Като че ли мога да не ги намеря, ако са безцветни
Странни неща измислят хората. Цветни лещи в истинския смисъл на думата не съм пробвала, те са за по-светлооки хора, моите очи са тъмнокафяви и едва лище им се промен ицвета драстично.
Ако лещата не улучи ириса, се намества с леко потъркване отгоре на клепача, те са толкова меки , че не може по никакъв начин да ти навредят на ретината. С нокти също няма как да се одраскаш, освен ако нямаш 2-сантиметров маникюр, което, както разбрах, не важи за теб
Както разбирам, лещите не са за мързелани като мен. Ще умувам още. С очила е по-лесно, но пък много умна изглеждам, нищо че съм тъмноруса. 

Не мога да си представя такова нещо. Да не дава Господ 

И една друга мама ми го беше препоръчала, но не успях да го открия в Свиленград, та затова награбих Себамед. Имам и Лактацид, ама същата работа. Много ми е капризна

То не е тичане, гонене, въргаляне, въртене в кръг, пляскане, хапане, мучене, квичене, тутуткане,..ужас, ужас
Баща им полудява, а аз се кефя изключително много на тяхното щастие
Много се обичат двамата и са неразделни в игрите си. Дано винаги и в живота да бъдат така!!!
Щом не ти носи удовлетворение работата, по-добре така 

Дано наистина е така
Ако си по-редовна, със сигурност ще ти хареса 
и аз така
Лятото преди 8-ми клас ги сложих, а очила имам от 4-ти някъде.
Както и да е, свикнах и с очила...
Бяха ето такова зелено
(вижте само цвета, мнението ми е супер!) и много се харесвах...с дългта руса коса, много и черен грим...но имах вид на фатална жена...пък бях само 10клас
eto За съжаление нямам друга...се оказа. Имам, но не се виждат очите.
Той се поразсърди, сигурно вече си е бил запалил цигарата, но каза че ще дойде. След малко бръмня асансьора, дойде, питах го дали е срещанал някой пред вратата - не. Обясних му какво се е случило и той тръгна наобратно. А на мен ми се изправи косата, хванах го за якето и го заплаших, че ще излезе само през трупа ми. ЩЯл бил да провери надолу по етажите. Викам му - ми оня ако е някой наркоман, да извади нож и да те наръга
Сега сам си отключва.
Баща ми намерил свърдело . Та тези дни ще засяваме черешите 
Навира цялата ръка или само показалеца, получава неуспешен напън да повърне и после пак...очите му се насълзяват чак
Така се повтаря няколко пъти и после пак 

.
/демек пропуснало я поради несъбуждане навреме. Аз много се чудих в първия момент каква е тази закуска "успа се"
, следобед- половин банан и вечеря - другата половина на банана+АМ" 
Не си споменавала нищо обаче. Бях останала с впечатление, че ти се отразява положително работата
Но вярвам, че решението ти ще е за добро!

Не съм я учила да я нарича така, просто е чула братовчед си. 
дано има подобрение
.
Поддържам ниско изрязани нокти, просто от липса на време
Преди това също не обръщах особено внимание на ноктите си. Ходех веднъж в седмицата на маникюр, мацваха ми някакъв лак и просто го търпях до следващото посещение
Имам и олиото, шампоана и кремчето против подсичане. Преди съм ползвала какво ли не.
). После пак ще надникна

Аз и картуна не знам какво е 
Първо мислих да правя някаква стандартна комбинация с картофи, моркови, домат, чушка и т.н. После се сетих, че броколи скоро не е яла. Като извадих броколите, видях, че имам и замразен зелен лук и ме домързя да слагам друго, че бързах за разходка
Добре се получи, поне на миризма 
свърдел е приспособление/машина за правене на дупки в случая в земята
А картуната е вид тиква май
Където не я сееш , там никне. А присадка знаеш ли какво е? Да обяснявам ли 
Обаче май не са били от фъстъците, а от бълхи
И мен вчера цял ден ме лази една гадинка, в резултата днес съм цялата в пъпки
Така силно се надявах, че поне тя ще прилича на баща си дебелокожа 
А другото - кратуни. Използва се и като нарицателно за хора с "дебели" глави, т.е. такива, които винаги правят каквото си искат и не се вслушват в никого. 
Ако беше кратуна, а не картуна, можеше и да се сетя за тиква 

Наистина са непредвидими в действията си, когато се нуждаят от всяка една стотинка, за поредната доза
, но много късно вечерта и по принцип на наистина пусто място и известно сборище на наркомани. Става въпрос за вълнолома около Морска гара, ако на някой му е любопитно. Въобще и не са му искали нещо, просто го виждат, че е с багаж и бам...добре, че все пак оцеля човека, без трайни последствия
Калем знам какво е
не мога да смогна да ви изчета, а и както нещо напоследък съм за Гинко билоба,няма да мога и никовете да ви запомня
с мъжа ми сме така, понякога използва думи характерни за неговия край и аз го гледам като теле в железница - нищо не му разбирам.В момента не се сещам нещо конкретно ,но като ми мине някоя мисъл ще пиша ( дано да я уловя ,а не само да си мине ей така напразно 
)