е боН-бОН!  Heart Eyes
Иве,дано намериш стойностен човек!И честито прически!чакам снимки!  Hug
Ува,радвам се че сте по-добре!

# 89
  • USA
Яна, ужасно ми звучи вашата болест. Дано помогне антибиотика. Педиатъра каза ли какво е?
Дани, много хубави снимки! На мен Вероничка ми прилича и на двама ви.
Иве, дано да си намериш бързо добра помощничка. И аз чакам снимки на Ники и Ради с мъжки прически.  Heart Eyes
Ина е много сладка!
Ани_с, радвам се, че пак си тук.  Hug Дано да нямаш повече такива лоши епизоди.
Силве, в яслата вирусите са от многото деца. Всички деца минават през етап на боледуване, като ги събираш с други. Много често, симптомите на болестта се появяват след като вече са заразили другите. Родителите не могат да си позволят през целия този период да са си вкъщи, и има някои които си водят децата недоизлекувани. Много е гадно, но за съжаление е така. Този етап е винаги, когато се съберат с деца са по-дълго. При някои в яслата, при други - детска градина или училище. Не може да се избегне, за съжаление.
Кристиан падна доста лошо преди малко. Май си удари главата. Сега заспа след големия рев. За какво да следя?

Общи условия

Активация на акаунт