добър гастроентеролог в София

• 636 153
  • 822
  •   2
Отговори
# 435
  • София
Препоръчайте добър гастро за колоноскопия?В окръжна болница Св Анна има ли добър специалист или където и да било?

Д-р Божидар Томов, „Света Анна” - София

# 436
Може би най-добрия - д-р Николай Кацаров в болница "Здравето", София. 2 пъти си правих там, ако има напр. нисък хемоглобин и желязо, никога не пристъпва към дейност, докато не се вдигне хемоглобина, на мен така ми преляха 2 пъти по 5 ампули, което си го купих, но там ми го преляха и когато ми се вдигна хемоглобина - беше 69, тогава пристъпи към колоноскопията, всичко се прави у дома, на спокойствие, само се ходи за изследванията, прегледите и после очистването в къщи, като има телефон на доктора, ако има нещо да се обади човек. С упойка, тя е 100 лв. Останалото си е по каса и съм плащала по 17-18,00 лв. по клиничната пътека.

# 437
Здравейте, Кацаров с предварителен час за преглед ли работи, много ли се чака, работи ли с направление и какво се плаща за преглед, 100лева ли струва колоноскопия с упойка?

# 438
... 100лева ли струва колоноскопия с упойка?

Както е написано по-горе, ако е по каса - да. Ако нямаш направление за процедурата, вероятно се заплаща пълната ѝ стойност, както навсякъде другаде.

# 439
Здравейте!
Имам ГЕРБ и искам да си направя гастроскопия и всички необходими изследвания, за да се установи тежестта му и дали има поражения по хранопровода.
С изваден жлъчен мехур съм и искам и колоноскопия /профилактично - така и така ще правя гастроскопия/.
Насочила съм се към д-р Балабанска в Токуда или Саджаклиев в Св.София. Имате ли лични наблюдения от посочените лекари и кого препоръчвате за преглед и изследвания?

# 440
  • в страната на чудесата
Балабанска е чудесен лекар, но не е ендоскопист.

# 441
Здравейте!
Имам ГЕРБ и искам да си направя гастроскопия и всички необходими изследвания, за да се установи тежестта му и дали има поражения по хранопровода.
С изваден жлъчен мехур съм и искам и колоноскопия /профилактично - така и така ще правя гастроскопия/.
Насочила съм се към д-р Балабанска в Токуда или Саджаклиев в Св.София. Имате ли лични наблюдения от посочените лекари и кого препоръчвате за преглед и изследвания?
Препоръчвам д-р Петко Карагьозов, Токуда.

# 442
Благодаря Ви, но не съм доволна от него! Наблюдаваше ме 1 година...

# 443
  • в страната на чудесата
Сменете екипа

# 444
За пореден път препоръчвам д-р Николай Кацаров от болница "Здравето", 2 пъти правих при него колоноскопия, много добър, един от най-добрите в страната, обърна ми внимание на всичко - бях с много нисък хемоглобин и желязо, каза ми, че така не може да се извърши колоноскопията и 2 пъти си взимах по 5 ампули желязо и ми преливаха там, чак след като стана добър хемоглобина, ми се направи колон.
Цялата процедура с упойката ми беше 117,50 лв, като 100 лв беше упойкат.  Прави и гастроскопия, отличен ендоскопист, 3 полипа ми махна общо.
Екипа му също е добър, доволна съм от тях и отново там ще отида, когато се наложи да си правя профилактично колоноскопия.
За Токуда чувам, както и за "Доверие" основно отрицателни мнения.

# 445
Имаше и негативни мнения за него.

# 446
  • в страната на чудесата
Няма идеален лекар. Просто трябва да намерите Вашия, на когото да се доверите.

# 447
Не бъркайте д-р Николай Кацаров от б-ца "Здравето" с друг д-р Кацаров от Вма., двамата са различни.

# 448
Дайте повече инфо отделно за да няма объркване кой кой е?

# 449
Достатъчно инфо е дадено - обикновено се пишат първите имена + къде работят лекарите, та може да се обърка само този, който не чете внимателно.

Общи условия

Активация на акаунт