ЮНСКИ мами 2009! Тема № 32

• 15 165
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
О, аз не се ядосвам, понякога много се разбираме дори, но в повечето моменти, както е напоследък, ми лази по нервичките. Най-лошото е, че навремето аз си го избрах за асистент - аз го интервюирах, аз го препоръчах пред шефовете. Тогава ми се стори доста изпълнителен. А и той е, но доста често трябва да го побутвам, за да си върши качествено работата. Много пъти се налага да проверявам всичко, което прави, за да съм сигурна, че е ок, а нали затова е нает - за да ме облекачава мен. Но се примирявам, няма закога да търся нов човек, тепърва да го обучавам.

Наистина просто трябва да сме по-търпеливи и да не се ядосваме за такива глупости,

Mona-balona, аз чак сега се включвам по твоя проблем, но наистина е доста страшничко това с припаданията. Преди време бях писала тук, но и сега пак ще го повторя - още при първи симптоми на падащо кръвно най-лесното е да изпиете една чаша топла подсладена вода. Оправя за минути  Peace

# 91
  • Плевен
И аз гледах Катеринка. Тя е нашата гордост!  Hug
Аз да се похваля, вчера любимият ми навърши 30 години! Да ми е жив и здрав. Вечерта правихме малко тържество в една кръчма. Малката много мрънкаше, че и растат 2 зъбчета, а мен ме болеше много корем, та си тръгнахме по-рано с нея, но пак си изкарахме добре. А те са си продължили до късно купона. Интересното е, че аз му купих видеокамера, а после и братовчед му, който му е и шеф, му купил същата за подарък. Сега ще я сменят неговата камера и ще си вземем миялна машина, за която отдавна си мечтаех  newsm68 newsm44

Ох, и аз съм така изнервена, а все си мисля, че не ме разбират достатъчно и, че не аз съм виновна. НСо после, като премисля и се ядосвам на себе си, ам пустите хормони....

# 92
Здравейте и от мен Simple Smile

Катеринка и аз я гледах беше много сладка и чаровна, усмихната и естествена   bouquet  bouquet  bouquet

Откакто разбрахме, че съм бременна мъжа ми стана два пъти по-мил, по-грижовен и по-внимателен, за всичко ми помага вкъщи, винаги е с мен като ходя на прегледи.

За прилошаването:
Съвета на Гъделичкова е много добър, понеже и на мен ми прилошава бих добавила, винаги имайте по нещо много сладко за хапване под ръка, помага Peace

# 93
Greenlife....., пак се загуби.... Какво стана с Дженерали?

# 94
Здравейте и от мен!
И моя мъж много ми помага откакто съм бременна, но лошото е че аз съм все недоволна и все му намирам кусури и се сърдя за щяло и нещяло.
Сега отивам на лекар, че от няколко дни имам една болка в ляво много ниско, лекарката предполага , че не е нещо сериозно, но все пак да видим.

# 95
  Two Hearts Two Hearts newsm51Благодаря ви, приятелкиии! Много сте мили!  newsm51 Two Hearts Two Hearts

Влизам за 1 мин само да ви прегърна и се връщам към бачкането, че гръко-шефът  smile3511 ми създаде пак работа за целия китайски народ! Довечера  ще се включа!

Целувкииииии

# 96
Поли, радвам се, че си щастлива с твоя мъж!
Сега нямам време, но ще пиша по-късно.
Не успях да гледам Катеринка, но съм сигурна, че е била готина както винаги. Аз се отказах за сега от крема, Катеринке.
Anito, честит празник и на мъжа ти! Да сте винаги влюбени, много задружни и щастливи съпрузи и родители!
 Да похваля и аз моя съпруг Simple Smile - той и в родителството доказа, че е най, най /според мене/. Дано половинките на всички ни бъдат до нас и ни подкрепят!
Приятен ден от мен!

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 13:32 от ayas

# 97
Водица да ти е жив и здрав рожденика  bouquet

Мона балона, на мен ми прилошава по същия начин, докторката ми обясни че е падане на кръвната захар, става моментно и не се засича по иследванията Sad  Даже и личната съм питала и съм и обяснявала симптомите пак същото ми каза. Аз съм така от сигурно 10 години, става ми много рядко, 3-4 пъти годишно, през бременостити по-често Sad Трябва да хапнеш нещо сладко или 3 пакетчета захар, след 25 минути някъде се пооправям иначе ми чернее всичко и ако не седя се свличам на земята, без да губя съзнание. Гадно е ама нищо неможе да се направи.
Мъжът ми си се беше научил да се оправя с всичко перфектно, само не готвеше, живееше сам преди да се ожениме, после като си останах вкъщи с Благо го поразглезих, защото Благо беше кротък и се оправях с повечето неща аз. Сега всичко върши той, без готвене, ако ми се готви готвя, ако не ядеме каквото има в хладилника, най-често салати, или майка ми носи нещо. Благо яде в тях, те го прибират от детска и ми го докарват към 7 часа. Като се ожених можех да пържа яйца и картофи, ама за 1 година вече бях супер готвач Laughing Бременноста ми я приема по-добре от първата, тогава ясно осъзна какво става като се роди детето, преди това, имам чувството че неможеше да го почувства така, помагаше ми много, радваше се на корема, говореше му ама не го осъзнаваше докрай. сега вече няма търпение да се роди бебето, а и аз вече. Благо само ме кара да го "изкарвам вече това бебе, стига ме е болял корема"
Катеринка я изпуснах, ходих да поработя малко че не бях ходила от 3-4 дни.
Често се изнервям ама им минава бързо, само да има кой да ме търпи Laughing

# 98
Жалко, не можах да гледам Катеринка  Sad
anyto, честит му юбилей на патерици! Да ти е жив и здрав и дълги години да сте щастливи заедно!
И аз надничам във февруарската тема, много им се радвам! Такива сладурчета са всички бебчета, и явно някой много добре се грижи за темата им и "поддържа огъня"!

# 99
И аз мисля, че имат много добра организация, защото покрай този важен момент едва ли на някого му е до това да праща сведения или да качва снимки на новороденото си, еуфорията и задълженията са много големи Simple Smile особено покрай първо дете, както и да се вписват данните Simple Smile, но те явно се справят чудесно!

# 100
  • гр. София
Браво Катеринка, ти си нашата гордост!  smile3501 Нека всички да видят какви красиви и оптимистични бъдещи мами има. Няма ли да си направим една среща в скоро време? Пропуснах последната на Плиска, но още си спомням приятните емоции от първата в Мола. Майските мами са се срещнали в едно заведение в подлеза на НДК и са доволни от обстановката. Ако някой има преки добри впечатления може да опитаме там.
Колкото до реакцията на бъдещия баща - в началото беше много резервиран, чак когато минаха първите 3 критични месеца и минах на всички прегледи и изследвания, си позволи малко радост. Напоследък, обаче, обича да ми пипа корема и да усеща ритничетата на малкия юнак. Забавлява се, когато ме чува да говоря на бебо. Е, понякога се шегува, че съм станала кукувица...  hahaha

# 101
Записс и от мен.Преди малко бях на вливане на интралипид.Сега малко ще си почина..

# 102
Poly_Poly нали и ти ще раждаш в Токуда, записах се за 18 март за Ден на отворените врати, където ще ни запознават с АГ отделението, условията, как стои въпроса с раждането, та  ако искаш да ходим заедно - безплатно е, само трябва да се запишеш предварително, че бройките са ограничени??!!!!!

alertИ една новина,кажете на майки, сестри, баби в събота в Токуда има безплатни профилактични мамографски прегледи срещу рак на гърдата от 10.00ч до 15.00ч -пак трябва предварително да се запишете!!  alert

# 103
  • София
Аз пък се чудя, къде се дяна Франческа  newsm78 От неделя не е писала, дано да е добре.
И една от нашите булки нещо не се появява...

# 104
Здравейте,мамчета Hug
За съжаление не можах да гледам Катеринка,ако някой намери нещо запис на предаването,пуснат в нета да даде линк.
И понеже гледам днес обсъждате офисните отношения smile3503Ей това ми попадна преди малко,дано ви хареса Hug
http://www.jenite.net/2009/02/blog-post_09.html

Общи условия

Активация на акаунт