)Ама все пак неможе само аз да страдам всяка нощ и ден трябва и др. да има такива като мен Олее ми вие мн. сте бее.....

Представете си и аз не съм давала сок от нитрати
МАкар ,че съм по смела и давам всичко:) Сега као знаете как ми се иска да дам ДАНОНИНО
ама айде от мен да мине ще почакам 
Елее аз май те познавам:))
Аз работих в лейдито -козметичка:)) а сега съм в едно страхотно майченствоо и смятам да си го изработя до крайййй 
Браво бе РАдка ти направо ме разби с качване на килца
и аз си мислих,че моя Ги качва много -първия месец качи 1 и 800 после по кило а сега два месеца спаднахме на по 300 грама:)) и сега сме 8 и 300 Тин браво за смелото решение-страхотно е
))))Верно е че ще ти е трето ама кво от тва все едно второ за теб като си отгледала две наведнъж:))
Чакамете по парковете с нетърпение да ти предадем някой урок
то се забравя да не мислиш ей ме мен

а ти Мики продължавай да даваш съвети -много си е добре да четем такова начетено човече кви ги изписва
КЕФИШ МЕЕЕЕ!!!!!
-ЧУКНИмИМИ ПЪК ТИ СЕ КЕФИ,ЧЕ ПРАВЯТ БЕЛИ -важното е да са живи и здрави-сигурна съмче е изморително но забавноо

Ставам,че токущо бебешорката ме подсети,че трябва да си готвя на Ги
аз съм се побъркала особенно с този гот сериал Дързостта
СТАВААААМ ПРИЯТЕН ДЪЖДОВЕЕН ДЕН!!!!!
я бързо да се разкрие,че голяма група се заформяме.

Следя ги отблизо. Впрочем аз се отказах да захранвам засега.
Беше лепнало някакъв гаден вирус, който е с много висока смъртност.
забавлява се и е удобно за хранене докато почне да сяда стабилно.Като ходим у баба и на гости задължително го изисква от нас,защото само там я преспива и смятам,че 1-2 месеца си е голям период и ще усетиш ползата му.отедел е въпроса,че може да не иска да стои в него
Но като всяко нещо с времето минава,но никога не изчезва напълно ама се учим да живеем с мъката пък къквато и да е била тя!