Впечатления от Amway!

• 249 001
  • 678
  •   1
Отговори
# 180
  • Някъде на път....
dioni, аз съм дистрибутор отскоро! Ако все още се интересуваш - ще ти обясня!  Peace

Ако все още се занимаваш,бих искала да си купя нещо
Да, разбира се - пиша ти на лични!  Peace

# 181
Да съживя темата.
Искам още мнения, впечатления за Амуей - продукти, фирма и дали си заслужава да се работи с тях или към тях Grinning

# 182
  • София
Да съживя темата.
Искам още мнения, впечатления за Амуей - продукти, фирма и дали си заслужава да се работи с тях или към тях Grinning
Ами продуктите са хубави, ползвам доста неща, основно козметика за лице. От хранителните добавки съм ползвала дъвчащите мултивлакта и съм много доволна, ама цената ми стана непосилна. От три години пием с щерката ехинацея и също съм много доволна, не я заменям за нищо.
От септември станах дистрибутор, засега имам една-единствена поръчка, всичко останало си е за мен. Ако искаш още информация за конкретни продукти - пиши

# 183
Странно - темата съм я започнала в 2009 г, почти по това време на годината. Ето сега отново 4 години по късно отново се сблъсквам с Амуей.
Моя бивша колежка ми се обади тия дни, по принцип не бяхме много близки с нея в работата ми, а и след като напуснах, не ме е търсила, но ето, на, пет месеца след напускането ми получих позвъняване. Обади ми се с молба за помощ, искала нещо да ме пита, държала на мнението ми като професионалист. Реших, че някаква инициатива са започнали и имат нужда от съвет, та ... реших да помогна. Но не можело по телефон, държеше да се видим. Виждаме се ние, на по чайче, и тя започва да ме облъчва ... Чак 2 часа по-късно ми каза, че за Амуей става дума. Толкова ентусиазирана, толкова обсебена и толкова емоционална ми се видя... Чак странно ми стана, то бива бизнес, то бива идеи, ама ... чак емоции. Както и да е - отказах и любезно да се включа, но тя настоява да отида на срещи, на презентации, пак и отказах, като при отказа си, и поръчах ЛОК. Но не ми излиза от главата това. Та ... зачетох се в интернет за Мулти-левъл маркетинга и ми настръхнаха косите. Всичко, което видях у нея беше като по учебник, абсолютно едно към едно: обаждането, срещата, презентацията на бизнес-идеята, каненето по семинари, презентации.
Като секта!

И по-притеснителното, което прочетох:
http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/28575 … D1%8F%D0%BD%D1%81

Вие какво мислите?

# 184
Да, в упътането на Амуей пише, че може да използва за шамп. за животни и има точно как се разрежда и прилага, за тор за цветя - също. На мен като ми го предлагаха, също ми казаха, че може да "лекува" рани и т.н.

Откачена работа. Аз ползвам ЛОК и Дишдропс за чинии и съм много доволна, но за другите неща съм, меко казано, резервирана.

А това, че има съставки, предизвикващи рак Thinking - много подозрително ми се струва. Как ще ти го предизвика този рак - като го пиеш ли? Малко антиреклама ми се струва това.

Истината е някъде по средата Peace

# 185
  • Някъде на път....
 Wink
Оххх, айде пак....рак...секта... пирамиди....  Rolling Eyes Нормално, нали трябва да се шуми....
То и някои познати може да ти образуват рак, нали?  Wink

# 186
Аз не съм съгласна с горната статия. Мрежвия маркетинг е работа като всяка друга и няма бърза печалба, както повечето си мислят. Естествено винаги ще има хора, които не харесват този модел на бизнес, но ще има и привърженици.  Това е бизнес, при който дадена фирма предпочита да разпространява продуктите си не чрез реклами по телевизиите, а чрез хората. Въпросът ми е следния - защо бихте повярвали на нещо, което е пуснато по телевизията, а не бихте на някой човек ? И при двата варианта целта е една - представяне на дадена стока или услуга. А и ако сте чели книгите на Даналд Тръмп, Робърт Кийосаки (съмнявам се, че някой не ги е чувал) ще разберете, че мрежовия маркетинг е бизнес без голям начален капитал, но ако например  искате да имате франчайз на МакДоналдс ви трябва първоначална инвестиция от 1 млн лева.
А относно Амуей. Само поради факта, че работи на принципа на мрежовия маркетинг, не прави продуктите им некачествени. Ако потърсите малко в интернет ще видите, че е спонсор на Милан, на Мис Америка. Ако беше някоя измислена компания, едва ли щеше да е на това ниво, да е преживяла повече от 50 години на пазара. Козметиката й е една от 5-те висши в световен мащаб.
Затова, преди да се критикува нещо, трябва добре да се проучи, а не да се правят изводи ей така - ама те са дистрибутори, те лъжат, водят ни на семинари, всички било по учебник и т.н. За всяка професия има писани книги, следват се правила, които довеждат до успех. Това е принципа на мрежовия маркетинг и Амуей се ръководи по него.

# 187
  • София
Да, в упътането на Амуей пише, че може да използва за шамп. за животни и има точно как се разрежда и прилага, за тор за цветя - също. На мен като ми го предлагаха, също ми казаха, че може да "лекува" рани и т.н.

Откачена работа. Аз ползвам ЛОК и Дишдропс за чинии и съм много доволна, но за другите неща съм, меко казано, резервирана.

А това, че има съставки, предизвикващи рак Thinking - много подозрително ми се струва. Как ще ти го предизвика този рак - като го пиеш ли? Малко антиреклама ми се струва това.

Истината е някъде по средата Peace
Всяка козметика или почистващ препарат съдържа химични съставки, които са чужди за организма и могат да предизвикат алергии и раздразнения.  Но това не значи, че трябва да си правим сапун от мас и сода каустик, както нашите прабаби и да се мажем с мас, вместо с крем за лице.

# 188
Аз не съм съгласна с горната статия. Мрежвия маркетинг е работа като всяка друга и няма бърза печалба, както повечето си мислят. Естествено винаги ще има хора, които не харесват този модел на бизнес, но ще има и привърженици.  Това е бизнес, при който дадена фирма предпочита да разпространява продуктите си не чрез реклами по телевизиите, а чрез хората. Въпросът ми е следния - защо бихте повярвали на нещо, което е пуснато по телевизията, а не бихте на някой човек ? И при двата варианта целта е една - представяне на дадена стока или услуга. А и ако сте чели книгите на Даналд Тръмп, Робърт Кийосаки (съмнявам се, че някой не ги е чувал) ще разберете, че мрежовия маркетинг е бизнес без голям начален капитал, но ако например  искате да имате франчайз на МакДоналдс ви трябва първоначална инвестиция от 1 млн лева.
А относно Амуей. Само поради факта, че работи на принципа на мрежовия маркетинг, не прави продуктите им некачествени. Ако потърсите малко в интернет ще видите, че е спонсор на Милан, на Мис Америка. Ако беше някоя измислена компания, едва ли щеше да е на това ниво, да е преживяла повече от 50 години на пазара. Козметиката й е една от 5-те висши в световен мащаб.
Затова, преди да се критикува нещо, трябва добре да се проучи, а не да се правят изводи ей така - ама те са дистрибутори, те лъжат, водят ни на семинари, всички било по учебник и т.н. За всяка професия има писани книги, следват се правила, които довеждат до успех. Това е принципа на мрежовия маркетинг и Амуей се ръководи по него.

аз съм критикувала поради следните причини: Представят се продуктите за вълшебни и екологични, а те не са такива. Цената е в пъти по-висока от аналогични препарати и козметика, който са на тяхното ниво.

# 189
  • София
Ами аз лично съм ползвала какви ли не кремове за лице, но съм най доволна от този на Амуей. Както и от хранителните добавки. Никой никого не принуждава да ползва определен продукт - всеки си има глава на раменете да прецени какво да прави. Голяма част от общоизвестните ни продукти, които се рекламират по телевизията също не са кой знае какво, но се представят за велики

# 190
Ами аз лично съм ползвала какви ли не кремове за лице, но съм най доволна от този на Амуей. Както и от хранителните добавки. Никой никого не принуждава да ползва определен продукт - всеки си има глава на раменете да прецени какво да прави. Голяма част от общоизвестните ни продукти, които се рекламират по телевизията също не са кой знае какво, но се представят за велики

подчертаното казвам и аз, който вярва на тези реклами за велики продукти си е за негова сметка, особено ако плаща двойно.

# 191
  • Някъде на път....
Да, точно така е - само рекламата им е велика на някои продукти, но не и те самите.  Peace

Между другото - регистрацията в Amway вече е безплатна.  Wink  Heart Eyes

# 192
Да, точно така е - само рекламата им е велика на някои продукти, но не и те самите.  Peace

Между другото - регистрацията в Amway вече е безплатна.  Wink  Heart Eyes
- между другото това е грешна информация, тъй като все още се заплаща - за договор, за работните материали и за сайта който ти става лична интернет страница. Така че не давайте грешна информация.
Относно това че рекламите не правят продукта качествен съм съгласна, и факт е че ние българите сме не доверчива нация, нехаем за здравето си. Не защитавам никой и никого, но докато не се изпита и пробва даден продукт не може да се твърди че той е полезен.За едни върши работа за други не

# 193
Продуктите са си екологични, но не са магически. Могат да почистят повечето неща, но не и всико. Относно цената Перините и почистващите препарати изглеждат, че са по-скъпи, но напротив даже са по-евтини. Те са концентрати и от 1л може та се получи 200л разтвор. Цените на козметиката са малко-по скъпи, но аз не знам зисша козметика, която да е за по 4-5 лева. Ако наистина искате да поддържате кожата си, то ще дадете малко повечко пари.
Регистрацията не е безплатна, а е 30лв за 1 година и се получава 30% отстъпка от цената на всички продукти.

# 194
Продуктите са си екологични, но не са магически. Могат да почистят повечето неща, но не и всико. Относно цената Перините и почистващите препарати изглеждат, че са по-скъпи, но напротив даже са по-евтини. Те са концентрати и от 1л може та се получи 200л разтвор. Цените на козметиката са малко-по скъпи, но аз не знам зисша козметика, която да е за по 4-5 лева. Ако наистина искате да поддържате кожата си, то ще дадете малко повечко пари.
Регистрацията не е безплатна, а е 30лв за 1 година и се получава 30% отстъпка от цената на всички продукти.

екологичните продукти се сертифицират като такива и в Европа, и в САЩ. Amwey нямат нито един чужд сертификат. Почистващите и перилните не са по-евтини. Всички съвременни препарати се разреждат някои и над 200 пъти. Перилните имат брой дози пране. Течния е с доза 35 милилитра за средна твърда вода. С такава доза са Ариел Ексел, Персил Актик, Персил Смал. Толкова е дозата и във всяка капсула на пазара. Таблетките за миялна са 1 за едно миене, колкото всички други.

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 17:45 от Bенито

Общи условия

Активация на акаунт