Отговори
# 60
  • София
Колко добре звучи този дермосоник....
До офиса на половинката има някакво студио с друга антицелулитна и отслабваща процедура LPG незнам-си-кво. Предложи ми подарък за РД и се чудя дали си струва....
Иначе масажите ми ги правиха с на Икаров антицелулитно масло, на нещо цитрусово миришеше. Ефекта според мен е повече от масажа, по-малко от препарата.
Много гадно с това "разкрасяване преди празника точно е било... Разбра ли се от какво?

Сладкишче, ето я таблица с мерки и теглилки. Досадих на писалите в темата на ЛС да се включат. Ако има още някой - скоро ще правим проверка и ще допълваме!

# 61
  • някъде в орбита...
Ара, със сигурност ефекта е от самият масаж. На мен масажистката вече за трети път ми сменя мазилото (първо беше лосион, после гел, сега е някакво масло). Но и при трите самият масаж си е еднакъв. И тя ми го е казвала, че е важно с какво те обработват, но е по-важно как  Peace

# 62

Много гадно с това "разкрасяване преди празника точно е било... Разбра ли се от какво?

ТАБЛИЧКАТА е чудесна, ще изчакаме да се допълни и ще я кача на 1-ва станица.
А обривът беше от маслото според мен....мисля, че беше цитрус с мента.....за това сега се колебая какво точно да си взема.....но ти не се чуди и си искай масажчето за РД.
Мъжът ми редовно ме кара да му правя масажи, но все нямам време.....да не говорим, че така ще се оправдая и за себе си.... Mr. Green

# 63
И аз се замислям за ръчни масажи или LPG срещу целулита, но май ще изчакам за сега...след раждането значително ми намаля, мазундрих се с разни кремчета, сега и упражненията и ще видя до къде ще стигне. Не очаквам изчезване, все пак съм реалистка  Wink.
Утре ще се меря и ще давам отчет, стискайте палци  Grinning
Успех на всички  Hug

# 64
  • някъде в орбита...
Вив, напълно е възможно да изчезне. Поне видимо. Естествено, веднъж скрил се, ще трява да го поддържаш така. Ако имаш идея аз на какво приличах, няма да повярваш че това сега са моите крака. Но зависи и как те масажират. Аз съм с вендузи (минимум 2 часа с включен термокостюм и маски). Една позната от компанията не ги иска, и е само с ръчен масаж (без нищо друго), и да ти кажа, аз поне не виждам разлика  Confused Така че аз поне от пълна неверница сега съм абсолютно убедена в силата на масажа   Wink

С упражненията от вчера съм спряла. Много ми е зле, настинала съм, и само давам дежурства в тоалетната  Laughing Добре че температурата ми размина, та днес поне приличам на човек  Peace

# 65
Вчера за първи път правих серията за стегнато дупе. Не знам вие как сте, но аз се събудих с мускулна треска в областта на ханша и бедрата, което ми говори, че наистина е сериозно стягане и смятам сега да я поупражнявам малко повече, като добавям след нея коремните на Синди.  А това с табличката е супер идея, защото промяната при някой мотивира останалите. Аз на няколко пъти тази седмица си виках, толкова съм изморена, да си почина вместо да скачам докато спи детето, но не...

# 66
InaV, значи за вендузи да питам ако се реша на масаж  Hug Бързо оздравяване ти пожелавам  Hug
Annisoft, и аз си жертвам почивката, докато спи детето, но красотата иска жертви... Laughing Дано да постигнем добри резултати и всичко да си е заслужавало  Hug

# 67
  • някъде в орбита...
За вендузи, но има важна подробност. В София салоните предлагат масаж между половин и един час. А няма никакъв начин за това време да се повлияе реално на целулита. Както драснах, мен ме мачкат около два часа минимум. Ако включим и термокостюма стават вече три часа (не го доплащам, включен е в цената). Не се връзвай на празни обещания, изисквай време, никаква болка и минимум синини. Успех в търсенето на подходящ салон   bouquet

# 68
Мда, май масажа ще изчака още малко да порасне дребната, че все още не мога да я оставям толкова дълго с някой друг...

# 69
Здравейте момичета,
 Не знам дали това е точната тема, но ще поискам помощ и тук. На 43 г. съм, отслабнах много рязко, нямам грам мазнина, целулит, че и месо не ми е останало аккто казва масажистката, само мноооооого отпусната кожа. Не искам скалпел. Дайте идея как да я оправя, разбирай да я понапълня с мускули и да се стегна, в домашни условия с гимнастика. Особено проблемни са ми вътрешната страна на бедрата, корема, долната част на дупето и разбира се гърдите. Или ме посъветвайте в коя друга тема да задам въпроса си. Благодаря!

# 70
vessit, виж в тази тема, обсъжда се как да се стегне кожата след отслабване  Peace
А ти прави ли нещо, за да отслабнеш, или...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=325568.msg8450183#msg8450183

# 71
Благодаря, тази тема я изчетох вече. То почти няма нещо, с което да не се плескам и след най-малкото намокряне, но резултатите не са обнадеждаващи. Почти съм сигурна, че трябва спорт, т.е. да понатъпча с мускули това, което сега виси празно от изхвърлената сланина. Изтеглих едно 50 минутно занимание по бодискулпт, купих си и един диск с 30 мин. упражнения за плосък корем, наблягам и на гиричките. Вярно, много съм в началото и затова искам да знам в правилна посока ли съм и ако някой в подобно положение е постигнал конкретни резултати от някоя програма ще бъда благодарна. Нямам удобен фитнес до дома си и време за редовни занимания на по-отдалечено място, а у дома е малко тесничко за големи фитнес-уреди. Искам съвет относно нещо по-малко и ефикасно.
Относно отслабването не ми се говори, беше свързано със здравословни проблеми и не съветвам никого да постъпва като мен. Но понеже съм си много предразположена към пълнеене, сега внимавам много какво ям за да си запазя теглото. Но това вече не е по темата и ако искаш мога да пиша на лична.

# 72
  • София
InaV, бързо оздравяване!
С тези вендузи сестра ми ме хвърли в размисъл... Бях се засилила да си правя самомасаж с вендузи Нейната масажистка й обяснила, че е остаряла технология за масаж и било опасно да се прилага. Ефект имало и радва окото, но се получавало разкъсване на незнам кой слой в кожата и след време се отпуска и увисва. Аналогично на това, защо с кожата на лицето (около очите най вече) трябва да сме внимателни и да не разтягаме.

# 73
  • някъде в орбита...
Ара, да ти кажа, като заклета оптимистка какво мисля.
Първо, кожата на лицето като структура и чувствителност е доста по-различна от тази на краката (дебелина на слоевете, кръвоснабдяване, лимфи и т.н.). В този ред на мисли, не би трябвало и да бременеем и раждаме, че тогава през какво минава кожата ни... ама се оправя  Wink
Второ, това "след време" ми дава време да се погрижа да не увисне, не само заради евентуален ефект от вендузите, но и заради възръстта (майка ми не е виждала вендузи даже, пък кожата й отдавна загуби еластичността и стегнатостта си)   Peace
И трето, не ми се вярва че човек, който тренира, храни се правилно, и редовно ползва подходяща козметика, ще има проблем с кожата - тя много бързо ще се възстановява, и по-дълго ще запази младежкият си вид  Sunglasses

Но, както казах, винаги съм била оптимистка, че ще успея да се преборя с даден проблем. Така че, ти си решаваш. Важното е ти да се чувстваш комфортно с решенията, които ще вземеш  Peace Прочети и из другите форуми, информирай се, и тогава прецени   bouquet

# 74
Бързо оздравяване ти пожелавам InaV Peace
vessit и аз имам проблем с увисването на кожата.Млада съм, обаче съм с много светла кожа и с нисък коефициент на производство на колаген.Наследство от майка....
Въобще не се излагам  на слънце, защото и малкото колаген, който имам се губи от UV- лъчението...
Значи моите гърди се  бяха смъкнали след раждането, въпреки, че не съм кърмила, но явно от качването и сваляне на кила, та на мен ми помогна плуването....след 1 месец плуване по 2-3 пъти седмично имаше видим резултат.
Обаче има проблем сега с вътрешната част на ръцете. ooooh!
Малко се постегнаха, но още трябва. И изглеждат едни дебели, въпреки, че и гири вдигам и плувам.....
Спомням си бях 47 кила и пак ръцете ми бяха леко увиснали  и изглеждаха по-едри....и това на 22 годишно момиче.... #Crazy
Ще питам за някакъв крем с колаген, а иначе днес си взех масло на "Икаров" против целулит, за да си топя паласките..... Mr. Green
Мъжа ми все ми вика: е вдигай повече гири.....е колко повече...то и детето е една гира, все я мъкна на ръце....но ...това е положението.....
Една позната "легна под ножа" заради това увисване и нещата се оправиха.Не е много скъпо, но е болезнено, а и има опасност от засягане на лимф....знам, че вътрешната част на ръцете е богато снабдена с лимфни възли и ме е страх, честно казано......

Общи условия

Активация на акаунт