Бъдещи ЮНСКИ мами 2009! Тема № 33

• 11 906
  • 275
  •   1
Отговори
# 150
Gydelichkova и ще си говорят за "Плетката на Джони Уокър "  Crazy  яко Simple Smile)

На мен линийката ми окончателно изчезна Sad

# 151
По-добре да не се познават или поне да не са толкова близки,колкото са нашите.Снощи дори "свеки" ходила на майка ми на гости и стояла 6 часа.Хапнали,пийнали и добре си били побъбрили.А аз като отида при мама и като започна да я оплювам и да се оплаквам,майка ми постоянно ми вика колко била добра жената и колко много правила за нас и други подобни #Cussing out

# 152
e Gydelichkova късмет ... мойто "съкровище" не беше канила наште в тях никога и преди месец ги покани и щеше да ги омори от студ и гостоприемието и беше ..... ако требва се оплакваме от свекърви Simple Smile мани мани

# 153
Гъделичкова, моя съвет е да запознаете родителите, колкото по-скоро, толкова по-добре за теб и приятеля ти. Ще ви олекне и няма да мислите и това нещо. Като си спомня ние с мъжа ми запознахме родителите около месец след предложението за брак. През този месец аз се притеснявах ужасно, съответно родителите даваха зор, е когато спряха да питат кога ще ги запознаем-тогава ги запознахме. Срещата мина и замина, хората си бяха изкарали много добре, а ние поседяхме малко и после ги оставихме да си говорят. Може и вие нещо такова да направите, може да ти се стори малко грубо, но от друга страна по-добре, отколкото да седите и да се притеснявате цяла вечер.
И най-добре ги запознайте през работната седмица, така дори и да сте заедно с тях през цялото време, няма да се разпростират в дълги приказки като знаявт, че на следващия ден сте на работа. Успех и не го мисли. Peace

# 154
Гъди, все едно описваш срещата между моите родители и тези на Иво /съпруга ми/.
Мама наистина ги посрещна у дома с уискито, бейлиса, бадемите и някаква завъртяна индийска манджа с пиле ooooh! А свекитата милите гледаха доста странно.
А при нас моите и неговите родители се познаваха и като млади още пред аз да се родя са се събирали и в една семейна компания.
Обаче мама и тати софиянци, а те от близката провинция.... Laughing Ооох още ми е смешно. Свекърва ми /тогава бъдещата/ нищо не поиска да пийне или хапне, майка ми съответно се обиди и после ми мели на главата все едно аз съм виновна. Като свекитата поканиха нашите на гости аз отидох и приготвих всичко, а майка ми най-нагло се изцепи като дойде: "Аууу ма мамо, то си личи, че доста си научила от мен и все едно аз съм подредила масата!" Embarassed
А и сватбата ни беше една такава смешна.... Grinning

Лили, да не сдадеш фронта и да кръстиш Симона Вели-незнам к`во си Grinning! Naughty

# 155
ааааа НЕ! Никакво отстъпване. Naughty
Даже днес ми вика - ние снощи с майка ти решихме бебето да се казва Вили-Анет /майка ми е Анета/.Ужааааааааааааас Sick  и това го е решила само тя и майка ми няма нищо общо.
Коя е тя,че да решава. #2gunfire Ох, много и се дразня.

# 156
Вили-Анет, ох-ох  Joy звучи като Вилает. Сори де. Ама се дразня като се бъркат на "младите" за името на бебето. Ако обаче решиш да кръстиш бебето на майка си- името е страхотно! Heart Eyes

# 157
Gydelichkova все едно нашата история. Ние след дълго многогодишно ходене ги запознахме. Майка ми беше идвала веднъж и се бяха засичали за малко, но баща ми не. Та трябваше свеки да вземе инициативата и да ги покани по някакъв повод. И три месеца след тази единствена среща ние им сервирахме новината, че ще се женим и следващата среща беше на сватбата. (сватбата беше два месеца и половина след решението за нея  Simple Smile ) И след сватбата ги оставихме сами да си се опознават, да си ходят по гости и да не ни занимават  Wink

# 158
Вилает tooth
Дъщеря ми ще се казва Симона и точка. точката ми нещо не се вижда

# 159
EEEEEEEEEEEEEEeee Здравейте как сте днес.......

Вчера бях многоизморена и не ми се пишешее даже не успях да ви прочета та сега от час докато наваксам.....

Супер за срещата айде на 28.о2 че е по скоро мисля някъде по спокойно или ако искате пак на Плиска беше добре нали е мъничко...на мен ми е все едно.....

Аз  вече знам как ще кръстим бебо ,никой не ни се бърка......та затова съм много доволна и нямам притеснения мисля само с таткото да го доопсъдим ама има време до юни.......иначе името което съм избрала ще има буквата на майка и баба му на мъжо ,още не сме им казали името и съм сигурна че ще са много щасливи....

Ама голям СНЯГ днеска дават го още дни така ужас,въпреки че мъжо ме кара и взима от работа нещо ми се скапва настроението.....от лошото време......

А колко работа имам.........чакам едно момиче да отговори дали ще ми става отмяна ....стискайте палци.....да стане че така като съм сама малко ми е притеснено.....

Нашите и родителите на мъжо така и не се запознаха защото родителите на мъжо са починали....аз ги познавах но още не живеехме заедно...

Нашия татко няма да идва с мен да раждам не искал,сигурно го е страх или ще се притеснява повече......Вашите как искат ли????

айде до утре вечер....Стана ми навик да пускам по 1 пост всяка вечер.....

Утре няма да ходя на лекцията на 9  месеца .Весело изкарване на тези които ще ходят.....дано следващия месец има малко по интересни теми.....

Аз съм на преглед на 25 така че ако се срешнем на 28 ще ми е пресно инфото тази вечер ще вечеряме супичка  а вече съм гладна и отивам да помагам на мъжо да приготвяме масата......

До скоро....

# 160
В болницата в която мисля да раждам няма опция за присъствието на бащата.Но и да имаше съм сигурна,че Пламен нямаше да се съгласи.Много е страхлив и му става лошо от кръв Laughing

# 161
Нашият татко ще присъства, но само докато ме качат на магарето. Ще му спестя гледката как се разкъсвам отдолу, всичката кръв и ... Ще ми прави компания само по време на контракциите, за да ме разсейва.

ayas, много вкусно ми звучи рецептата ти. Утре ще го пробваме това ядене   chef

# 162
И нашият татко ще присъства на раждането Wink

# 163
Мен пък никой не ме притиска за името.Още като по-малка като съм си говорила с родителите ми на тази тема те ми казваха че изобщо не искат да им кръщавам на тях.А що се отнася до родителите на приятеля ми,той още като забременях им каза изобщо да не си хабят думите по тази тема,че няма да е кръстено и на тях.Само свекито веднъж ми каза,че се надявала да е момиченце,че те били по-послушни и те гледали родителите си на старини.Ама това си го мисли тя,защото не познава нито една от тези беснотии дето ги познавам аз.Що се отнася до космите,аз по принцип не съм си много космата и не мога да направя разлика.И да питам проблем ли е да си чистя триъгълника с кола маска до самото раждане?И моята по-тъмна лента в средата на корема се появи от около две седмици,ама е тъничка и светла още.                                                                                                                                                                                          YAYA 86 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН мила.Желая много здраве,късмет и много усмивки  newsm59   Gift.                                                       И на мамите,които са научили за момиченцата си честито  babydust7.Да са ви много здравички и много да ви слушат.

# 164
Просто минавам за да ви кажа здравейте,не се включвам често ,но за сметка на това редовно ви чета.
Ние с мойто слънце не сме обсъждали дали ще присъства на раждането,но ще ми е по-спокойно ако знам че е наоколо Blush
А за името на детето аз отдавна съм си мислила че ако имам момче искам да го кръстя Мартин-така,че никакви баби и дядовци не могат да се месят в решението ми,за което и приятелят ми ме подкрепя.
Наште родители също не се познават,но тъй като ще се женим след месец и половина ще им се наложи да се запознаят Laughing
Е това е от мен.
Лека вечер момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт