С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 27 968
  • 533
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Само 3 кг  newsm78
Добре де нали не очаквате че за 1 месец  е нормално 3х7=28 дни
3 х 3 = 9 кг
бързо едно кафе за разсънване  Wink - 3х7=21 дни
освен ако тук не се смята с някаква друга математика  newsm78

# 331
Целувката - ето за пектинаHug
Точно и аз щях да попитам - какви очаквания имате от режима щом 3 кг за 7 дни ви се виждат малко...  #Crazy

# 332
  • София
Само 3 кг  newsm78
Добре де нали не очаквате че за 1 месец  е нормално 3х7=28 дни
3 х 3 = 9 кг
бързо едно кафе за разсънване  Wink - 3х7=21 дни
освен ако тук не се смята с някаква друга математика  newsm78
[/size]
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy не мога да спя от следобедното кафе .....но като гледам и да смятам не мога

ужас 12 кг за един месец

ето още малко информация за който проявява интерес

http://www.bb-team.org/articles/865/

http://www.bulpress.net/article/5052

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 16:14 от tanyamanya

# 333
  • София
На вагиналната среда влияе млечната киселина(според доктора ми и скромните ми слава богу проблеми)и ми се наложи лятото да си я добавям допълнително.Нямаше връзка с инфекция изобщо!
Сега всички освен, че знаят кога и как акам, ще се запознаят и с анатомията ми  Joy Joy

Става въпрос за друга млечна киселина,не тази от киселото мляко ( да уточним все пак  Peace)

# 334
ооо благодаря ви момичета за отговорите, той - пектинът бил еквивалентен на вкусните трици - не виждам причина да ям него вместо тях  Joy Joy ще го изхвърля - добре че взех малко пакетче Simple Smile

# 335
  • София
Здравейте!
Не съм писала цяла вечност, но пък имам много да чета.
Честитя на Всички, които имат поводи за празнуване!  bouquet
Една почерпка и за моето пораснало момиченце, което стана на една година на 19.02!

# 336
Ще сменя аватара с прасето!!!!

Joy Joy Joy

# 337
  • София
Golden Eyeful, да ти е жива и здрава малката сладурана и много да слушка мама и тате! newsm59 newsm38  party006
Благодаря, за режимната почерпка!

Къде е Стелксен, нещо се загуби от хоризонта?  newsm78

# 338
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
GoldenEyeful , честит рожден ден на дъщеря ти!
Весело и безгрижно детство.

# 339
Здравейте слабушковци, най накрая и аз се престраших да се включа newsm18 smile3535 newsm20 newsm20 newsm20.
И аз съм Дюканка като вас вече почти три месеца.
Имам въпрос дали има някоя/й с проблеми на щитовидната жлеза и как влияе диетата на хормоните. В книгата нищо не намерих по тоя въпрос, може вие да сте коментирали а аз да не съм го прочела, за което моля да ме извините.

# 340
Здравейте и от мен!
Днес да се отчета за първи път при вас - от вчера няма ----. Confused Ама здраве да е Party

За щитовидната жлеза - не знам Thinking

Но и аз искам да питам нещо - Маги фикс малки тайни - дали са режимни?
Четох, четох какво пише, не ми се видя нещо страшно (освен един куп Е-та) - ама да питам вас като по-компетентни. Благодаря за отговорите предварително  bouquet

А сега отивам на темата с рецептите - да търся сладко и да се развихрям в кухнята, докато малката спи.

Хубав и усмихнат ден на всички! Hug

# 341
Хелоуууу,
аз се позагубих пак и отново ама като гледам никой не рони крокодилски сълзи за мен.Е надявам се поне да се зарадвате на завръщането на блудната дъщеря  smile3503.
При мен няма нищо ново.Карам си я по дюкански,н0 май се включих към групата на задържащите  newsm78 .Ще я видим тая работа след още два дена.Днес се чувствам една такава ... лекичка ..., но дано и Кантарев така ме почувства  Joy Joy Joy.Ама няма да откажа и ритници ако ви се намират наоколо.
GaliAnn , нека момичетата които имат твоя проблем ти пишат по детайлно, но аз това което съм чела тук е, че не е никакъв проблем.Даже някои ендокринолози препоръчват точно Дюкан, след като са стабилизирали хормоните.Но май е най-добре да си направиш консулт с лекуващия ти лекар  Peace.
djaja , препоръчвам ти да игнорираш всички готови фиксове и бульони!!!Както казваш вътре само един куп Е-та.Аз лично един път само ползвах фикс на маги н(не сега , а тодавна), за пилешка кавърма, но нищо специално, което да не мога да постигна с класически подправки.Ти си решаваш все пак  Peace

# 342
здравейте добри хора,

затормозил ме един въпрос и го отправям по конкретно към северноамериканци,англичани и всеки,който знае jell-o без захар,правен е със спленда и се чудя дали може да се консумира,то е цветно желенце за десерт много вкусно било,не съм го опитвала.Но няма мазнини вътре доколкото четох,днес по подробно ще разгледам в супера какви съставки има вътре,има готово има и за домашно приготвяне.Та кажете може ли става ли,че мен ако питате си го вземам Flutter

# 343
До "ВСИЧКИ" - Ето статията от вестник "Сега": Натисни точно тук Голямо Мерси на "mirka*birka" Hug

До "mucky" - Много се радвам, че съм помогнал с нещичко..

До "Мilena" - Споменават ме в някаква статия, във вестник "Сега" от 14.02.2009 година.

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 16:33 от tuningmania

# 344

Общи условия

Активация на акаунт