Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява болничната обменна карта?
Каква е целта на картата, обсъдена в разговора?
Каква е целта на болничната обменна карта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява болничната обменна карта?
Болничната обменна карта е важен документ, който записва информация за бременността на жената, като кръвни изследвания, кръвна група, тегло и други. Той също така включва резултатите от изследванията за сифилис, хепатит и СПИН. Тази карта помага да се следи здравето на бременната жена и нейното бебе.
-
Каква е целта на картата, обсъдена в разговора?
-
Каква е целта на болничната обменна карта?
Болничната обменна карта служи за записване на информация за развитието на бременността, като кръвни изследвания, кръвна група, тегло и други. Той също така включва резултатите от изследванията за сифилис, хепатит и СПИН. Това е важен инструмент за проследяване на здравето на бременната жена и бебето.
-
Какво се случи с колата на Dessi?
-
Кога се правят тоновите записи по време на бременност и какво представляват?

да не се повтарям... Само ще ви споделя, че съм в не толкова добро настроение, защото ме е лепнала много упорита и гадна настинка
Но когато разбрах за първите ни бебчета цял ден се вълнувам и мисля за това
Трябва да сме в готовност, момичета, въпреки, че за мен е много рано още
. Леко възстановяване. 

и цял ден ми е едно весело...само едно НО има. Тъй като седем месеца мислим име и накрая успяхме да го измислим, днес отново тръгване по мъките. Моята приятелка е кръстила детенце с нашето име
Как мислите- не е много правилно и нашият шошко да се казва така, нали
, явно на работа настивам и от там така се получава. Привикнах с болежките из по кокалите и внимавам да не си изгубя краката. Коремът ми обаче расте с невероятна скорост...направо плаши. Ако продължава така до края ще стане 2метра обиколката ми 
...то затова е и толкова глупава ситуацията. Ако си бях казала нямаше ни най- малко да се притеснявам, ама сега... ще вземе да си помисли, че сме изплагиатствали името...знам ли- момичето може да се почевства некомфортно. Мисля си , че ако не се спрем на друго име ще е най- добре да й обясня и да я попитам дали има нещо против и нашето детенце да се казва така...оф...не знам...днес си казах, че няма вече да го мисля това име...че не може да се натъжавам в ден на такива радости
)
,сърце ,дробчета и т.н - добре . Единствено каза ,че на едното бъбрече (но не се видя добре ) май има две легенчета вместо едно. Но не било повод за притеснение ,много хора били така и даже не знаели
( пу-пу
) !
... на ресторант отидохме след последния преглед тази вечер и аз щях да заспя на масата
. А иначе в къщи преди 2 часа не лягам
. Ееех....старост - нерадост
така ще е вече явно .
,и по едно време гледам кръв по якето ми-аз в бързината съм си разранила ръката с дървената лопата,без да усетя...Разринах си,извадих си колата и цял ден бръмчах напред-назад с нея,нямах проблеми
.Вечерта към 21h вече се прибираме със Сашко от гости и тъкмо сме вече в квартала където живеем и колата започна да се дави
и започнаха да светят сума ти лампички по таблото
.Дойде брата на мъжа ми с още едно момче,вързаха кабелите,ама нитц,явно нещо друго е било причината,така и не запалихме,избутахме я встрани,паркирахме я и така...Сашко се събуди и започна да плаче че му е студено,и иска да го гушкам и да го нося
,което е странно...но важното е че бебка наддава.Хемоглобина ми е малко нисък,и имам леко увеличени левкоцити(и предния месец пак имах
.

и скоро хубави новини и от вас 
ври и кипи... това не трябва да отшуми- трябва да се даде гласност, да се реагира, защото иначе наглеците ще се чустват все по-недосегаеми и наглостта им ще расте...