LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 708
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 500
Аз затова вече не пиша в темаета, а само чета. Само в краен случай ако нещо ми е нужно тогава питам. Но момичетата, които сме по - отдавна и пазаруваме от по - дълго време в сайта, трябва да ни е ясно, че винаги ще има нови момичета, които няма да са наясно с много неща и ще питат и ще се повтарят само едни и същи неща. На всяко намаление ще се пита за закъснели поръчки и за отказани артикули и ще има паника. Това е неизбежно. Но някои наистина прекаляват с паниката и с питането и това много дразни. Аз където само чета, че се дразня, а си представям какво им е на тези, които постоянно отговарят и то само едни и същи неща през две страници. Аз лично нямам нерви. То вече вицове могат да се съчинят за въпросите и отговорите в темата за Ларедут. Heart Eyes

# 1 501
  • Варна
Моля да ми кажете дали обувките на Левис си отговарят като номера или се поръчва +1? По-конкретно, тези

Моя мъж носи 42, взехме 43 и са му добре. Носи ги повече от година вече.
Благодаря!  bouquet
Да те попитам и още нещица за тях:
Стават ли за мокро време, леки ли са, като на снимката ли изглеждат  Blush?

# 1 502
Момичета, REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE това означава, че са ми пратили чек ли, ако е така според указанията би трябвало да изпратя мейл за да ми пратят ваучер нали  Hug  bouquet

# 1 503
  • Бургас
dilibaby, Крисси, имам поличката размер 38. Цветовете са по-различни от тези в сайта, в действителност оранжавеят повече. Като цяло ми харесва, стои добре и материята и е много лекичка (става за лятото). Ето тук релани снимки и размери: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=308231&pid=10653613

Забравих да кажа, че горе е с цип и ластик

# 1 504
  • София
... снощи сънувах Духи да продава от чаршафите на точки на Димитровградския пазар, беше облечена в лилавото сако на Алекс.  Mr. Green
Изтрещях и аз тотално.  Laughing

Уф... всички изтрещяхме яко.
Смяла съм се с глас!  Joy
 О не, не се сдържах просто... извинете за спама  Joy Joy Joy

# 1 505
  • sofia
А обещавате ли, че като не отговаряме, те няма да се самоцитират до безкрай  Simple Smile

# 1 506
да попитам пак... Simple Smile

при детската номерация... 158, 160, 164, 172 и ала бала подобни
са височината нали... защото аз съм 169 висока... предполагам не е порблем да си поръчам и нещо от тези дрешки... или греша?  newsm78   newsm78  newsm78

# 1 507
Здравейте момичета искам само да кажа да не се изнервяте защото аз лично днес получих инфо че митница Пловдив е пълна с колети но по дразнещо е самия факт че ми казаха че моите колети/питала съм за себе си/ 3 на брой са там от 10 дни и няма кой да ги препрати към Асеновград.ами с риск да бъда линчувана да кажа в предния колет имах липси/е ще си кажете една блузка за 1 евро  Twisted Evil  прежалва се / именно от Пловдивската митница,какво да си мисля за сегашните нали хората трябва да ги разровят хубаво та да видят дали пак може да се спонсорират с нещичко за наша сметка  Mr. Green лошо звучи но е факт/и то не само при мен  Whistling /
затова че нека първо митничарите да погледнат то да не става за 1 или 2 дни знаят си работата хората  smile3508
ха сега се усмихнете и ще правим отчет другата седмица ако има някой получил колетче  smile3533

# 1 508
  • Варна
да, височината е
но имай предвид , че все пак кройките са за младежи
например имам едно палте , което малко ми теснее в раменете
зависи и килограмите и обиколките какви са-не само височината
най-добре питай за нещо конкретно ако си избрала

# 1 509
Здравейте настоящи и бъдещи мами. Ама че зимно временце се заформи...
Имам питане и много се надявам да ме огрее нечии съвет. В общи линии пуснах си аз поръчка за 18 евро и си вкарах кода-ваучер за -10 евро /че съм регистрирала приятел/ и сметката ми намаля на 8 евро. Получих потвърдителен е-мел , нотай като нещо ме глождеше отвътре реши вчера да им пиша писъмце . Взех от шаблоните от 1 стр. и снощи го изпратих, а днес получих това....
 Bonjour Mme Violet TODOROVA,

Vous m'interrogez а propos de votre commande du 28 Janvier 2009.

Je comprends la situation.

Votre commande nous est bien parvenue.
Toutefois, le montant de 7,10 ¤ ne peut кtre rйglй par le biais de votre carte bancaire.
En effet, le dйbit bancaire ne peut s'effectuer qu'а partir d'une somme de 10 ¤.
C'est pourquoi, votre commande ne peut-кtre validйe.

Aussi, je vous invite а nous faire parvenir votre commande accompagnйe d'un chиque ou d'un mandat casch, par courrier.

Je vous remercie de votre comprйhension et,
reste а votre entiиre disposition.

Cordialement.
Isabelle,
Relation Client du site www.laredoute.fr

Много се старах, но нищо конкретно не успях да разбера. Мисля, че ми предлагат някакъв друг вариант за плащане ,но се надявам някой по- врял и кипял в Ларедутските среди да ме открехне за какво става въпрос.
Лек ден и благодаря предварително .  

# 1 510
  • Стара Загора
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3255573& … ue&ksource=-1  някой да е поръчвал тази пола че мисля да пускам поръчица....и зза тези обувчици  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6810632& … 1&PersText=Je saisis le texte ici&ItemId=71&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 Embarassed Embarassed

Аз чакам полата, много нежна ми се видя и ми хареса много..съчетах я и с потник..Умалена ли е?Ще се радвам на отзиви Peace

След многото писане с поръчките...сега вече може ли да дадете отзиви за мен и dilibaby относно поличката? Laughing

благодаря за подкрепата Laughing Laughing Joy

# 1 511
да, височината е
но имай предвид , че все пак кройките са за младежи
например имам едно палте , което малко ми теснее в раменете
зависи и килограмите и обиколките какво са-не само височината

аз съм на 21..но съм към младежите хаха  Joy  пък и височината ми пасва..като се има предвид сегашните младежи какви са расли.. добре благодаря ти все пак       bouquet

# 1 512
Привет ,

Искам да попитам нещо, като предварително моля за извинение, ако е обсъждано- не намерих инфо.

Въпросът ми е: мога ли да проверя по телефона за пратка  на кокретно лице в Обменна пощенска станция към Митница - София, тъй като досега само веднъж съм получила известие в пощенската кутия, а все ходех налучквайки периода на пристигане. Не запазих телефона от известието, та ако има такава възможност ще се радвам някой да го постне.

# 1 513
  • Пловдив
neosvedomena,
поръчката не може да се изпълни, понеже остатъка, който трябва да се плати през банка е по-малко от 10Евро.

Много пъти е повтаряно, че такива поръчки много често ги отказват.

# 1 514
А обещавате ли, че като не отговаряме, те няма да се самоцитират до безкрай  Simple Smile

Ами ще се самоцитират 1-2 пъти и като не им отговори никой,ще отворят първа страница и ще си прочетът! Wink

Общи условия

Активация на акаунт