Впечатления от Amway!

• 248 961
  • 678
  •   1
Отговори
# 135
Аз искам да попитам,защо на някои продукти няма състав?И както се водят био,натурална козметика,защо има алуминии в рол-она.
За мен Amway е пълна промивка на мозаци-лично мнение.

# 136
  • София
Търся дистрибутор на продуктите за София и се интересувам - как мога аз да стана дистрибутор /искам ги само за собствена употреба - не за продажба/. Интересуват ме условията за да стана дистрибутор и да получа номер? Колко се плаща предварително и в тази цена влизат ли някакви продукти? Плащали се годишно такса за поддържане на регистрация и т.н.
Предварително благодаря на отзовалите се.

# 137
  • Някъде на път....
dioni, аз съм дистрибутор отскоро! Ако все още се интересуваш - ще ти обясня!  Peace

# 138
  • Бургас
Аз също съм доволна от четката и пастата за зъби и то много.При мен спря кървенето на венците и наистина зъбния камък беше в пъти по-малко.Обаче майка ми ги беше поръчала от нашия роден край.Сега мисля да го поръчам отново и искам да попитам или ли дистрибутори в Бургас?

# 139
  • София
Ползвам в момента пастата и не е лоша, но не е и чудо някакво.
Имам и някакъв почистващ препарат за кухня, от него не съм във възторг.
Но има едни телчета... такива като за стъргане на загорели тави. Е, такова чудо не съм имала никога  Shocked Уникални са! Керамичните котлони ги почиствам с това телче и само вода без изобщо да търкам и натискам. А преди това с препарат и специална стъргалка за керамичен плот пак не можех да ги изчистя толкова перфектно. Гланцирания работен плот също си чистя с него, стъклената маса също ако има нещо накапано и засъхнало. Не надрасква повърхностите изобщо. Просто няма нищо общо с обикновените телчета.  Даже засъхнал каноколит изчистих от нея с две движения и гола водица  Shocked

# 140
Но има едни телчета... такива като за стъргане на загорели тави. Е, такова чудо не съм имала никога  Shocked Уникални са! Керамичните котлони ги почиствам с това телче и само вода без изобщо да търкам и натискам. А преди това с препарат и специална стъргалка за керамичен плот пак не можех да ги изчистя толкова перфектно. Гланцирания работен плот също си чистя с него, стъклената маса също ако има нещо накапано и засъхнало. Не надрасква повърхностите изобщо. Просто няма нищо общо с обикновените телчета.  Даже засъхнал каноколит изчистих от нея с две движения и гола водица  Shocked

В началото и аз като тебе си мислех , че  нещата им не са голямо чудо но в последствие започнах да чета и да си правя експерименти(различни рецепти) с препарати те им. И да ти кажа честно ефекта стана поразителен всичко опира да знаеш как да го ползваш препарата им защото няма нищо общо с класическото методи.
 В някой случай като с пастта е силно препоръчително да ползваш цялата серия да има добър ефект. Примерно ако ползваш пастта с кофти четка за зъби ефекта е много малък. Аз съм с цялата им серия Glister и ефекта се появява на 3-4 ден

# 141
Аз искам да попитам,защо на някои продукти няма състав?И както се водят био,натурална козметика,защо има алуминии в рол-она.

Състава им подробно е качен в Интернет. Там го има на различни езици. Водят се био, натурални продукти понеже всички вещества които са използвани са извлечени от биопродукти по натурален начин (избягва се рафиниране и други подобни методи ). Алуминии има доста и в твоето тяло.

Тези продукти с този етикет се продават в Германия, Русия т.н. .
 В Америка ако има някакво разминаване м/у етикет и това което ти казано се съдят като замаяни. Заради това няма какво да се притесняваш.

# 142

Състава им подробно е качен в Интернет. Там го има на различни езици. Водят се био, натурални продукти понеже всички вещества които са използвани са извлечени от биопродукти по натурален начин (избягва се рафиниране и други подобни методи ). Алуминии има доста и в твоето тяло.

Тези продукти с този етикет се продават в Германия, Русия т.н. .
 В Америка ако има някакво разминаване м/у етикет и това което ти казано се съдят като замаяни. Заради това няма какво да се притесняваш.
Недопустимо е да няма състав на опакавката(мога да ги съдя-попитах в KZP).В нет-а всичко могат да си напишат.
Пак погледни за алуминия. Peace

# 143
 newsm78 това, което прочетох от написаното от djacika... всъщност го чувам на всяка среща на Амуей, без значение кой ще води представянето на продуктите .....

# 144
Но има едни телчета... такива като за стъргане на загорели тави. Е, такова чудо не съм имала никога  Shocked Уникални са! Керамичните котлони ги почиствам с това телче и само вода без изобщо да търкам и натискам. А преди това с препарат и специална стъргалка за керамичен плот пак не можех да ги изчистя толкова перфектно. Гланцирания работен плот също си чистя с него, стъклената маса също ако има нещо накапано и засъхнало. Не надрасква повърхностите изобщо. Просто няма нищо общо с обикновените телчета.  Даже засъхнал каноколит изчистих от нея с две движения и гола водица  Shocked

В началото и аз като тебе си мислех , че  нещата им не са голямо чудо но в последствие започнах да чета и да си правя експерименти(различни рецепти) с препарати те им. И да ти кажа честно ефекта стана поразителен всичко опира да знаеш как да го ползваш препарата им защото няма нищо общо с класическото методи.
 В някой случай като с пастта е силно препоръчително да ползваш цялата серия да има добър ефект. Примерно ако ползваш пастта с кофти четка за зъби ефекта е много малък. Аз съм с цялата им серия Glister и ефекта се появява на 3-4 ден

Може ли малко инфо или линкче. Дадоха ми ЛОК и ми се иска да го пробвам. За сега не събирам смелост да го разтворя и да го тествам. 
И на мен ми предложиха, иначе, да стана дистрибутор, но срещу "скромните" 105лв Shocked . 'Айде, няма нужда Peace . Но пък свеки се съгласи Crazy и ще мога да използвам отстъпката.
Козметиката едва ли ще я пробвам, но за препаратите имам желание, че ми е доста проблемна кожата и все съм с екземи по ръцете ooooh! . Така, че моля всеки, който има повече инфо как се използват тези "чудодейни" препарати, моля да пише.  bouquet

# 145
свеки ще те обучи, за какво ги плаща иначе тези пари?

# 146
Колко пари се изисква да се платят, за да станеш дистрибутор? Ето това вече ми прилича на пирамида, пък ако ще и 90% да ми дават отстъпка от цената после. Ейвън и Орифлейм и те имат отстъпка за дистрибутори, но включването е безплатно.
В един от коментарите през 2009та година четох, че се изисква да се внесат 300 лева първоначално  Shocked
А за продуктите - чакам сега да ми донесат таблетки за кожа, коса и нокти. Сториха ми се на поносима цена.

# 147
  • Някъде на път....
.....И на мен ми предложиха, иначе, да стана дистрибутор, но срещу "скромните" 105лв Shocked . 'Айде, няма нужда Peace ......
Егати "скромната" сума, честно..... Crossing Arms
Аз изобщо не съм плащала такива огромни суми.... явно зависи от спонсора - моят предполагам, че не е алчен  Mr. Green

# 148
.....И на мен ми предложиха, иначе, да стана дистрибутор, но срещу "скромните" 105лв Shocked . 'Айде, няма нужда Peace ......
Егати "скромната" сума, честно..... Crossing Arms
Аз изобщо не съм плащала такива огромни суми.... явно зависи от спонсора - моят предполагам, че не е алчен  Mr. Green

Хахаха, на мен ми предложиха на вноски Joy 3х35лв Whistling Joy .

Свеки пък ми каза онзи ден, че не знаела как е станала представител. Ама вика поне отстъпката да си ползваме Laughing . А тя милата е толкова доверчива, направо е идеалният "клиент" за всички търговски представители Crazy

# 149
Колко пари се изисква да се платят, за да станеш дистрибутор? Ето това вече ми прилича на пирамида, пък ако ще и 90% да ми дават отстъпка от цената после. Ейвън и Орифлейм и те имат отстъпка за дистрибутори, но включването е безплатно.
В един от коментарите през 2009та година четох, че се изисква да се внесат 300 лева първоначално  Shocked
А за продуктите - чакам сега да ми донесат таблетки за кожа, коса и нокти. Сториха ми се на поносима цена.

И според мен е пирамида. Против принципите ми е да плащам, за да работя ooooh! . Иначе, на мен ми казаха 105лв, като може и на вноски hahaha Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт