Отговори
# 75
  • София
InaV, предадох думите на жената - нищо повече от поредно мнение. Нали си споделяме Wink
Иначе при всички положения каквото и да правим в борба с целулита е с пъти по-добре, отколкото ако нищо не правим Laughing
Така или иначе вида на кожата на жена на 50 (примерно) се е повлиял от хиляди фактори, не само от 3-4 фактора, изследваните и обсъждани от фармацевти, терапевти и др.
Та права си - избираш някакъв начин, който те удовлетворява и всичко е наред!   bouquet

# 76
Здравейте, момичета, днес докладвам за резултати в сантиметри, така:
талия-69, минус 3  Crazy
ханш-92, минус 2  Crazy
бюст-85, няма промяна  Crazy
бедро-50, минус 1  Crazy
Доволна съм, другата неделя пак ще меря  Wink

# 77
sladkish4e, благодаря за съвета с плуването. Ще се занимая по-сериозно с издирване на подходящ басейн, което колкото и да е странно е много труден за решаване в град като Варна Sad през неактивния сезон.
Искам да попитам някой, който е ползвал дисковете на сп."Селф", аз намерих три : за ханш, за плосък корем и стройни и красиви, наистина ли ще има ефект след четири седмици, струва ми се невероятно. Една седмица играх 4 пъти този за плосък корем, ама...
Днес си купих и другите два и след малко ги мятам.

# 78
vessit, аз в момента правя идеален ханш и стройни и красиви - редувам ги през ден, вече от 20 дни. Резултати имам видими от към стягане  Peace Преди това правих един месец всяка сутрин втория диск на Синди. Успех ти пожелавам  Hug

# 79
viv-miv, благодаря. Снощи за първи път правих идеален ханш и много ми допадна динамиката и натоварването, в моя случай ще е добре да ги съчетая с плосък корем. Щом има ефект - страхотно, значи упорито продължавам Simple Smile Днес ще пробвам стройни и красиви, може да ги редувам през ден. А дисковете на Синди откъде могат да се купят, пробвах да ги изтегля от нета, но не се получи Sad

# 80
sladkish4e, права си за пластиката. Преди 7 години, сама убедих 20 годишната ми тогава дъщеря да си направи пластика на лицето, но след случая с известния варненски бизнесмен в прословутата клиника "Хигия" не искам да виждам пластичен хирург, поне не български!!!!

# 81
InaV, пощата ти е препълнена, давам имейла си тук, не знам дали е редно Sad vesi_tan@abv.bg

# 82
  • някъде в орбита...
Момичета, направо не мога да повярвам какво правят с човек три-четри болнави дни. Днес се опитах да направя Синди (голямата тренировка), и едва направих до нападите, по-натам не можах. Починах си малко, и реших, че толкова кратка тренировка не се брои за нищо, та опитах и със Стегнат ханш - испях да потренирам 15-20 минути, и пак се скапах  Tired Мускулите ми просто не издържат  Cry Дано утре се справя по-добре, че съм в ужасна форма  ooooh!

# 83
viv-miv браво момиче....ти на 90 дневната диета ли беше?
vessit и при мен имаше ефект 3-те програми за стягане и отслабване на сп.Селф.
Щом си от Варна, изчакай още някой месец и започвай да плуваш направо в морето, там ефекта е още по-добър.....  Peace
InaV и аз от няколко дни съм на ръба на се разболея, но се лекувам с хомеопатия и за сега "удържам фронта", но ми е едно изморено и ми се вие свят, та до гимнастика не ми е.....

# 84
Момичета, знам че не е по темата, но понеже тук доста боледувате ще споделя нещо, което случайно открих наскоро.Просто искам да помогна. При първи симптоми на настика - сауна плюс масаж/ако разбира се вече нямате температура, иначе при температура масажът е противопоказен/, на следващия ден няма и следа от симптомите.

# 85
vessit, зълва ми миналата година ходи на басейна на Морска гара. Направо й излизаше без пари с карта, но незнам дали е целогодишно отворен.  И аз сега почивните дни нищо не съм правила. Мама е на гости и само се чуди какво да готви за детето. То не бяха палачинки, торти, топки и т.н. И аз колкото пъти мина покрай масата, все се обслужвам.

# 86
annisoft, доколкото съм се информирала за него, той е основно за активно спортуващи. Свободно посетители допускат за много кратко време, в крайно неудобни за работещи със стандартно работно време от 8 до 17 ч хора часове. Но ако имаш възможност да я попиташ за по-конкретна информация, ще ти бъда благодарна.

# 87
Момичета, тази вечер играх "стройни и красиви" за първи път Simple Smile Ама то си е страхотно кардио, не ти трябват никакви велота или кростренажори. Това беше преди два часа, а още съм страхотно превъзбудена и за съжаление доста гладна Simple Smile Но ми е много леко и приятно, особено и след освежителния душ. Няма начин да няма ефект. А като ви чета се мотивирам да съм редовна.

# 88
Момичета да почерпя,днес моя хубавелко става на 3 годинки.

# 89
  • някъде в орбита...
 nbirthday newsm59 bdbaloni hbday happy bd baloni

Да ти е жив, и здрав, да те радва и слуша, и да се гордеете един с друг     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт