Отговори
# 90
Записвам се и аз при вас. Преди да забременея си правех Стройни и красиви. Сега се каня да започна пак да го правя. Определено имаше стягащ ефект, та се надявам и сега да се постегна малко Grinning Ще разгледам и другите неща от първия пост, но не видях 3тата част на списание селф за корема. Има ли я някъде за теглене? Аз си бях купила диска, но нещо не мога да го открия в нас.

Да е жив и здрав рожденика Hug

# 91
Здравейте!И аз се включвам Hug!Чак сега видях темичката-супер,благодаря...  bouquetСега ще спретна една тренировка от първия диск на Синди и после пак ще съм тук. Бързам докато не ми се е изпарил ентусиазмът,щото днес не ми е много комфортно физически,ама ще се понапъна.

# 92
kremena baloni baloni да ти е жив и здрав, щастливо детство, да реализира мечтите си като порасне и да се гордее с красивата си мама, а и тя с него

# 93
kremena,   да ти е жив и здрав рожденика!  bouquet

# 94
  • София
на всички!

kremena, честит ти рожденник!Да ти е жив и здрав и много да те радва.

Да ви се оплача, аз молко пообърках схемата с тези почивни дни. Вчера не можах да си направя тренировката по план. За сметка на това ходихме поне 3 часа в планината. Дано да се брои за тренировка.
Днес също пропуснах степера, но ... поне отидох на масаж. От утре трябва да влизам в час. Така не може!!! Naughty

# 95
Stacked  я кажи как процедираш сьс степера. по колко време правиш горе-долу ? И как редуваш тренировките сьс него и другите упражнения ?

Много благодаря на всички за пожеланията . Да ви се врьщат многократно  Hug

# 96
Кремена,да ти е живо и здраво малкото ангелче! newsm59 Аз направих тренировката-голям зор беше Embarassed !Свалих си току-що и серията упражнения "Стройни и красиви". Попрегледах ги и се чудя дали тях да правя или Синди newsm78. Имам да свалям около 4кг ,но ми е много трудно да пазя диети #Cussing out,а само с упражненията едва ли ще стане Thinking.Чета темите-има много,но...Възхищавам се на някои,като чета форумите по колко много свалят,а аз не мога,никога не съм можела да издържа диета!

# 97
  • София
Кремена, да е жив и здрав юнака ви!  bouquet
viv-miv, браво за резултатите!
JeniB, dessita791, добре дошли! Опитай всички упражнения, ще видиш кои ще ти допаднат повече. Или си ги редувай

При мен отчета е с  -1 кг и -1 см надолу от всякъде, за съжаление и от гръдната обиколка. Но както казват - няма пълно щастие Heart Eyes

# 98
  • София
kremena, моята програма е следната:
понеделник, сряда и петък - правя упражненията на Синди, като редувам двата 45-минутни комплекса от първия диск;
вторник и четвъртък - поне 30 минути степер, гледам темпото да е бързо;
събота или неделя - два-три часа ходене в планината, с мъжа ми избираме по-стръмнички маршрути.

Това е! Peace

# 99
Kremena, честит ти рожденник на патерици  Embarassed Голямата ми дъщеря и тя имаше рожден ден вчера  Simple Smile
Днес не можах да си направя упражненията, много ме болеше корем  Sad, а от тук нататък няма кога, малката е доста крива напоследък и няма да ме остави, следобяд ще я водим и на лекар.
Ara75, браво за минусите.
Аз съм малко несериозна с диетата напоследък, но продължавам...
Между другото си купих някакъв крем на Гарние за стягане на кожата след 7 дни  Crazy и сега се мазундря с него. 
Може ли някой да даде линк за Плоския корем на сп. Селф  Blush

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 13:44 от viv-miv

# 100
Kremena, честит празник и от мен.
Ние вчера бяхме на РД на едно приятелче на малката и не съм влизала във форума.
Вчера също правех 3-тия диск на Синди, въпреки, че съм болна, но сега освен, че съм още по-зле, съм и с мускулна треска.
Дано до утре ми е минала хремата, че ще ходя да плувам...... Crazy
ara75 браво....и не съжалявай за гърдите....
Аз като бях бременна, бюстът ми беше станал много голям, хич не се чувствах комфортно....мъжете все там зяпат.....
Мразя големи цици, колкото и невероятно да звучи.....по някакъв начин го свързвам  с бременност и кърмене и изпитвам голям ужас, още повече, че не можах да кърмя детето си въпреки, че бях бая цицореста..... Crossing Arms Mr. Green Crazy

# 101
Здравейте  Simple Smile и аз се включвам. Искам само да споделя, че миналата зима правих упражненията на Синди не съм много доволна... хм, даже никак  Laughing
За сметка на това от упражненията на Клаудия Шифър бях много по-доволна, но и те са предимно за стягане. И все пак с подходящ режим на хранене всичко е възможно  Simple Smile
Обещавам да потърся линк, но след минутка, че имам малко неотложна работа в момента  Sunglasses

# 102
Съжалявам...
Ето линка, но клипчето е с не знам какни си субтитри  Simple Smile. Ако си намерите други, ще се улесните... не, че иначе пък е много сложно  Laughing

http://store4.data.bg/theadmin/Videos/Bodywork/
Успех  newsm10javascript:void(0);
newsm10

# 103
  • в моя свят
Запис.Ще следя темата с интерес.

# 104
Момичета по канал 1 дават за някакъв метод за отслабване и смъкване на сантиметри от обиколките - хипокситерапия. Била много модерна в момента. Кинезетерапевката, която е запозната ще отговаря на въпроси на зрителите до 10 часа на телефон 814 25 48

Общи условия

Активация на акаунт