Форумски липси 2

• 62 832
  • 785
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
оф, аман вече, наистина.

# 661
Липсва ми/условно казано, по-скоро съжалявам ,че не я срещам във виртуала тук/  само една съфорумка. Много позитивна и винаги с интересни мнения.Многоооо отдавна не съм я засичала, може и ника да е подменила : Вечерница
Иначе сефте вдявам за подмолният живот на форума.
Още една имаше, която преди година четях с кеф - Франческа Салиери май се зовеше.
Всъщност това са някакви виртуални симпатии , но чак пък да се тръшкам по даден изчезнал потребител- не. Laughing
Като искаш пишеш тук, като те дразнят не пишеш. Ако те баносат пак не пишеш и така, кво толкова има... това да не вид тайно общество, че се тюхкаме как някого са го отзовали или се е самоотзовал. Rolling Eyes

# 662

Още една имаше, която преди година четях с кеф - Франческа Салиери май се зовеше.

Ох, не мога, изхилих се така, че ме чуха до първия етаж!

# 663
  • София
Липсват ми старите кримки. Някой спомена Лиорена, Пандора къде е, Ламята не Спаска я мярнах някъде...

Франческа и Мафани не бяха ли една и съща? Joy

# 664
  • София
Славче Авче май изчезна след един скандал в Звездните компромати. Някакви снимки се разпращаха на лични, а накрая изтекло инфо към медиите въпреки всичко. Нещо от сорта, не следих много плътно драмата.
Не беше точно така  Wink Имаше скандал (бурите в темата не са нещо необичайно), но не бяха замесени снимки... Както и да е. Не смятам, че това е причината за изчезването й. Тя пак си пишеше в Компроматите, по едно време сподели, че няма никакво време, заради ученето си  Peace После съвсем изчезна.

А къде е Бижу  Thinking
Всъщност онзи ден я видях в квартала ми, но понеже не беше сама и не ми беше удобно да й се изпреча на пътя   Blush

Joy
Франческа, Мафани - все тая.
И на мен много ми липсва. Сега няма кой да ми пише на ЛС колко съм проста  Grinning

# 665
 Добре, де, какво удовлетворение би донесло да кажеш на непозната, и то не лично, че е проста? Или се познавате ?

# 666

Еее ти пак си се хили , ама вземи ми кажи що се кикотиш токлУ? Rolling Eyes
Както подчертах не се вживявам много във форумният животец, та не са ми ясни пикантериите и кой кой е е кой не е вече. Tired
Та пак... а бъди мила , та ми поясни. Laughing
Редактирам се: мафани и франческа са едно лице...бре...ама не виждам общо в писането. Да не би аз да бъркам нещо...чак пък да пише на потребители , че са прости....кви са тия простотии. Tired
До сега никой не ми е писал на лични ква съм... божеее направо изумявам как някой хора се вживяват толкова в некЪФ си форум. Laughing

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 09:03 от Fortune

# 667
Защото Салиери/Мафани я дъвчат в тази тема вече не знам коя страница поред, обаче се появяваш ти, и най-невинно изтрисаш "А на мене ми липсва Франческа". Laughing, при това без всякакъв умисъл явно.

Тоест, стана малко като развален телефон.

# 668
Сменения ник ли я бъгна тази жена, че тя не беше толкова благоприлично-досадна, преди да налапа пурата

# 669
  • София
Бижу си е при нас, в Парфюмните.

# 670
Що за хора сме, та да не можем да проумеем, че Лили Лу и Мафани са страхотни и липсват на форума, се питам аз. Личната кореспонденция на Мафани по- добре да не я разбутваме, пък и-  толкова агресия, сигурно от безсилие...

# 671
Защото Салиери/Мафани я дъвчат в тази тема вече не знам коя страница поред, обаче се появяваш ти, и най-невинно изтрисаш "А на мене ми липсва Франческа". Laughing, при това без всякакъв умисъл явно.

Тоест, стана малко като развален телефон.

миии Embarassed Жозефина , кво да ти кажа... немам нерви да чета всичко в темата и аз си отговарям конкретно. Заспа съм си ... и тва е, ама такова впечатление нямам от тази съфорумка . Сигурно пак съм изтървала нещо... да взема да прочета темата май все пак. Laughing
Дренка чак пък страхотни ти лично ли ги познаваш, не че казвам ,че не са , но... не мога да се превъзнасям по някого , когото не познавам. Всеки може да бъде тук какъвто не му стиска да бъде в реалността. Не го пазбирам това черкане и тюхкане по некви си потребители. Сигур пак в мен е повредата. Tired/i]

# 672
  • София
Добре, де, какво удовлетворение би донесло да кажеш на непозната, и то не лично, че е проста? Или се познавате ?
Joy
Аз не я познавам със сигурност, предполагам и тя мен  Grinning Ами ако това я е направило щастлива, нямам нищо против. Не се обиждам  Peace
Да уточня, че Франческа ме определи като проста, не Мафанито. Ето това е по-голямата драма  Mr. Green

# 673
  • София
Алеле, Арая си била нашта Ерика! ooooh!

# 674
Не ги познавам, не се напъвам да се запознавам  и не ми липсват Wink

Общи условия

Активация на акаунт