Скача НОЕМВРИЙЧЕ и играе,всякакви маймунджилъци знае

• 17 111
  • 294
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Бе, оставете го Галето, бе  Joy Нали ви каза одеве, че и е дошло  Joy Ама сте и вие, четете , та не четете  Joy

Ооо..историята познава много девойки с цикъл разбрали чак 3-4 месец  Mr. Green

# 31
Бе, оставете го Галето, бе  Joy Нали ви каза одеве, че и е дошло  Joy Ама сте и вие, четете , та не четете  Joy

Гале, успех! Дано да е момиченце  Joy

# 32
Здравейте и от мен в новата тема.
Аз отдавна не съм писала но редовно ви чета.

Само да реша да седна на компютъра и  Ива е застанала до мен и почва един рев за клавиатурата и мишката.
Гледам за ваксините си говорите.Ние още не сме слагали тази дето се слага на 13месеца защото все сме болни.
Дес темата е страхотна.
Роси дано Лилия не повръща повече.Дано е било нещо инцидентно.Не искам да те стряскам но мен много ме е страх от повръщане.
Ditta и Ива е същата само като прекрачим прага на кабинета и започва един рев.Вдига цалата поликлиника направо.
Дианче и вие много препатихте с тая шарка.Направо ви съчувствам.
Jotoo дано се разминете бързо с болестта.
Радвам се че си организирате срещичка.Но май от моя град няма мами в темата.
Аз да ви се оплача и Ива от 10дни е с хрема.Слагам и капки.Лекарката каза че гърлото и засега е добре.Но как ще я задържа здрава незнам защото баткото постоянно носи вируси от училище.
Хайде оставям ви че Ива всики момент ще се събуди и пак ще започне с щуротиите си.
Лек ден на всички и много усмивки.

# 33

Гале, успех! Дано да е момиченце  Joy
Лелеееееее, то човек ви остави за 20 минути и те вече в жълтите вестници ще ме прочетат хората  hahaha уффф, то срам-несрам, ама от Коледните празници, с многото почивки дето беше мъжо в нас, не съм.....  Sick Embarassed Rolling Eyes Crossing Arms , така че и бременна не съм, а съм само гладна. Което е лошо. Дали от цикъла, ама нали преди това би трябвало да ми се яде. А сега се обърнаха нещата.  Joy

# 34
МИ хапвай си тогава и не ни обръщай внимание  Mr. Green

# 35
Аз се чудя защо цял ден не пишете,а то не съм се записала newsm78
Не ми е иначе много до писане..Ивчето не ми е добре,такова разстройство кара,че я водих днеска,взеха и секрет от дупето и изписаха Суметролим,Хидрасек и Ентерол. казах,че ако днеска не пие вода трябва да и включат с-ма Cry Милата почти нищо не яде Confused Стискайте палци да се оправи,супер ми е притеснено Praynig Cry
Не разбрах за какво се слагат тия шаркови ваксини,ако не да предпазват от шарка Confused Не мога оттук да отворя снимките на Дианчето,а и не ща..милите дечица Confused

# 36
Ох, Сладур, мислих си да те включа в един от многото постове днес, зачудих се къде си, а то...причината ясна. Дано не е нещо сериозно с Ивчето. Лелеее, какво става с тези деца, аз д авзема да давам клеевата тинктура, че да не ни докопа и нас нещо вирусно. Направо се стреснах от новините днес и вчера. Успех, успех на всички. Бързо оздравяване!

# 37
Сладурка, давай й водичка пре зняколко минути, по колкото иска. Храната - солети и бисквити, може и Хумана, ако желае. Но важното е да пие течности. Ако не иска шише, давай чаша, лъжичка, от спринцовката на Панадола. Общо взето трябва да пишка минимум 3 пъти на денонощие. Ако успееш да дадеш едно шише вода 300мл за 12 часа, смятай, че няма да има нужда от система. Можеш да даваш и Хидратин алфа вместо вода (той предпазва и от повръщане) или чай от шипки или джоджен. Нашата лекарка каза, че след третия ден положението се оправя, за единият мъж беше вярно, но за другият - не.
Ако стане вяла и сънлива, много отпусната и бледа, я води веднага в болница! Ако не пишка повече от 12 часа - също!

# 38
  • София
Ох, Сладурка, милото Ивче, дано всичко мине по-бързо и не се налага да ходите в болница.Слушай Юлчето, звучи ми спокойно.А тъкмо гледах февруарското албумче и си мислех колко е пораснала Иви  Heart Eyes.Целувки и на двете ви, пиши какво става  Hug

Дита, Симонката е страхотна, да не си и отрязала къдричките  Laughing.Така ми се приисква момиченце като я гледам  Wink

Дескааа, мерси за темичката, но пиши и ти  Rolling Eyes, липсваш ми  Hug

# 39
Не е чак вяла,по-сънлива е,но не притеснително,водичка пие малко,но все пак не е като съвсем д ане пие,дано тоя Хидрасек оправи малко нещата,лечебна Хумана не ще под никаква форма Confused

# 40
Ох, Сладурче, дано бързо се оправи Ивчето  Praynig

# 41
След 3дена изпълнени с плач,мрънкане,неспане и отказ от храна Ангел днес се сдоби с още едно зъбче,за съжаление още е мрънкащ,защото очакваме и друго зъбче,но вие знаете как е при зъбоникнене.
Юлче, Иво как понесе 4 прием на Пентаксим?Нашата педиатърка спомена ,че трудно се понасял от децата,често им се схващали крачетата на мястото на боцкането за седмица и отказвали да ходят,а също при някои апетитът драстично намалял.
Роси,дано повръщането на Лили е нещо инцидентно!Роси,я наблегни на секса,вместо на чистенето!
Видях,че вероятно и ти и Ели ще сте в Пловдив,но не се включвам,защото за четвъртък имам вече уточнен час за лекар,ако приключа по-рано може-би ще ти позвъня,за да вида къде сте,но нищо не обещавам,а ми се искаше да ви видя.То със Софито сме на една крачка разстояние,а още не сме се запознали.
Сладурче,дано не стигате до болница.Ангел пиеше водичката със сламка,само така го прилъгвах,а и той обича чай от шипка(за да го накарам да го пие слагах по малко кафява захар,въпреки,че не е хубаво)А за разтройството може и смекта.Стискам палци утре да се похвалиш,че сте по-добре.
Жу,бързо оздравяване и на Стефчо.А за етърва ти направо незнам какво да кажа.Аз лично в такива случаи сядам срещу човека и всичко си казвам и разяснявам,да няма недомлъвки и неясноти по въпроса.
Дианче,направо изтръпвам какво ни чака след време,като видях снимките.Да нагушкаш и двете си юначета от една непозната леля.

# 42
  • София
Здравейте. Днес съм тъжна.

Василия е по-добре, слава Богу, върви към подобрение. Вече почти не кашля, но със сополите явно ще видим зор. Трудно спи, защото постоянно се дави от секретите, покрай нея и аз естествено нямам сън и съм заприличала на караконджул. И е едно мрънкане, ясна ви е работата. На ръба съм... Вирусът ме е нагънал яко, утре сигурно и на работа няма да ходя.

Днес правим помен на баща ми, на тая дата преди 4 години си замина от тоя свят.... Flowers Rose Flowers Rose  Сестра ми дойдоха и сега ще сядаме на вечеря, да го споменем, че през деня нямаше как да се съберем всички.

Хубава вечер ви пожелавам.

P.S. За срещичката в неделя съм "за", дано да не се окаже проблем гледачът, че и в събота имам снимки цял ден за кулинарното предаване. Но все ще измисля нещо.

# 43
Здравейте душички!
Толкова сте мили с това внимание към мен относно пускането на темата Hug А то аз трябва да ви благодаря,че ме търпите,че напоследък все по рядко пиша,невинаги отразявам всички подобаващо Blush,а вие все питате за мен и винаги за мен е огромно удоволствие да пускам тази тема.Още повече обичам да променям стайлинга,а отдаааавна не съм го правила поради липса на време,желание имам голямо.ОБИЧАМ ВИ много всички!БАГОДАРЯ ВИ от сърце! Heart Eyes

Сладурче,дано се оправи Ивче,че знам какво ти е Hug Hug Hug

Моите са по добре,да чукна на дърво.Дано всички дечица да се оправят бъъъързо.
Хриска е станала толкова забавна и приказлива.Днес ме изненада,каза ябълка - абъка искала.Преди малко "ножа" сочи на масата."ъпка пува",я познайте какво е това,загадката на деня Joy Очаквам верните отговори Mr. Green Grinning
Абе съвсем проговори вече това диваненце Party

Друго не се сещам,после ще почета и ако има нещо ще се включа.

Лека вечер Hug

# 44
Дес - - "Рибка плува" ли е?  Как няма да питаме за теб, и как няма да ти благодарим, че кой друг се грижи за нас, да сме с най-прекрасните заглавия У форумЪ? Чудесно е че дечицата се възстановяват вече. А ти открадни малко време де.... Теб ли да учим как се "краде"!  Peace  bouquet
ЦецеFlowers Rose Flowers Rose, почини си утре мила! Спокойна вечер и да се почерпите със сестра ти  Peace
Бакси - честити ви нови придобивки в устенцата, ние също сме на път, нов зъб нямаме от месеци, но предусещам какво се задава, затишие пред буря е....
Таш чакам те вечерта да се включиш, много набързо.
Сладурче - как сте мила? Дано се включиш с добра вест ,че детето пие водичка, и се чувства по-жизнена.

Спокойна нощ на всички Ви!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт