Гоблени-46

• 48 815
  • 449
  •   1
Отговори
# 165
другите два гоблен са всъщност един:))
Т.е единият е като първия- поръчах два пейзажа, а вторият е онзи с ловните кучета, снимка дадох малко по-напред

snowdrop,
пакета ми беше пратен с Priority Mail International та затова дойде толкова бързо:)

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 09:33 от Хипатия

# 166

Аз чакам Елито от Несебър да се похвали с нейния пейзаж, как се получава ?
Много ми харесва и на мен.

# 167
добро утро!
GENIKO,много хубав подарък си получило,честито  Peace
ХИПАТИЯ,отново прекрасен избор от твоя страна   bouquet
ЗОРИ,тези "жени" са много оригинални.Какво стана с "жената  и детето с колело",довърши ли го/може пък аз да съм пропуснала да го видя  newsm78/,а схемичката би ли споделила  Blush Hug
VESITO,много добро съчетание на цветовете в тези "слънчогледи".Гобленът ще стане чудесен  Peace
GOODY,наистина изби рибата с тези гоблени/и аз си свалих 3-4 бр Laughing/
ENJEST,честити "орхидеи".Чуството е неописуемо,когато вземеш нов гоблен в ръцете си  Wink
Относно съхранението на конците-аз съм си направила несесер от една бизнес чанта,има много джобчета,в които си слагам ножичката,схемата и всичко необходимо.Купила съм си от тези пластмасовите"мотовилки" и съответните найлонови джобчета.За малките остатъци на конци също е помислено-или се прищипват между чилето и етикета или още докато са на иглата се промушват в една малка дупчица/два пъти/ и от там не падат.
Според мен важно е да се бродира,пък който както му е удобно! Laughing

# 168
Аз чакам Елито от Несебър да се похвали с нейния пейзаж, как се получава ?
Много ми харесва и на мен.
и аз я чакам Rolling Eyes

# 169
Неличка,качила съм ангелчето на Кетри.С ДМЦ конци е.

http://sissak1.mylivepage.com/file/530/3610_15442.rar

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 11:08 от sissak

# 170
  • в зоната на здрача
Неличка,ето оригиналната схема от Хипатия,по която ших аз .
Конците тя ги сравнява по каталога на ДМЦ така ,че са сигурни.
Само на Pale green не е 772 ,а е 369.

# 171
Получих си подаръчето!  Party Party Party

Билкова
  newsm51 newsm51 newsm51 Уцелила си ме да знаеш!  Wink Онзи ден като разглеждах сайта да избирам и аз подарък много го загледах този сладур!  Laughing И се чудех дали да не поръчам 2бр /1 за подарък и едно за мен/!  Laughing

А ето го и него:  Heart Eyes

Много ти благодаря! Ще си го ушия с голяяяям кеф!  Hug

# 172
 Здравка79-Честито подаръче,със кеф да си го ушиеш!
Кетри,като се видя с Марулка на срещата ще разбера кога смята да идва към София.

# 173
Здравейте, мили момичета Hug...
Шия във всяка свободна минута, ама те не са много Embarassed...ето докъде съм стигнала:

не е много, но ми харесва как става Crazy. Шия къщите, стълбите и т.н. с гобленов бод 2 нишки, а делвите с цветя и изобщо всички цвета с двоен дълъг бод (ама го обясних ooooh!) 3 нишки Crazy....става леко релефно и доста интересно Crazy....кеф голям!
Ето снимката, да прецените къде шия...

...и все пак - това е снимка на картината, по която е направен гоблен Wink.

Четох ви малко по диагонал Embarassed....но видях много хубави неща! Peace.
Хипатия, страшно много ми хареса твоята есенна красота!!!! Много обичам такъв тип пейзажи и то колкото може по-непопулярни Wink Peace
Поздравления на всички - гоблените, които сте показали са страхотни! Peace

# 174
Струва ми се малко по-тъмен , но като понапреднеш повече , ще си проличи.
Тук понеже никой не е шил нещо от иголки . нет и затова ми е интересно какво ще стане.
А тези конци на схемата в скобите какво означават , първите са дмс, а другите?
Важното е да имаш мерак и да си го направиш, пък аз ще  Blush изчакам

# 175
Здравче страхотен подарък си получила  Peace

Преди малко изпратих и моето падаръче.
Софианки проверявайте си пощите тия дни  Wink

# 176
добро утро!
ЗОРИ,тези "жени" са много оригинални.Какво стана с "жената  и детето с колело",довърши ли го/може пък аз да съм пропуснала да го видя  newsm78/,а схемичката би ли споделила  Blush Hug

Майката с момиченцето се рамкира в момента. Тук рамкирането е мнооого бавно за съжаление. Не съм го показвала готов, защото го свърших два дни след като показах последния етап, и нямаше смисъл. Като го взема, ще го покажа.

Ето тук съм пускала схемата на гоблена, давам ти линк, защото съм писала и бележки по схемата :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368760.msg10041414#msg10041414

Честито на получилите подаръчетата си, всички много ми харесаха   bouquet!

# 177
а какво ще кажете за тези стойчици, на които се закача цялото чиле  newsm78 аз от много време се чудя дали да не си взема... кое е по-добрият избор - стойчиците или картончетата  Thinking
аз мисля, че картончетата са по-добрия вариант, защото ги прибираш в кутията и се съхраняват. а на стойка висят открити. ако става дума за лесен вариант, то на мен много ми допадат шкафчетата, в които продават конците на DMC - много ми харесва как са разпределени, освен това не се занимаваш да ги навиваш, само пъхаш в чекмеджето и толкова. супер.

ето аз до къде стигнах:

_Ели_, това е страхотно. по снимка е, нали? ти сама ли си направи схемата? като гледам как го шиеш 1:4, ще стане огромен гоблен.

# 178

sissak-може ли да се вкарат тези картинки във програмата за разработване на гоблени

# 179
_Ели_,въпреки,че цветовете са по-наситени от на картината на мен много ми харесват Peace
Шия къщите, стълбите и т.н. с гобленов бод 2 нишки, а делвите с цветя и изобщо всички цвета с двоен дълъг бод (ама го обясних ooooh!) 3 нишки Crazy....става леко релефно и доста интересно Crazy....кеф голям!
много оригинално хрумване и мисля,че ще стане страхотно!
не пропускай да ни показваш етапите от време на време плииз
Hug
tarzanka,супер става!

Много хубави подаръци...с кеф да си ги ушиете! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт