LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 840
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 945
dely може ли линк към това:  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10765330
И това: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10765453 също и размери на пижамката Simple Smile

# 946

Извинявам се, че отговарям вместо dely, ама не се сдържах:
Имам  я в тъмно зелено, даже в момента съм с нея, много съм доволна  Peace
Ето и линк: http://www.laredoute.fr/vente-gilet-col-chale-la-redoute-essenti … &numberpage=1
На тази от снимката  в албумчето цветът май е mauve Simple Smile

# 947

Извинявам се, че отговарям вместо dely, ама не се сдържах:
Имам  я в тъмно зелено, даже в момента съм с нея, много съм доволна  Peace
Ето и линк: http://www.laredoute.fr/vente-gilet-col-chale-la-redoute-essenti … &numberpage=1
На тази от снимката  в албумчето цветът май е mauve Simple Smile
Благодаря    bouquet

# 948
  • София
Madame Tihomirova Stanislava,

Après analyse de votre compte client, nous avons décidé de vous verser aujourd’hui une Prime-Achat d’un montant de 23€*. Il nous a paru tout à fait normal de récompenser votre fidélité à La Redoute, depuis le 16 janvier 2009 . Et nous avons aussi pensé que vous apprécierez un petit coup de pouce côté budget !

Votre prime de 23€* dès 46€ d’achats, est valable sur tous les articles non démarqués du PRET-A-PORTER et du LINGE DE MAISON. Et en plus, à titre exceptionnel, vous en profitez aussi sur LES MARQUES. Connectez-vous vite sur laredoute.fr pour vous offrir le meilleur des collections Printemps-Eté 2009 à petits prix avec le Code Offre Spéciale : 74020.

Et en remerciement de votre commande, vous aurez le plaisir de découvrir dans votre colis, un magnifique CADEAU Bagagerie & Maroquinerie GRATUIT.
Aussi, profitez dès aujourd’hui de votre prime-achat !

Cordialement,

Ph. Démarret
Responsable Relation Clients

Какво означава това? Сега съм го получила

Много сте любезни, няма що! Тук ако попиташ нещо..направо ще те изядат.
Просто съм нова, това е, а да чета 100-тици страници с обяснения кой какво си е поръчал и какъв размер - НЕ БЛАГОДАРЯ!

Това е  специален код,който използваш при поръчки,
няма защо да  се  нервираш.Прочети първия  пост  на темата,и първия  пост в  темата  с кодовете  и наистина  всичко  ще  ти стане  ясно,никой не  те  кара  да четеш стотици постове  Peace
Всички сме  били НОВИ и ни  е  обяснявано след като см е прочели първите  постове

# 949
Момичета преди малко взех колет от 18.01 франсетата са го изпратили чак на 10.2 така че и да търсите къде тука да се оплачете за забавянето няма смисъл.Забавянето не е от тука.
и аз мисля така Simple Smile поръчката ми от 14ти януари е осчетоводена на 2ри февруари  Tired, а тази от 5ти февруари- на 9ти. четох доста мнения, че няма връзка, но, според мен, има, защото се поразрових, и датата на осчетоводяването и датата на изпращането от Франция има разлика 1-3 дни при предишните ми поръчки.

# 950
Знам, че е коментирано, рових назад, но не можах да намеря. тези евтинки ботушки уголемени, умалени или точни са?

А за всички притеснени - преди 2 дни получих колет от 23.01 и от 11.02 - идват както си искат, така че спокич, всичко ще ви дойде... DON'T PANIC!

# 951
  • Бургас
Става все по-досадно и нервозно да се следи темата  Sick И с модератор и без него валят все едни и същи питания, за които подробно е обяснено в първия пост...После пък огромни червени букви, пистолети и пр. Да не говорим пък за Мирелчето, което като видя, че е писало по 100 чат-поста на страница (и то с какво съдържание  ooooh! ) и ми се отщява да чета и да пиша  Tired Добре, че са поразчистили малко темата след последните й изяви  Peace

По темата-получих и аз отговор за 7-те процента, но съм малко озадачена. Доколкото си го превеждам, ми казват че са ИМАЛИ (не, че сега ИМАТ) технически проблем с ОБЯВЯВАНЕТО на новите условия в сайта, защото наистина вече е 7% таксата, а не 5%  newsm78 Въпреки всичко, обаче, решили да ми върнат разликата за последните ми две поръчки, за които ги питах (и тук вече избеснях) и ще ми пратят ваучер за 1,21Е. Не знам как смятат, но при поръчки за 14,90 и 72,02 (без доставката, пък и без това нямам такава начислена) 2% са си 1,74Е и не знам откъде са го изкопали това 1,21 и е на два реда дори в реимбурса-на единия 1,00 и на втория 0,21  Shocked Ще копна и писмото за английскоговорящите да преценят дали правилно съм разбрала писанията  Thinking:
Цитат
Hello,
I confirm the fact that the forwarding charges are now for 7% instead of 5%. We had a technical problem on the web to change the information in the selling conditions. I agree to reimburse the 2% difference on the charges for the two orders 048 0699394 and 056 0805454. So you will receive a voucher for the total amount for 1,21 ¤.

# 952
Момичета ще ми кажете ли какво ще рече това, че на поръчката ми от 16.01 пише "в процес на подготовка" (en préparation)? А нея все още я няма Sad

# 953
bradata, за съжаление правилно си ги разбрала  Sad
Момичета ще ми кажете ли какво ще рече това, че на поръчката ми от 16.01 пише "в процес на подготовка" (en préparation)? А нея все още я няма Sad
Този надпис ще остане така и след като си получиш поръчката.Няма повод за притеснения  Wink

# 954
  • Бургас
Уф, надявах се да греша и да е моя интерпретация, но явно кризата е повсеместна  Tired

# 955
Здравейте, преди малко мъжът ми се обади, че е взел поръчка от 23.01. от митница - 6кг. Известия нямам, както и поръчки от предни дати. Споделям за намаляване на паниката и напрежението, че вече е досадно.

# 956
Днес получих на поща малка пратка - момичешки потници и балеринки за мен.
http://www.manana.snimka.bg/album.php?album_id=338955&pid=10770783
Потниците са добро качество, нямам идея дали са обсъждани. Балеринките изглеждат доста по-лъскави на снимката в сайта, но иначе са добре. Взех си 40 номер, при условие че нося стандартно 39 и са ми удобни.
Странно ми стана, че последната поръчка дойде първа  Mr. Green и за нея не са ми дръпнати парите от банкирането.

# 957
За протокола получих извести за колет от 21/01 като го взема ще пусна снимки и размери.Колета е голям по принцип за митница  , но ние ги получава ме на пощата.

# 958
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на marzeliva, desitka* и анима за отговорите на въпроса ми!  smile3525

Като гледам какво голямо забавяне имат поръчките на повечето от вас се стресирам...На нас първата ни поръчка беше направена на 26.01 и пристигна 2 седмици по-късно, но беше под 2 кг и дойде в районната пощенска станция. Дано и тази излезе по-лекичка....
Успех!  Peace

# 959
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Снощи и аз направих една поръчка само с една олекотена завивка и на мен ми взе 7 %.
Алекс 1, ако е удобно може ли да ми изпратиш на ЛС, какво им писа, ще им пусна и аз едно писмо, предполагам че колкото са повече недоволните и им пишем, ще ни обърнат внимание и ще поправят грешката в сайта, каквато и да е тя.  Все пак не е коректно от тяхна страна.
На мен все още не са ми отговорили на запитването за отказаната поръчка/артикул и мисля днес да си изпратя пак писмото.

...
По темата-получих и аз отговор за 7-те процента, но съм малко озадачена. Доколкото си го превеждам, ми казват че са ИМАЛИ (не, че сега ИМАТ) технически проблем с ОБЯВЯВАНЕТО на новите условия в сайта, защото наистина вече е 7% таксата, а не 5%  newsm78 Въпреки всичко, обаче, решили да ми върнат разликата за последните ми две поръчки, за които ги питах (и тук вече избеснях) и ще ми пратят ваучер за 1,21Е. Не знам как смятат, но при поръчки за 14,90 и 72,02 (без доставката, пък и без това нямам такава начислена) 2% са си 1,74Е и не знам откъде са го изкопали това 1,21 и е на два реда дори в реимбурса-на единия 1,00 и на втория 0,21  Shocked Ще копна и писмото за английскоговорящите да преценят дали правилно съм разбрала писанията  Thinking:
Цитат
Hello,
I confirm the fact that the forwarding charges are now for 7% instead of 5%. We had a technical problem on the web to change the information in the selling conditions. I agree to reimburse the 2% difference on the charges for the two orders 048 0699394 and 056 0805454. So you will receive a voucher for the total amount for 1,21 ¤.

Пак ще помоля /с риска да стана досадна/ да публикувате това което сте писали за разликат в процентите.

И още едно питане дали според вас ще ми уважат писмо за липсващ артикул ако не е отбелязано в химикал липсването му във фактурата. Вчера си взех от митница София поръчката от 12.01. и в нея имам описан артикул с цена8,07 евро, който реално не съм получила в кашона, а е отметнат с химикал като изпратен.

Общи условия

Активация на акаунт