Впечатления от Amway!

• 247 129
  • 678
  •   2
Отговори
# 495
  • София

Да, ще бъда много благодарна, или само да проверите дали съдържа соя, мен това ме интересува.
  bouquet

Много съжалявам, че чак сега отговарям, но нямаше нет.  Embarassed

Витамин С плюс /удължено освобождаване/ – 240 мг.
Състав: L-аскорбинова киселина 38%, стабилизатори /микрокристална целулоза, хидроксипропил метил целулоза, метил целулоза/, екстракт от ацерола /Malpighia punicifolia/ 15%, концентрат от грейпфут /Citrus paradise/, концентрат от мандарина /Citrus reticulata, C. sinensis/, антислепващи агенти /магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид/, малтодекстрин, концентрат от лимон /Citrus limon, влагозадържащ агент /глицерол/, глазиращ агент /карнаубов восък/.

В-комплекс плюс
Съдържание на една таблетка:
В1 – 1.2 мг
В2 – 1.2 мг
Ниацин – 6.6 мг
Пантотенова киселина – 5 мг
В6 – 1.2 мг
Фолиева киселина – 150 микрограма
В12 – 1 микрограм
Състав: набухвател /дикалциев фосфат/, мая 25%, стабилизатори /микрокристална целулоза, хидроксипропил метил целулоза, лактоза, антислепващ агент /мчагнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид/, никотинамид, влагозадържащ агент /глицерол/, пиридоксин хидрохлорид, рибофлавин, тиамин мононитрат, глазиращ агент /карнаубов восък/, D- калциев пантотенат, птероилмоноглутаминова киселина, цианкобаламин. Съдържа соя.

# 496
Благодаря Ви много за отзивчивостта   bouquet

# 497
  • София
 in@, за нищо.  Hug И на мен ми беше полезно да ги препиша, защото обърнах внимание, че В-комплексът съдържа соя, а се канех да го давам на дъщеря ми /на 13 г./.  Confused

# 498
  • София
Какъв е проблемът със соята? Освен индивидуална чувствителност към нея, разбира се. Защото тя присъства в почти всички хранителни продукти, дори и такива, които по принцип не предполагат наличието й (напр. шоколад, вафли и др.)

# 499
  • София
Какъв е проблемът със соята? Освен индивидуална чувствителност към нея, разбира се. Защото тя присъства в почти всички хранителни продукти, дори и такива, които по принцип не предполагат наличието й (напр. шоколад, вафли и др.)
Соята рядко не е ГМО!

# 500
Ако е ГМО, трябва да е отбелязано. За мен истерията около ГМО-то е прекалена, но е факт, че по закон всеки продукт с такива съставки трябва да има предупредителен надпис.

# 501
  • София
Аз не казвам, че соята използвана в продуктите на фирмата е ГМО.
Проблемът е, че в 99,99% от случаите не се обявява, че има ГМО съставка в продуктите.
А соята в световен мащаб е 80% ГМО. Има изследвания и статистика по въпроса.

И си мисля, че ако соята в определени продукти не беше ГМО, то фирмата щеше да използва това като супер реклама! Щом не го прави - има нещо гнило!

Иначе истерията понякога е по-опасна от реалния риск!

# 502
  • София

Соята съдържа големи количества фитохормони /фитоестрогени/.  Peace

# 503
Само съм чувала за тази фирма, я някой да ме светне малко повече за нея, чета тука за разни препарати и прочие, че имат, но понеже темата е много страници не ми остана особено много време да прочета всички.

# 504
  • София
Само съм чувала за тази фирма, я някой да ме светне малко повече за нея, чета тука за разни препарати и прочие, че имат, но понеже темата е много страници не ми остана особено много време да прочета всички.
Тук има не малко писано. Но няма как да те светне 'някой', без да се наложи да почетеш .....

# 505
Тук има не малко писано. Но няма как да те светне 'някой', без да се наложи да почетеш .....

Отговор типично по български... Simple Smile

# 506
  • София
Отговор типично по български... Simple Smile
Наистина го мисля, г-жо Герчева! Информацията, колкото и субективна да е, не е малко и няма как с няколко думи/изречения да бъдете информирана на приемливо ниво .... Съжалявам, че приехте отговорът ми по този 'български' начин.

# 507
Много се чудя за тази фирма. Има сайт с препарати, но за да си поръчаш продукт с 30 процента отстъпка, трябва да станеш представител на фирмата. Има възможности за развитие на собствен бизнес, както при други такива. Ако 6 човека се запишат под тебе взимаш процент от тяхната печалба и взимаш продуктите с още по-голямо намаление, ако те се зарибят и зарибят още хора вече без да правиш нищо печелиш и то добри приходи казват.
Мои приятелки също ме каниха на представяне на фирмата.
Като цяко съм съгласна с доста от нещата. За екологичните препарати и за хранителните добавки и козметика за цялото семейство.
Фирмата била на 55 години и се предлагат продукти в 13 европейски страни.
Ок, за качеството не споря. Всички с които съм говорила и използват техни продукти са доволни, но мен ме дразни идеята, че за да ги купиш на нормална цена трябва да се закачиш към фирмата, че даже ако искаш да ти излязат още по- евтино да караш хора да се включват и те...
Ако има представител на тази фирма сред вас, моля дайте ни вътрешно мнение Simple Smile

# 508
  • София
Не само трябва да се закачиш, ами и плащаш годишна такса. Ако поръчваш доста имаш сметка да станеш дистрибутор. Изобщо не си длъжен да агитираш и да закачаш някой под теб - аз си пазарувам основно за мен, за дъщерята и чат-пат някоя приятелка (примерно веднъж годишно)

# 509
Здравейте на всички! Искам да споделя моето мнение за Amway! От 2 години използвам  продуктите им и съм много доволна. Направих си регистрация - 22 лева , в замяна на това получих лична страница , каталог с продуктите , брошури , ценоразпис и 30 % отстъпка, но за да се регистрираш трябва да закупиш 2 продукта , независимо какви и да платиш тези 22 лева. Тази година автоматично ми  подновиха регистрацията от фирмата , без да плащам нищо. Лошото е , че нямат мостри , но за сметка на това , ако не си доволен от продукта , го връщаш или заменяш.Изобщо не  агитирам  някой да се закача - аз си пазарувам основно за мен и семейството ми и рядко за приятелки. Ако искаш да печелиш - тогава трябва да представяш продуктите и да регистрираш хора под теб. Другото хубаво е , че не си длъжна да правиш  поръчка на някаква стойност , купуваш колкото искаш и ги получаваш вкъщи .

Общи условия

Активация на акаунт