МАМИ ЗА НОЕМВРИ 2009

• 22 798
  • 312
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив Белащица
xelita аз съм от Пловдив.Харесала съм си двама лекари,които да ми следят бременността.
Единия е по ЗК,не плащам нищо при него и е много готин.Следил ми е предишните бременности
и съм си доволна от него.Казва се Др.Мерджанов и кабинета му е в Кичук Париж.Ако те интересува,
ще ти дам и точни координати.За съжаление обаче,той не изражда,само проследява бременността.
И не че е много важно,но и двата пъти ми позна пола на бебето около 12 седмица  Laughing
Другия доктор който мисля да посещавам периодично е Др.Даскалов.
Той работи само на частно и приема в клиника Медикус Алфа.

И аз бях при тях двама и мога да ги препоръчам. Мерджанов е много положителен човек и страшно любезен, гледаше ме всеки път на узи, макар че не се полага по касата.  Даскалов също е много любезен и много обяснява, също е много добър за задължителните три контролни прегледа за малоформации и усложнения.
Плюс ходих при д-р Крумов, заради раждането, но аз си ходя при него от 6 години сигурно ще станат вече.

Ето и за секса по време на бременност http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 770&Itemid=61 (статията е от д-р Даскалов, както и тази, която посочих по-горе за изследванията).

# 196
  • Пловдив
dani - мерси за мнението, малко ме притесни лекарката щото чак в сряда ме вика, не поиска да ме приеме веднага(разбрах на 3ти, а тя ме вика на 11, обадих и се на 6, когато имах 10 дни закъснение), а аз съм си нетърпелива, все пак за първи път ми е искам много неща да разбера, а тя такава с цяла седмица ме отряза и малко това не ми хареса, но го приемам. интересно ще ми е да ми разкажеш нещо повече за нея.дори ако искаш ми пиши съобщение, за да не отегчаваме другите. благодаря ти предварително.  Hug
mango - мерси за статията  Simple Smile

# 197
xelita Др. Кръшкова е добър избор мисля.Поне отзивите които съм чувала за нея са ОК  Peace
Аз днес нещо се притесних,боля ме много корема и ходих на доктор.Видях си малкото човече  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 чух му сърчицето как бие и моментално ми минаха болките Laughing Така се развълнувах,не е истина просто  Heart Eyes определиха ми термина за 01.11.2009. Така че,който прави списъка може да ме запише на тази дата  Heart Eyes
Изписаха ми Утрогестан защото според доктора имам нужда от прогестеронов препарат.
Безсънието също много ме мъчи  Tired заспивам в 22ч и в 1-2 съм наспана,немога да затворя очи даже.Така изкарвам до 4-5 и после пак заспивам.Имате ли такива оплаквания или само аз сомнамбулствам  Crazy

# 198
Изабела, аз бях така в началото на бременността, не се притеснявай Peace спах в точно същите часове. После пък започнах да спя кажи-речи постоянно, като само ставах да ям и да хвърля едно око на форума Rolling Eyes

Честит 8ми март, момичета!  bouquet Пожелавам ви много щастливи моменти и здрави бебчета през ноември! Praynig
Аз лично миналата година на 7.03. видях 2те чертички, и за първи път тогава усетих 8ми март като мой празник, тази година ще ми е вторият женски празник в живота...

Наслаждавайте се на всеки миг на бременността си! Hug

# 199
Честит 8 март, мили момичета!
Пожелавам ви да сте много здрави, много обичани и много щастливи!
На бъдещите мами пожелавам да имат най-здравите и най-прекрасните дечица!!!

# 200
  • Пловдив
Здравейте мили дами,
честит 8 март на всички настоящи и бъдещи мами!!!  bouquet
да сте живи и здрави и да си имате здрави и хубави дечица.
izabelaR - ами аз не мога да се оплача от сън напротив като пребита съм - не е нормално само спя като откачена вечер в 9 задрямвам на обед също, а аз по принцип никога не спя на обяд. иначе за болките не знам нищо и аз ги усещам понякога като предменструални, но навсякъде виждам, че това е ок, а лекар още не съм минала. просто както обясних докторката ми каза да чакам и аз чакам такава.
всичко ще е наред мила  Hug

# 201
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! бъдете здрави щастливи, обичани!

И аз много спя, от време на време ме наболява, корем , гърди, кръст, но това е нормално.
От предната бременност знам, че ако не ме боли нищо е притеснително!!!
Лек ден !

# 202
4естит осми март! Да сте най-красивите дами в очите на любивите ви хора! А за тези които чакат първо детенце им пожелавам да е най-пухкавото бебоче! И да се просълзявате само от безмерно щастие!   Simple Smile
Аз също много часове спя и въпреки това постоянно ми се спи-все едно не съм аз  Laughing  Blush

# 203

Честит празник на всички  Hug

# 204
Честит 8 ми март на всички! Много обичани, щастливи и хубави и здрави бебчета!  Heart Eyes  bouquet
И аз съм от отбора на будуващите  Shocked Shocked Mr. Green

# 205
# 206
  • Бургас
Честит 8-ми март на всички бъдещи и настоящи мами!
Нека бъдем мили и добри, вярващи в любовта, да бъдем горди за това, че носим името "жена"!

И един искрен поздрав с обичано от мен стихотворение:
До мама ли съм, като птичка
гугукам сладко - гургуличка.
А няма ли я - все надничам.
И щом я видя - тичам, тичам,
от всичко мама най-обичам!

# 207
  • Пловдив Белащица

Честит празник на настоящите мами.
Бъдете щастливи и горди с вашите деца.

На всички бъдещи мами,
пожелавам догодина да е най-щастливият им първи 8-ми март като мами.
И да гушкате най-прекрасните и мили създания на света,
вашите собствени рожби.

# 208
...От предната бременност знам, че ако не ме боли нищо е притеснително!!!...

Моля ти се, не ме вкарвай във филми! Мен никъде не ме боли, не ми се гади, не повръщам... В момента съм малко на почивка и няма как да отида на доктор, ама след този твой коментар сън няма да ме хване 3-4 дена, докато дойде време да се прибера  Sad Rolling Eyes Sad  Cry

# 209
  • Пловдив Белащица
desitalee, изобщо не се вкарвай във филми. Изобщо не е задължително да имаш някакви симптоми на бременна. Отделно, че мен първата бременност чак 8ма седмица ми започнаха гаденията. А половината ми от родилите приятелки не са имали нито гадене, нито повръщане, нито киселини, нито подуване на гърдите - абсолютно нищо. Две от които първата бременност без никакви симптоми, втората със. Така че си е до конкретна бременност, не е и до човек.

Общи условия

Активация на акаунт