Кога е първата усмивка?

• 6 789
  • 85
  •   1
Отговори
# 60
на месец и половина

# 61
На петия ден се усмихна,но спеше,а и едва ли е било осъзнато.Първият път когато се усмихна съзнателно беше към 3 мес,когато видя баща си,който тъкмо се бе върнал от работа Peace

# 62
  • София
Мойто дете за първи път е заснето с усмивка на няма и 2 месеца.

# 63
  • до една звездичка
Ако питаш за съзнателна - след 4, 5 месец. Peace

# 64
Първата усмивка - 1 месец и 4 дни
С глас - в края на 2-ия месец
 Peace

# 65
Съзнателно или не, усмихваше се още първия месец. В началото докато спи, после и когато е будна.

# 66
За първи път се усмихна на 40-я ден! Heart Eyes

# 67
На глас се разсмя на 2 месеца и половина, когато баща му го гъделичкаше с нос по коремчето.

# 68
Имам спомен,че се усмихна още в болницата.Първата запечатана усмивка е на 18 дни.

# 69
Усмихваше се насън още преди 40-я ден. Съзнателни някаде към 3-я месец.

# 70
На около 2 месеца.

# 71
Съзнателно започна да се усмихва на два месеца. Grinning

# 72
  • Sofia
Съзнателна или не, първата усмивка помня от родилния дом, на 7мия ден я имам запечатана на клипче http://www.youtube.com/watch?v=QjnDqa35GkE
Предполагам и двете са несъзнателни, но за мен си бяха ПЪРВИ усмивки, сигурно и за това после не помня кога се е усмихнала съзнателно, щот вечно сме си усмихнати.  Grinning

# 73
  • ул. "Мечтание"
Моя син още от самото начало се усмихваше. Най-вече насън. Съзнателно започна да се усмихва на около 2 месеца. С глас започна да се смее на около 3 месеца.

# 74
  • На бял кон в Pierrefonds
На мен и баща й започна да се усмихва на месец и половина. на непознати хора - на два месеца.

Общи условия

Активация на акаунт