СЕПТЕМВРИйските деца полудяват в снега!

• 15 701
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • гр.Варна
Добро утро и от нас! Hug
Красиии, благодаря за кафенцето!  bouquet

Явно им е такъв периода на дребосъците. Мимо и той започва да удря и хвърля, когато не става на неговото.  #Crazy Вярно,че не е винаги, ама хич не ми харесват тези изблици на гняв у него.
При нас обкръжението е все по-големи каки и на него му е забавно с тях. Вчера даваха момченца по БТВ и той на всички вика "како". hahaha Обяснявам,че е "батко", ама не схваща още. Naughty

Ние сме си самички двамата от вчера и той ,милия,все обикаля стаите и търси кака си. Явно му липсва, но пък на мен малко тишина не ми се отрази зле. Embarassed Embarassed Embarassed

Аня, приятно гледане на "Снежанка"! Hug
На Валя в детската градина всеки месец имат поне три куклени постановки и за сега не съм я водила на такъв през почивните дни.

Чао за сега,че дребния ще ми се качи на ушите вече. ooooh!

Прекрасен ден!  bouquet

# 226
Добро утро и от мен. За боя Адко само на мен и мъжо посяга да пляска. Никога не се е случвало на детската площадка, там по скоро търчи да '' разглежда '' другите дечица.
Иначе се е научил и да хапе. Ей така както си се боричкат и изведнъж си забива главата в теб и се опитва да те гризне. Баща му акула му вика вече, карам се аз - и си се надявам да отмине скоро.
Ани Влади как го научи да държи таз лъжица бре. Днес му дадох на Адриян уж сам да яде, ама тои гребва си, но като носи към устата под някъв странен ъгъл я държи и всичко навън изсипва. Та аз я придържам и насочвам и така ядем.
Айде свършихме работата ще го сменям и заминаваме на разходка.

Да ви питам вие с количките ли си излизате?
На мен не ми се занимава вече да я мъкна затова караме за ръчичка и тои си ходи. Направо ме шашва какви разтояния изминава без да се измори. До 4 етаж също сам си праши по стълбите, че аз отказвам вече да го нося.

Бягам вече хубав ден на всички...

# 227
Здравейте! От Краси кафенцето как добре ще ми дойде тая сутрин  Hug Мойта госпожица се събуди в 6, направо ме побърка. И сега и се спи, та ще я приспивам, че до обяд няма да се справим така. Лошото е, че аз няма как да я последвам.

Като ви чета Анди е назад с думичките и по принцип не повтаря като и кажа нещо. Има няколко думички, ама тя тях си ги ползва от 2-3 месеца, а ново не добавя. Гърнето и него сме го отложили за лятото, че сега ни е студенко. Предната седмица две вечери подред беше с температура и аз се побърках от притеснение да не съм я простудила, че бяхме в Хисар и в един басеин я къпах. Оказа се, че зъбче е тръгнало и от него е било. Иначе с общуването няма проблеми, много е контактна и с малки и с големи. За това най-много и се радвам, че батко и стоеше винаги залепен за мен и никак не искаше да се заиграва с други деца. Даже едно по-голямо момченце обяви, че Анди му е гадже, защото тя е много гальовна към него.

Чао мацки, успешен ден.

# 228
  • морето и сините вълни :)
Хай,хай от мен

Добре дошла на Мамчето от Варна bowuu  bouquet

Бебе,Влади и той правеше така  ту я държеше  правилно и като стигне до устата изсипва всичо настрани.Ами да ти кажа честно с търпение,вярно голяма мизерия правеше направо ужас, хабях по един пакет салфетки за няма и 5 дена.Но вече може сам и си хапва самичък съутрин.Тази сутрин му беше по редичка попарата и се зазяпал в "кой е по по най" и като си изпих кафето влизам  вътре и  гледам се омазал по лигавника яко.Добрече лигавника му е мушамян и един такъв дълъг със джобче че там се събират  боклуците Joy Joy Joy Joy

Цаката е търпение да имаш.Все пак вече се големички  и трябва да се научаван та това онова да се самообслужват самички.Даже сега като извадя неговата манджа отива взема си лъжица от чекмеджето ,вади лигавника под стола,слага си го  отпред на гърдите и го защипва с брадичка и чака и вика"амммм,аммм" hahaha hahahaГоляма е терца бе

От вчера научихме нови думи"тици-в превод на цици hahaha
тъп-в превод на пъп hahaha hahaha
Цете-в превод  на цвете hahaha

И на баба Ани -казва баба Нани hahaha hahaha

Казах на баба му да се прекръства вече hahaha hahaha
лек ден от мен Peace

# 229
  • София
Аня, на коя постановка ще водиш Емко в кукления?
На 'Снежанка'. Simple Smile

Ще видите моята майка в ролята на Злата Кралица  Wink ! Приятно гледане, дано ви хареса  Hug !

*clara*, ние излизаме с количката до детската площадка и после го пускам да ходи. Още не се води за ръчичка, не иска, дърпа се да ходи сам и обикновено хуква накъдето му видят очите  ooooh! ! На ръчичка иска само, когато се налага той да заведе мама някъде, иначе не  Crossing Arms !

Снежи, чистито ви гадже  Laughing  Hug !!!

Ани, как ме разсмя само с изпълненията на Влади  Joy Joy Joy !!!
Не мога да не се възхитя оново на постиженията ви! Прегръдки за голямото момче  Hug Hug Hug !

# 230
Ммм тои и адриян сервира. Като почна да слагам масата вади вилици и лижичи и ги реди на масата. Даже баща му го учи да отваря хладилника ( за което му се карах ), та сега и него отваря вади си квото му хване окото и носи. Редовен номер е също като сложа нещо на масата и докато да донеса останалите неща - наш Адриян бърка с прибора в купата и директно в устата бута с лъжица. Ужас.
Ама явно дето казваш ти търпение трябва - ще почваме да се учим и ние.
Аз чакам сега моито мъж да се прибере и да отпрашваме на село. Приятни почивни дни ви желая...

# 231
*clara*,   и ние си ползваме още количката, че така мога да пообикалям главната и да правим по-големи преходи. Обикновено ходим в голямата градина и там го пускам да ходи и да обира калта, но дотам без количка ще отнеме сигурно има-няма 2 часа  Mr. Green

Ани,  наистина голям дявол е Влади  Joy Joy Joy

Снежи честито ти зет  bowuu

# 232

Снежи, чистито ви гадже  Laughing  Hug !!!

[Снежи честито ти зет  bowuu

А така уредих се вече аз  Joy

# 233
Е Веси ние ако тръгнем към главната и аз в количката го мяткам, но тук в квартала така си ходим.

# 234
Аз да похваля моя ДЗвер, че е станала нещо много мила с децата  Simple Smile Ходихме днес на Ла лече лига среща и там имаше доста деца. Дреболина ходи да ги милва и прегръща, за разлика от предните й срещи с деца когато само блъскаше децата и не им даваше играчка да пипнат, нищо че играчките не бяха нейни  Crazy Та много съм доволна и се надявам, че не е нещо случайно днешното и поведение. Беше много смешна - имаше 2 бебета и тя ходи да ги гали по главичките, на едното му примъкваше играчки и му ги оставяше да играе  Heart Eyes
Ние на разходка ходим пеш, Не е много лесно защото тя си има свои планове, които много често са различни от моите. Днес например половин час преследвахме гълъби в центъра на Пловдив  Crazy Когато й се приспи я слагам в слинга и я нося.

# 235
Здарвейте,
аз днес давам малко на заето,че снощи на диско с мъжо бяхме и препих.Косе естествено не беше мил към мен днес-опита се да пие мялко от чаша и половината по фрехите му.Тъкмо го преоблякох и докопа една чаша с вода и се заля,даже се уплаши,че беше студена.
Много се веселих на патилата на малките ни откриватели.

# 236
Ками, наистина е много забавно как откриват света и всичко край тях. Лошото е, че понякога не съм в подходящото настроение да се насладя на момента  Tired
В предния пост забравих да пиша, че и дреболина тръшка каквото й падне ако е "ядосана"  Whistling Няма да се цепи от колектива явно  Laughing

# 237
Много са забавни малчовците, искрено се забавлявам като чета историите  Hug

Краси, радвам се, че минахте препядствието с Ани

Добре дошла на Емма и на мама на Емма   bouquet

ЛюсиHug за Мимо

В предния пост забравих да пиша, че и дреболина тръшка каквото й падне ако е "ядосана"  Whistling Няма да се цепи от колектива явно  Laughing
Joy Joy Joy Маринка и тя в кюпа  Peace

Аз водя Маринка на разходка с количката, че е много непокорна и за ръчичка няма да можем да стигнем далече  Grinning

За да няма недоразумение за яслата (нали и ние записахме Маринка от 1ви Април където ще е и Алекс) - цената за сега е 420 лв на месец, от 1ви Юни ще я вдигнат

Аз си взех отпуска другата седмица да си свърша това-онова  Party

# 238
Мацки,понеже е прошка,искам да поискам от вас! Hug Ако някой с нещо съм обидила или нещо подобно,нека да ми прости! Simple Smile Hug  bouquet

# 239
 Wine Glass

Пебс, страхотна почерпка!

Общи условия

Активация на акаунт