Това е тема за БУРГАС!

• 26 783
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
а ,една бургаска тема а съм я пропуснала Rolling Eyes-ама като про4етох последните страници-тя май е за учили в КиМ Mr. Green-айде за разнообразие-аз съм била в Английската
дъщеря ми е на 2,3г-Ния и от година пак си живея в Бургас-с някои се познаваме ли4но покрай базарите Peace-с другите се надявам да се запозная Peace

# 211
  • у нас
Еееех, а някой по в далечния център няма ли? Например около Борисовата? Laughing Laughing Laughing

има, има  Heart Eyes

# 212
  • България
бен78 ЧРД много здраве и любов ти желая.  bouquet
и аз съм в Братята 60 бл. Нямаш проблеми ще ти подбера дрешки, кога се чака бебето?. Аз едно време като ми даваха и трупах, трупах без да ми разбира главата, прах гладих с големия корем ( то не че моето можеше да се нарече голям корем де  Laughing )накрая се оказа, че половината не ми вършат работа- например имах доста зимни, а моето бебе се роди лятото и до зимата вече й бяха малки  Laughing

# 213
Информация за amelia-живея на Антим Първи-пресечка е на Богориди Wink

Гледай ти, ние се падаме комшийки с теб Wink и аз съм на  Антим Първи - точно до Национала Wink

Отдавна не бях влизала тук и гледам голямо оживление... само защо сте развалили боя с кавга  newsm78
wish как мина ден дена Simple Smile хареса ли си малкия подаръците Wink аз пък чак бивша съученичка открих тук  Wink а за родата още не знам  Mr. Green
   ... хайде, че имам още да чета назад...

# 214
  • Бургас
Еееех, а някой по в далечния център няма ли? Например около Борисовата? Laughing Laughing Laughing

има, има  Heart Eyes

Има и още Peace Peace Peace

# 215
  • На морето!
И да споделя една новина-другия месец в Бургас ще се отвори Център за развитие по методиката Монтесори, така че както писа една мама ( по повод идването на психолог в Палавници) - има надежда  за града ни, най-вече ме радва факта че има хора които се опитват да навлязат с нещо ново за Бургас!  
Много добра новина. Съвсем скоро карах мъжа ми да ми превежда от руски нейни статии. За съжаление не съм намерила нейна книга публикувана на български. Има само едно тънко книжле, но то не ми харесва. Ако някой знае къде да си поръчам да свирка  Peace
И като казах "почърам" се сетих да питам какво става, затрупани ли сме с известия или не Mr. Green Аз чак довечера ще разбира, но едва ли ще имам нещо  Tired

# 216
  • Бургас
Момичета ходих до пощата в Изгрев и казаха,че е пълно с колети от Франция Peace

А мойта пратка от Испания още никаква я няма Sad

# 217
Здравейте!Честит рожден ден на Бен78!  bouquetБъди жива,здрава много обичана!  bouquet
Мегита, Hugсила и кураж!
А няма ли мами от "Славейков"? Simple Smileмай само Nedialka_81 ми е най-близо

# 218
Здрасти!
Ден дена , мина .... странно! Wink
Който беше - видя! Wink
Иначе Пламен получи страхотни подаръци и от снощи е в такава еуфория ... Simple Smile

Рени, аз днес си получих колета от Редута. Чакам мъжа ми да ми го донесе довечера. Нямам търпение.
Даже вече съм готова с новата поръчка. От "аубанците" този път, на евтинийките!

# 219
  • Бургас
Мони нека се постопли и ще идвате нагости в нашия парк или ние при вас Laughing
Ти в кой бл.беше аз съм в бл.70 точно до парка Laughing

# 220
  • Бургас / Славейков

А няма ли мами от "Славейков"? Simple Smileмай само Nedialka_81 ми е най-близо
[/quote]
Има има .Аз живея в 6 блок.Отдавна не съм писала във форума .Гледам голямо оживление. PeaceЗа тези с които не сме се засичали .Аз съм Павлина а дъщеря ми Мария на 3,8 месеца.

# 221
аз в 8 бл Laughing

# 222
Бен, честито    bouquet Много здраве, късмет и успехи ти желая  Hug и скоро да гушкаш най-голямото богатство  Heart Eyes
ти по принцип ли си от Братята или сега там живееш  newsm78       

хайде Интер и Манчестър подгониха топката  Twisted Evil
и аз засядам да ви изчета, че досега си разглеждах покупките  Mr. Green... май има и грешка, ама утре ще разбера
днес взех от 27ми колет, а поръчката от 12ти още я няма  Cry вече ще пиша на Сабине  #Cussing out

# 223
  • Бургас
Благодаря ви за хубавите пожелания   bouquet
Сега чак успявам да се включа, защото беше ден с много хубави емоции Simple Smile
Ще се радвам да се видим и запознаем с всички, за разходки съм казвала и преди, че е трудна работата... не стигам по-далеч от пейките в квартала... тъй че може би, ЖЗ, на пролет.. след като настъпи събитието... (страх си ме е все пак  Mr. Green), овне чакам, да видим  Hug
За дрешките може и да се доразберем на ЛС Simple Smile  Hug
Не съм от Бс въобще, довя ме вятъра от другия край на Бг, бях споменала, че съм от скоро в града...(година и половина), в комплекса съм на квартира Simple Smile
Днес точно се родиха и първите ни бебки, близначки от Априлската група... и то в Бс... (снощи де, може да се водят и на 23), страхотна новина... поне за мен  Mr. Green Grinning
Лека   bouquet

П.П: Останахте без почерпка, така ми се спи вече, че не мога да включа как да я направя малка снимчицата  Mr. Green  Peace

# 224

Момичета ходих до пощата в Изгрев и казаха,че е пълно с колети от Франция Peace

И аз- до Новата поща обаче и станах свидетел на това събитие, един татко отнесе огромен ларедутски колет Mr. Green Веднага информирах, че и аз чакам.

ben78 , и сестра ми е в Априлската група и научих за първите бебенца, да са живи и здрави, големи да пораснат Heart Eyes

Гале, и аз мисля, че английската номерация повече си отговаря.

Общи условия

Активация на акаунт