Отговори
# 105
Бини, много съжалявам! Но това, че са се разделили, не значи, че не можеш да бъдеш близка поотделно с всеки. А знаеш, че такива неща се случват... като дете на разведени родители знам какво е да са заедно хора, които не се разбират, и че е по-добре за всички да се разделят.

Плами, Надина, какво ще кажете за понеделник? Нямам телефоните на Надина и Галя, може ли някой да им се обади? Пък който не свари, може да опитаме пак след няколко седмици... Мира каза, че понеделник я устройва чудесно.

А, и много ми се иска да сме в Приятели! Мнооого беше вкусно... и тихо, и приятно. Но съм съгласна където и да е, само да не е прекалено задимено.

# 106
Окей съм, аз казах, че нямам претенции нито за мястото, нито за часа.
Понеделник ми харесва и Приятели и часа също.

# 107
Привет, момичета!
Гледам много сте се разписали, така много хубаво като живне темичката Grinning
Бини, много съжалявам за това, което се  е случило с брат ти, със сигурност ще се чувстваш кофти, още повече, че си я обичаш вече бившата му съпруга, но това си  е тяхно решение, ти нищо не можеш до направиш Confused Не се ядосвай, нали знаеш да се ядосваш означава да се самонаказваш заради грешките на другите ( това не съм го казала аз, а някой доста по-умен от мен Wink) Животът продължава, виж момичетата колко кураж са ти вдъхнали, не е ли прекрасно да имаш такива приятелки Wink
Волтажче, успех в отслабването, мен ме попариха онзи ден като ми казаха, че докато не ми дойде отново цикълът трябва да забравя за отслабване Rolling Eyes така сега си ходя като Мечо Пух Flutter
Дринка, Дринка, нямат край при теб лошите вести, много ми е мъчно за теб, но знам, че си готина и ще преодолееш всяка трудност Peace
Biny всеки преминава през трудни изпитания в живота си. Не трябва да се оставяш на дъното за дълго време, въпреки че и пристоят там понякога е полезен. Там преосмисляш много неща от живота си и преподреждаш преоритетите си. Но важното е да успееш да изплуваш и да продължиш напред с чисто сърце и усмивка. Винаги има светлина, просто понякога човек е уморен и си затваря очите. После пак проглежда и не вижда всичко само в сиви краски. Живота е една постоянна битка, в която ние трябва да сме победители, а не сломени и победени. Прегръщам те и дано скоро пъстри цветове пак да нашарят живота ти  Hug
Ох, много ти обичам постовете, без да съм те виждала дори мога да кажа, че си един от малкото хора, които само с думи могат да ме стимулират да върша чудеса, написаното от теб винаги ме  кара да се замислям и да се старая да бъда по-добра и по по-позитивно настроена, БЛАГОДАРЯ ТИ  bouquet
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=339781
ето малко снимки от нас- дава, че албума е личен, но натискате вход и са отваря Grinning

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 16:57 от emym

# 108
Еми, нещо не е правилен линка, отваря се общата страница  newsm78

# 109
  • Варна, България
ВАРНЕНСКА СРЕЩА:
понеделник 23 март, 19.00 ч. "Приятели"

1. Боги
2. Надина
3. Облачка
4. Мира
5. Кламерче
....
Аз ще се чуя с Галентина. Кой ще чуе СОНА и Росито?

Вече имам посветено стихче от Самуил, който преди да заспи ми го каза:
"Мамо, твоите очички
греят като звездички"  Laughing

И още нещо: Вчера ме черпи с шоколадов бонбон и аз му отказвам, че съм на диета и му обяснявам какво е диета. А той ме гали по лицето и ми казва "Мамо, ти си толкова прекрасна"  Heart Eyes

# 110
  • София - Младост 1А
Вече имам посветено стихче от Самуил, който преди да заспи ми го каза:
"Мамо, твоите очички
греят като звездички"  Laughing

И още нещо: Вчера ме черпи с шоколадов бонбон и аз му отказвам, че съм на диета и му обяснявам какво е диета. А той ме гали по лицето и ми казва "Мамо, ти си толкова прекрасна"  Heart Eyes

Ееее бива ли да ме караш да цивря на работното място и по никое време... толкова е хубаво...

# 111
Хих, в тоя ред на мисли да ви споделя последните бисери на Нена.
Като лягаме всяка вече аз й казвам "Лека нощ, обичкам те!" а тя ми отговаря "И аз те обичкам - чак до лампата и до вратата на дръжката!"  Joy
И като се прибираме и влизаме във входа тя тича напред, отваря ми вратата и казва "Заповядайте, годпожице" (ако Илия е с нас съответно добавя "Заповядайте, господине").
А вчера набарала ножицата и.... този път не се подстригала, а срязала кабела на зарядното ни за телефоните  ooooh!. И като я питам защо ми отговаря "Защото така" и аз - е как така, това не е обяснение и тя ми изтърсва "Защото така ми харесва"  Shocked Добре, че и двамата с Илия сме с нокии, та имаме още едно зарядно такова, но все пак... ми утре ще хване някой кабел, дето тече ток по него... Ужас. Опитах се да й го обясня, не знам дали ме е разбрала. Съответно я наказах да не гледа филмче на заспиване (което е традиция отоколо 2 месеца - бейби Айнщайн отново е на мода вкъщи) и тя ревна. Сто пъти се извинява и после пита за детско. А аз твърдо отказвам. И тя като ме пита защо аз й отговорих "Защото така ми харесва"  Mr. Green
Та така, давайте нещо да се посмеем, че с тея неприятни новини напоследък съвсем се сдухвам... и това гадно време хич не ми помага...

# 112
Малко бисери и от нас!
"Мамо,ти си капизна като Баба Марта!"-след като днес наобяд в метеорологичната прогноза казаха,че Баба Марта е капризна!
"Мамо,искам тати обади на едни готвачи,дето павят пица,да донесат!"
"Искам стане лято,ходиме на село,на море и на Асеновград,купиме лилава къща!"-явно помни откъслечно някакви наши разговори и ги свързва.
"Мамо,аз вече не съм малък,аз съм мъж!
Аз съм идинайти клас!"
"Женките нямат пишки!" SickЗа това баща му е виновен!
И едно мило:
"Ти си много добра!Обичам те!И хубава!Може ожениме?"
И малко тъжно:
"-Мамо,искам купиш сестричка!
-Нали знаеш,че те не се купуват,тях ги донася щъркела!
-Аз имах сестричка,но е звездичка...Аз кажа щъркела пак донесе и пак сложиме кошче,и аз пак люлям!"

# 113
  • София
Като сте започнали с бисерите нека и аз да се включа  Simple Smile

"лека ноч, да пиш в коч, да сънуваш гоч"
Когато види, че има заря и ми казва "мамо, има заря, сега ще станеш булка" (на моите сними от сватбата, както и на сватбата на сестра ми имаше заря и той с това я свързва)
"мамо, ако обичаш, ще те набия"
"сърдита съм ти, ти си лош" (понякога бърка дамски и мъжки род)
"мамо, когато пепеляшка стане голяма ще се ожена за нея"
"момичетата имат дупки, а момчетата паци"
"мамо имаш дълги цицки"  Sick
"направих бея, ама аз винаги без да искам"
"мамо, обичам те от тук до магазина"
Гледа снимки от бремеността ми и ме пита "Мамо, аз с кои играчки съм бил в корема?" или "мамо ти как си ме глътнала"
А градината ни се казва ежко бежко -"еко бехко" а батман - "батеман", когато ги кажа правилно ме поправя, че не били така!

# 114
Райчето ще дойде! Сона вече знае, ще дойде, ако си намери бавачка. А на Роузи и нямам телефона. Някой да го има? А, ще и пиша бележка, би трябвало да получи електронна поща, ако ползва изобщо интернет в момента де...
Кой ще запазва маса?
Мама му стара, що ми трябваше да ходя на сайта на заведението... загледах менюто и ми потекоха слюнките... такива зеленчуци на сач правят, че... не ми се мисли. Пък съм на захранване след гладуване, не е уместно  Mr. Green

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 09:37 от Сребърен облак

# 115
"лека ноч, да пиш в коч, да сънуваш гоч"

Това при нас звучи като "леканошкошгош"  Joy Дори и да искам не мога да го кажа толкова бързо като нея...

# 116
 Grinning Хихи посмях се от сърце с бисерите на малките пухчета.  Grinning

За понеделник и аз съм на линия. Вики има тържество в градината, но след
него ще дойда направо в "Приятели". Само не мога да се оринтирам къде точно
се намира това заведение.  Rolling Eyes

Mirinda мале тази малка беладжийка явно не трябва да я оставяте без наздор, докато
твори с ножицата.  Grinning Криси си беше отрязала едната опашка и се наложи преждевременно да я подстрижем преди време. Миналата седмица пък се "лакирала"
с червен маркер  Crazy Въобще много са изобретателни тези днешни "младежи".
А аз като се знам какви съм ги вършила на младини, само ще се надявам да не ми стигнат "творенията"  ooooh!

А като споменахте за лагери - мале как ми се ходи. Ама много. Имам прекрасни спомени от
лагерите в моето детство. Сега като се връщам назад черпя само положителни емоции от
изминалите дни и ако и децата имат желание никога не бих ги спряла от подобно приключение.  Hug За сега нашата градина не организира, иначе не бих се колебала да ги запиша.

emym благодаря ти за топлите думи. Аз всъщност просто се стремя да компенсирам
хилядите си недостатъци с позитивизъм и добри приятели наблизо. Предполагам всеки е така  Grinning
Снимките не се отварят при мен.  Sad

Drina искренно се надявам и пожелавам сестричката ти да оздравее и да имате дълги години на разположение да се радвате една на друга  Hug

Варненчета, някоя от вас знае ли къде има добра школа по балет за малки дами. Вики настоятелно ме моли да я запиша и мисля че не трябва да я лишавам от този неен стремеж.

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 17:56 от klamerche

# 117
Още един пресен-пресен хит:
"-Тони,хайде да тръгваме!Мама има среща с една леличка да си вземе  лекциите!
-Защо леции?
-За да учи мама,да стане учителка.
-Не искам станеш учителка,искам станеш мотористка!"

# 118
-Не искам станеш учителка,искам станеш мотористка!"

Хихихи  Joy Joy Joy Кажи му че ще дойда да му нацелувам хубавите бузки на малкото топче с веселите бисерчета. А всъщност Гале, лошо няма, да си развееш косите на някой мотор   motor  Grinning

# 119
Ей Злато не знаех, че за учителка учиш. И аз ще записвам магистратура за да стана такава. Ще помагаш при нужда   Wink

Общи условия

Активация на акаунт