С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 27 973
  • 533
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Весито5, стискам палци всичко да е наред!  Peace
Аз засега нито минус нито плюс, но днес ми е 1-ви ден П, та няма къде да ходят килата ще бягат.
Мастерче, страхотни рецепти даваш!   chef   bouquet   chef

На всички с поводи, които съм изпуснала тия дни желая само хубави неща, каквото им е на сърце да им е в ръце!  newsm51 newsm10 newsm47

# 301
Здравейте уважаеми Дами,
с риск да ви досадя /сигурно не за пръв път става въпрос за подобен проблем/ ще ви се пооплача, пък се надявам да чуя нещо окуражително, защото съм започнала сериозно да се безпокоя какво става с мен...
Преди 4 месеца родих, да е жива и здрава дъщеря ми. На 31 съм. Имам да сваля 15 килограма.

Започнах диетата със 7 ударни дни.
След това 5 протеини - зеленчуци
Продължих 5 дена само протеини /в момента съм на последния от тези дни/

прегрешения нямам, спазвала съм режима без особени усилия- обичам да ям точно протеини. Не се движа особено много, тъй като домакинствам и времето последната седмица е направо ужасно, но два пъти в седмицата ходя на фитнес за по един час и доста усърдно работя над себе си.

Резултатът до тук няма и 2 килограма  Rolling Eyes Shocked
Като чета какво става при вас и не разбирам ... започвам да се съмнявам и да се притеснявам. Къде са моите кило и осемстотин, къде са 5-6 килограма за първия месец. Има ли вероятност да си преча сама на себе си по някакъв начин? Може би е някаква особеност на тялото ми? Мъжът ми казва, че може би ми е рано за диета и тялото ми не желание да "съдейства". Съмнявам се, че е така, но и аз не знам какво да мисля. Дайте съвет! Ще бъда много благодарна.

# 302
Грахче , мила единственто което виждам и което Дюкан не препоръчва е спорта във втора фаза ! Ако се чустваш добре за малко го спри за да видиш дали ще има раздвижване!  Предполагам, че доста се движиш покрай бебка , а после в 3 та ще наваксаш със спорта!  Hug

Весито 5 , либяте усмивка нали знайш !   bouquet Hug

Феелгудче , честита месечинка на патеричка  Hug

# 303
До "nin4eee" - Какъв глад? Нали не гладуваш? Вземи се погледни в огледалото - ще ТЕ напляскам вече Crossing Arms
Ми постоянно съм гладна, но определено не гладувам. А ти признай какво ядеш, че изчезваш?  Thinking
Цитат
nin4eee, всеки има такива периоди, хапвай си, какво ти пречи?! 
Хапвам си като пич! eat
ВИКИТО Щяхме мила ама ми изникнаха задачи и нямаше как да дойда. Сега точа зъби за следващата среща Simple Smile
Днес ми е 2 ПЗ ден и закусих хлебче (2 белтъка+ 3 с.л трици + 2 лъж. кис мляко) със сиренце Екскуиза  chef
Приготвила съм си за обяд 2 долни бутченца + 1 домат
За вечеря ми се яде риба ама ще видим дали ще ме огрее.   Whistling

# 304
  • София
Грахче  Hug добре дошла!
Аз също мисля, че в първа и втора фаза е рано за фитнес - не трябва свалените мазнини да се обръщат в мускули, пиши подробно менюто си да го разчепкаме, дали не бъркаш с нещо ...

Аз да се оплача за пореден път : сутринта тъкмо мернах на кантара 68, зарадвах се и той #Cussing out току пак закова на 69 ... направо вземам вече чука!!!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Трябва нещо да сменя, белким вече тръгне ... та се замислих : в храненето всичко пробвах, намалях млечни, трици, вечерях в 18 ч, пих по 4 л. вода, намалях я до 1,5 - не мърда и не мърда Mr. Green.

Ще сменя аватара с прасето!!!!

Затова, Боби1973  Praynig плийз, направи ми един аватар с гердан, плийз, плийз щото сама не знам как!!!!!!

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 12:37 от Lucie

# 305
Доре и аз за Fractal знам,ама я няма тая женя - покри се някъде newsm78 и затова рекох аз да питам,пък може и друг да знае. Това ,което Feelgood написа ,обаче, ме озадачава newsm78. Може би, пък не е това начинът -я да си карам аз с обикновените белтъци от яйца.Мерси за инфото все пак.
 Жабче-:hug: и дано всичко ти е наред,че като се почнат тия изследвания,все нещо намират
Грахче-смятам,че бавното сваляне идва от фитнеса.Трупането на мускулна маса е за сметка на намаляващите килограми или поне така беше при мен. Започнах да спортувам и намалих изключително темпа на слабеене. Освен това - пиеш ли достатъчно вода? И гледай да ядеш повече домашно приготвена храна,като и разнообразието е важно за задвижване на метаболизма.Има хора ,при които става по -бавно.Всичко е строго индивидуално.Ако искаш пиши какво ти е менюто.И най-важното-въоръжи се с много търпение и бъди упорита Hug
Усмихвайте се повече и бъдете режимни,минусите ще дойдат  bouquet

# 306
Грахче, аз също мисля, че проблемът е в спорта. По принцип, при спортуването се формират мускули, а те тежат. Ти сигурна ли си, че искаш да правиш мускули? Аз например - напротив. Имам големи прасци (от кънки на лед), не искам НИКАКЪВ спорт, искам само да си махна сланинките.
Моето лично мнение (с риск да бъда охулена) е, че спортът е доста лош начин за сваляне на килограми. По-добрият вариант е първо сваляне, а после - стягане с умерени упражнения (плуване, колоездене и т.н.)

# 307
celuvkata83, Грахче (добре дошла), вземете си мерки в сантиметри. Често се случва кг и см да падат по различно време. Моите свалени кг са малко, но имам -10см от талия и си личи, поне мъжа ми ги вижда (или само ми вдига самочувствието)  Party
Всички хукнахме да търсим в-к Сега, но от архива излизат статии само от първата страница на въпросния брой   comp03
Клер, ние не търсим полезна информация от вестника, Tuningmania бил звездата на статията и ще раздава автографи  Hands Clap
nin4eee, щом ти стига...... за мен две долни бутчета нищо не са  Mr. Green И междинни хранения си прави, че така само с трици, (лек) обед и вечеря, как няма да си гладна  Peace

mirka*birka, сега ти погледнах лентичката и бум веднага в албума ти - невероятна трансформация  omm  bouquet

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 12:50 от Gardenia

# 308
Здравейте и от мен Hug Simple Smile сега чак намирам време да седна да драсна два реда
И се сетих да попитам по "старите" Дюканки какво ви е мнението за Данон Активия натурална.Днес в магазина сутринта нямаше кис. мляко0,1% а само над 3% бяха всички и данон затова си взех него но още не съм го яла защото нямах време за закуска и направо преминах на обяда. Та разрешено ли е да хапваме Данон Активия натурално или не.
Благодаря ви предварително за отговорите Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 309
Дяволица  , по - добре не го хапвай , не е подходящо за нас ! За съжаление и аз съм и фен на активията особенно с мюсли но утиде при забранените храни!   Heart Eyes

# 310
привет на всички  Аз съм новак в режима на Дюкан. В началото прочетох , че може да се яде всичко от позворените храни на съответния етап в тази връзка моля ви кажете ми , ако си направя крем от кисело мляко, степ/малко / и желатин без други подсладители, бих ли могла да ям по няколко кремчета на ден. Предварително ви благодаря за отговора.

# 311
привет на всички  Аз съм новак в режима на Дюкан. В началото прочетох , че може да се яде всичко от позворените храни на съответния етап в тази връзка моля ви кажете ми , ако си направя крем от кисело мляко, степ/малко / и желатин без други подсладители, бих ли могла да ям по няколко кремчета на ден. Предварително ви благодаря за отговора.

Да, но си ги прави в малки купички или чашки и така ще ти изглежда, че си изяла много. Все пак имаш ограничение в дневното количество млечни  Peace

# 312

Можеш да ядеш до 1кг (даже това е много) млечни продукти на ден, като за прясното мляко е до 250гр дневно, така че това донякъде те ограничава имай предвид Simple Smile Не се тъпчи, а се засищай!
Айде чух нова версия за Дюкан  #2gunfire #2gunfire  #Cussing out - липсата на въглехидрати не дава храна на мозъка и нервните клетки, резултатът е нетраен, първоначално човек се замайва, после изнервя, а накрая едва ли не лудва!
Четвъртофазничките, забелязахте ли да сте затъпели или полудели вследствие на режима? Казвайте, че да знаем да спрем докато е време  Joy Joy

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 13:24 от ВИКИТО

# 313
Момичета (и момчета  Wink), моля дайте някакви рецепти за разхлабване, че не отива на добре работата.....началото на ІІ фаза съм. и благодаря предварително   bouquet

# 314
да всички мами от Плевен среща на 01,03,2009 в 14h място неизвестно пътуващите да предложат къде  и е най-удобно ние ще се съобразим с тях

Общи условия

Активация на акаунт