Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ, да поговорим - 15

• 50 574
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте!Прибрах се от София и да се от4ета.
Видяхме само едното плодно сак4е,това най-голямото,второто стои,но не се развива.
Чухме сърде4на дейност,много е вълнуващо Simple Smile Това да усетиш,4е в теб бие още едно сърце,несравнимо е.Пожелавам на всяка една от вас да усети това 4увство Praynig
Перси ме преглежда,каза,4е се развива много добре засега.Но аз не съм спокойна Confused
Защо така стана с второто,третото няма и следа от него,но второто,защо е спряло да расте?Как да бъда спокойна,4е с това вси4ко ще  е наред.Но мисля,4е вси4ко е Божа работа Praynig
Лора33 е добре,днес се видях с нея,но като се върне,тя ще ви се от4ита.
Успех на вси4ки!
П.П. Из4ислиха ми,казаха ,4е съм в 7-ма седмица,след 2 седмици отново на преглед.Продължавам вси4ки лекарства,с изклю4ение на Естрофема.

# 361
НВИ , браво , честито за сърчицето , само такива новини да ни носиш оттук нататък . За другите ембриончета , не задълбавай в черни мисли . Така е трябвало да стане . Грижи се добре сега за сърчицето под твоето сърце  Hug Peace

Радвам се че Лорка е добре .  Мислих я много  Peace

# 362
ИВИ браво на теб и твойто малко бебче стискам палци всичко до края да е добре . И ние скоро да сме на твойто дередже

# 363
  • България
Dimana, sandito_1234 , какво изследване се прави, за да се проверят NK-клетките? Мисля да ги проверя, ако забременея, защото имам Хашимото и има голяма вероятност да излезе проблем и там.

НВИ, много се радвам! Желая ти много късмет!

Успех на всички!

# 364
какво изследване се прави, за да се проверят NK-клетките?

НК клетки и ако са завишени, НК клетъчна активност. Това са имунологични изследвания.

# 365
Здравей мила ти първо инвитро ли правеше  да много са важни тия иследвания ти при кой док беше . Защо не са ти казали ще искаш да ти пуснат имунолугични изследвания .

# 366
  • България
Здравей мила ти първо инвитро ли правеше  да много са важни тия иследвания ти при кой док беше . Защо не са ти казали ще искаш да ти пуснат имунолугични изследвания .
Исках, но не ми ги назначиха. Казаха, че след неуспешен опит се назначават.

Мира:), благодаря за инфото!

# 367
  • някъде тук
виждам че Мира е отговорила за НК клетките ,да това са имунологични изследвания  и аз съм със завишени НК клетки изследванията съм ги правила в Плевен при доц Конова.

НВИ мила  Hug честито сърчице   bouquet

Сандито в нашата клиника правят малко по късно тестовете незнам защо е така ,може би заради прегнила защото той дава отражение и на кръвния,постискай още малко знам че е трудно аз съм същата започвам да правя рано тестове , за НК клетките не ги мисли ако те притеснява нещо можеш да се обадиш и на Кнова нали там си правила изследванията? Hug

Бейби стискам палци за най хубавите енбриончета  Hug  , а аз на тая киста няма да и се дам толкова лесно  Laughing няма тя да ме откже от третия ми сигурна съм успешен опит Blush ако не се махне с хапчета ще я аспирират, ще го изтърпя и това сигурна съм че ще се справя  bouquet

Успех на вички  Hug

# 368
  • The QC to be!!!
Хей, че хъслийки сме ние българиките Party Само така bela Ако вече си минала през едно инвитро, няма как, една киста ли ще те спре? Няма такива... само така, горе главата и на пред. Благодарности за пожеланията на всички Ви; утре щом ми се обадят веднага ще пиша...
НВИ честита ти среща с тупкащото сърчице. Не се притеснявай, а се наслаждавай на момента и на това че сега в теб бие още едно мъниче, пък кой знае, може и другото да затупка Praynig Като гледам на УЗ снимчицате едното е по-мъничко от другото, то може да е глезенкото и да те изненада  Praynig
Момичета от мен един съвет, не се вторачвайте в тези НК клетки. Деннива така преди време се беше шашнала, и аз един тон инфо и изпратих дето се потвърждава, че НК клетките в перифери състемита ни са абсолютно различни от тези в матката. А тези в матката ако са мисля беше СД56 са добри, и помагат на ембриончетата вместо да вредят. Деннива ако имаш още инфото, да не се ровя пак да го търся, паствай линковете тук? Не искам да ви успокоявам, а просто искам да ви кажа, че това което е лесно да се обвинява по-някога може да не е разковничето. Когато се изследват НК клетките се взема кръв от периферията, а не от матката, и там е разликата...
Лека Ви нощ, и да не сте посмели палците да пуснете,  Hugоще ми трябвате и вашите позитивни мисли. Praynig Много Ви благодаря  Hug Аз съм решила за вечеря да кръкна една чашка винце, та дано да заспя по-рано довечера, че се чувствам изморена, но не мога да се унеса  Thinking от тез стеройди ще да е Thinking ooooh!
PLAM ти кога очакваш, че ще ти дойде? Аз сега си седя и се замислям кого изпускам?
Маримекс, а ти къде ше покриваш?

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 21:32 от Babyforme

# 369
тортичка значи и натеб ти е 1 опит аз имам и 3 не успешни инсета и 1 успедно но не знам защо не вървеше добре и затова ми направиха имунологични. Не се притеснявай те най добре знаят.

# 370

Исках, но не ми ги назначиха. Казаха, че след неуспешен опит се назначават.

#Cussing out това ме вбесява, да си дадем парите за евтинкото ИКСИ, за да спестим пари за имунологичните, едни 200 лева  ooooh!

# 371
хей момичета направих беля и чак сега разбрах много се притесних вместо да ми бият прегнил 3000 на ман 3 пъти са ми били 1500 дали има чак толкова значение  моля ви някой да ми каже ако знае .

# 372
Някой може ли да ми отговори на въпроса защо в България след трансфер назначават hCG (Прегнил) инжекции? Говорил ли е някой лекар по този въпрос? Той какво е казал, как е обяснил това назначение?

# 373
Някой може ли да ми отговори на въпроса защо в България след трансфер назначават hCG (Прегнил) инжекции? Говорил ли е някой лекар по този въпрос? Той какво е казал, как е обяснил това назначение?
Прегнила го назначават само в малък брой клиники, като се надяват на по-голям успех, обаче не помага. повечето назначават естрофем

# 374
ddnchv, благодаря ти.  Simple Smile Аз знам, че не помага. Интересува ме какво казват лекарите, които го назначават.

Естрофем е естрадиол (естрогенов препарат). А него масово, дори и на жените с нормални нива ли изписват след ретрийвъл/трансфер?
Бейби, на теб ти бяха изписали естрогенови лепенки? За кой период от цикъла са ти? Ако са за след ретрийвъл/трансфер, какво ти казаха за тях - слагаш ги без значение от нивата на естрогена или само ако са ниски?

Общи условия

Активация на акаунт