СЕПТЕМВРИйските деца полудяват в снега!

• 15 706
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Хммм да ви се оплача за втори път се мъча да си направя тутманик и нищо не става. Мъжо поне го харесва, та не отиват на кино продуктите.
За водата и Адриян ми го прави тоз номер от доста време. Даже понякога взима тук една плетена купа и нея я пълни с вода. Иначе ако си пие сам по някое време почва да мята шишето и всичко олива. От магическата чаша го е страх, та затова сега давам да пие и после си взимам шишето и го слагам на високо да не го стига.
За гърнетата бяхте писали, ние скоро няма изгледи да се научим. Понякога сяда както е с дрехите, но за много малко. Ако го сложа аз почва да пищи. Та и аз ще чакам лято за да се учим.

Добре дошла на mama na emma.

Момичета да ви питам тоз филм с кака Джоли как се вика на енглиш, че в замундата под '' Размяна '' нищо не ми вади. Благодарско предварително...

# 211
Ааа,няма да се отказвам с гърнето,обаче за сега само вечер е по-топло и тогава я слагам!Иначе ми се вижда студено! Rolling Eyes

Веси,Мейче,може да съм в грешка за 800-те лева за ЧДГ,дето ще ходи Алекс. newsm78 Но си спомням,че казваше,че искат 2 такси предплата!Дали пък общо не е било 800?Не знам!Но наистина всеки си преценява! Wink

Елси,Красиии,големи циркове са тия малките.И Лизи ми прави разни номера.Сега правих мъфини и тя през цялото време обикаляше масата и се чудеше каква беля да направи.За малко да счупи една чаша,да разлее половин бутилка олио,да си изсипе сместа на главата... #Crazy Направо очите ми бяха на 4! Shocked Joy

Я кажете бъбривките и бърборковците казват ли "с" и "ш"?Щото Лизи от няколко дни казва "Кос" (баба й я научи да хвърля карти и да вика Коз! Laughing) и е малко странно.Същото е и с Гуш! Grinning

# 212
Добре дошла Мама на Емма    bouquet Ще се радваме да пишеш тук, а и след като ес преместите да споделяш впечатления от странство  Wink Много сладка кукла си имаш  Heart Eyes

Елси и аз се посмях като прочетох за вашите нови занимания, ама като ми ги върши Криси хич не ми е забавно понякога  Naughty Whistling  Hug

Пебси, ние отдавна сме овладели "ш"-то, "с" понякога го докарва, но повечето пъти се чува Ш. Много ми е сладка като каже "гушшш"  Heart Eyes А дядо й се казва Спас и тя му знае имато и казва Пас  Laughing

Ние пък преди обяд направихме много голяма разходка, но следобяд ми скъса нервите направо.... Понеже след сутрешното излизане дрехите й ми се сториха мръсни, ги врътнах в пералнята и на следобедната разходка я премених с чисто пран комплект- от-до... Ами точно след 30 мин като се затича да отваря една врата и в най-голямата кал и киша се пльосна, ама така се увъртя, чак блузата под кожуха беше мокра и кална  smile3515 newsm61 Прибрахме се, преоблякох я и хайде пак навън, и след малко като се затръшка, като ревна, ама хълца и не може да си каже какво иска чак.... Прибрахме се вече окончателно и съм й обещала ако не си промени държанието, да не я изкарвам навън  Crossing Arms

# 213
  • Асеновград
Илиянка,и на Ани дядо й е Спас,и тя казва" Пас" ,даже го докарва и на Спас. Пебс,и Ани казва "ш" и тя на "гуш",а понякога дядо й е Паш  Laughing А пък свекър ми е Атанас,той пък е :"Наньо"  Laughing
Ох,как ми се доядоха мъфини Embarassed

# 214
  • София
Момичета да ви питам тоз филм с кака Джоли как се вика на енглиш, че в замундата под '' Размяна '' нищо не ми вади. Благодарско предварително...
Changeling.

Люска, и аз съм така с котетата - като малки са ми много сладки, но после нещо не ги 'аресвам. Laughing На децата сме им обещали куче, някой ден.

# 215
Аууу,Краси,сори! Embarassed Нали не си бременна? Crazy  Heart Eyes Hug
Ние с Лизи ги преполовихме! Blush

Брата на мъжа ми има рд и ни беше канил,но сега се обадил,че момченцето е болно и няма да ходим.Ако мъжа ми се прибере по-рано,може да закараме Лизи при майка ми,но иначе няма да ходим! Simple Smile

# 216
  • Асеновград
Аууу,Краси,сори! Embarassed Нали не си бременна? Crazy  Heart Eyes Hug

Ама няма за какво да се извиняваш  Heart Eyes тъкмо да направя и аз  Flutter
А иначе като бях бременна не ми се дояждаше ,а като не съм....  ooooh! Crazy

# 217
Ако беше бременна,щяхме да хващаме пътя към Асеновград да ти носим! Heart Eyes
А не ти личи,и да хапваш,няма проблеми! Wink
Забравих да ти кажа,че подписа ти е мноооого сладък! Heart Eyes Hug

# 218
Момичета благодаря за гостоприем ството  bouquet

Kally May термина ми беше на 10 септември, зодия Овен, родена съм на 27.03  Heart Eyes

# 219
Привет, мами.
На новата мама- добре дошла, на "Клара"- добре завърнала се.
Я стига с тия кулинарни теми, че ние с Весито ще проточим лиги до земята, имайте малко милост, кльощавелки такива.
Вашите деца бият ли, направо в чудо се виждам с моя Йордан, децата вече го заобикалят- само гледа да ги доколпа и да ги охапе, ощипе, оскубе, направо не знам как да процедирам- с обясняване не става, с каране пак, защото дечицата се плашат и от мен, като му викна, а така ше си стои самичък, иначе се държи като по-голям от връстничетата си, но ги малтретира яко, помагайте, ако някой е пожънал успех с такова дете, по-кротък е с тези, които познава, но непознатите ги мори без никакви скрупули. Иначе ако на него му се случи няма да казвам, че оревава света, мног оми е гальовен милия, добър е, много засмян, но не може да я мели с деца като него, с по-големи - да, защото те му отстъпват и му обръщат внимание- нищо не дава, иска всичко да е за него, и за капак ги и понабива, давайте суъвети. Лека нощ на всички

# 220
  • Асеновград
Добро утро  Hug

Павлинка
,ох,какво да ти кажа.Ти видя какво беше положението и при нас,като бяхте вкъщи.И Ани опищя всичко.Но не бие,може би,защотоо е момиче  Laughing Незнам.Ани се дърпа от децата   на моменти,когато  света й е крив ooooh!, има си само 1 любимо момиченце и не спира да я търси "Таня,Таня" Надявам се сега като се стопли и сме постоянно с деца да не е така. Не мога да разбера защо Ани се буди в 6 30 сутрин като много й се спи,и после докато не заспи е страшно кисела,но не мога по никакъв начин да я приспя преди обяд.Та аз затова си мисля,че се държи така с децата,защото й е криво,ама защо се буди тогавааа  Crossing Arms
Пебс,:hug: Hugблагодаря ти,миличка  Hug

# 221
  • София
Дани бие като ми се ядоса нещо. Главно аз и батко му сме му под шамарите. Laughing Но го забелязвам, че напоследък има доста често гневни изблици. Ей сега му извадих една полицейска кола с батерии, дето свири, свети, отваря си вратите и т.н., очите му светят като си играе с нея. Взех я да сменя батериите и той в яда си, че не му я давам взе да ме мери с батерии, да хвърля играчки...  ooooh! Ясно ми е, че тепърва се учи да се справя с гнева, ама чак такива изблици, малък е. Rolling Eyes

А с деца други май не е играл, то няма и с кого. В градинката ако се засечем с някое не обръща много внимание. Затова пък батко си постоянно го търси, нормално.

Днес пак ще го оставя на баба му, решила съм да водя Емко на куклен театър (сефте ще му е).

Хубав уикенд! Hug

# 222
И Лизи имаше период,в който като не стане на нейното ни налагаше с баща й! Laughing Обаче странно-ако той я ядоса,идва мен да ме бие и обратното! Mr. Green Но аз й се карах,а и по-скоро мисля,че отмина този период и сега рядко се случва.Но ако някой външен човек иска да я гушне,а тя не иска,започва да маха с ръце да го бие! Crazy

# 223
  • София
Аня, на коя постановка ще водиш Емко в кукления?

Тони пък грам не обръща внимание на другите деца! На детския РД, на който го заведох преди две седмици, не се спря да обикаля навсякъде и да разглежда, но към децата не прояви никакъв интерес, даже ги побутваше и заобикаляше, ако му се изпречеха на пътя, но не беше агресивно, по-скоро досадно побутване  Laughing !

# 224
  • София
Аня, на коя постановка ще водиш Емко в кукления?
На 'Снежанка'. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт