За бебетата от 0 до 6 месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 1

• 15 402
  • 304
  •   1
Отговори
# 30
Мами на по-малки момченца, постригвахте ли ги вече? Моето бебе не е с много дълга коса, но покрай ушичките му пораснаха едни завои и така щръкват Joy, че ми се иска да ги клъцна Laughing. Какво ще кажете?

# 31
Режи смело! Моя син няма такива проблеми, много му е малко косицата на милия.

# 32
  • Варна
Спешно ми е и нямам време да търся- колко е допустимата температура за бебе? Сега я измерихме и беше 37.2... да се притеснявам ли?

# 33
Къде мери температурата?

maria nikol, super.mama.ani, благодаря ви за отговорите. Днес и увеличих малко количеството на АМ и ще видя как ще е.

# 34
Мами на по-малки момченца, постригвахте ли ги вече? Моето бебе не е с много дълга коса, но покрай ушичките му пораснаха едни завои и така щръкват Joy, че ми се иска да ги клъцна Laughing. Какво ще кажете?
Аз още не сьм,а той бретона му влиза в очите на милото.
Все разправям,че не сьм суеверна,ама чакам да направи годинка Blush

# 35
ако е в дупето вадиш 5 деления, но така или иначе 37,2 е нормално  Peace

# 36
  • Варна
Мерих я под мишничката

# 37
Спешно ми е и нямам време да търся- колко е допустимата температура за бебе? Сега я измерихме и беше 37.2... да се притеснявам ли?
Нормално е при малките бебчета тази температура.А други симптоми има ли?

# 38
Правихме стандартните за 6 месечни бебета изследвания -кръв и урина.Всичко е в граници, но в урината откриха бактерии.Според нашата лекарка няма нищо обезпокоително, а бактериите са от това ,че пишчето не е още добре забелено следователно не се почиства докрай и затова ги има.Аз го забелвам всеки ден и разбира се го почиствам, та искам да питам мамите на момченца , а и не само дали са ви излизали бактерии при резултатите.

# 39
  • Варна
Няма други симптоми, благодаря би , успокоих се   bouquet

# 40
Аз още не сьм,а той бретона му влиза в очите на милото.
Все разправям,че не сьм суеверна,ама чакам да направи годинка Blush

Аз тук из форума съм срещала, че имало някакво такова суеверие, но незнам какво е. Мисля, че не бих се съобразила с него. Еми има деца с много дълги коси. Е как ще оставя детето ако е така? Да се изпоти или след баня няма изсъхване Whistling. Ако е момиче - прическа задължително reverance, на дъщеря ми от бебе все и правех нещо по главата. Ама сега newsm78? Май ще кълцам наистина Thinking.

# 41
polina7979,аз по едно време миналата година се усъмних за някои неща и си поисках да пусна на малката стерилна урина!Излезе един вид бактерия,но пишеше,че не е сигурно!Пуснахме втора урина-излезе друг вид бактерия!Пуснахме и трета-трети вид! Shocked Консултирах се с доста лекари и казаха,че не е възможно.После една нефроложка й откри леко слепване на срамните устни и там се събирали бактерии и замърсявали пробите!Оправихме нещата,но исках да ти кажа,че може да е от това!Все пак ако искаш пусни второ изследване за твое успокоение! Peace

# 42
....
Вече ме е яд на Pampers, щото се гавриха с нас, пробутвайки боклуците си без ластици, и затова и спрях да ги купувам. Crossing Arms
 ...
Ее,чак пък да са се гаврили...Аз лично съм сто пъти по-доволна от тези без ластичето,и много ме е яд че вече взеха да пускат само с ластици.

# 43
E,щом е на първото пиш,не ми се струва много добре измислено!За по-големи деца не става според мен,защото аз не го сменям често! newsm78
Ама то и според сайта,нямат и пакети за по-големи деца.Най-големия размер е до 8кг.

# 44
Polina7979,имахме такива резултати и педиатъра ме накара да пускам пак урина.Беше сигурна,че е замърсена и не съм я взела правилно и така и се  оказа.
Можеш да повториш изследването.

Общи условия

Активация на акаунт