Неща да живея в голям град
Всъщност, тя доброволно си се пускаше 

Всяко калемче се забелва от двата края с бръснарско ножче, цепва се стъблото на кратуната и се поставя калемчето вътре, после увиваме със станиолче, за да стане хубаво спойката и готово 
, на работа съм, мога ли да влизам през 15 минути
.
.Значи и в 10-ти клас щях да те харесам, с многото грим
А най-ми хареса кратунката, която държи малката кратунка 
Вероятно ще накарам Арт да скача по вратата и да лае - винаги има ефект, защото изглежда все едно всеки момент ще изкърти вратата отвътре и ще пригрезе гърлото на натрапника. Просто хората не знаят колко усмихнат и мил е той
Добре, че не си пуснала мъжа ти да търси онзи прошляк.
Щом мъжа ти може да ви погледа някой месец без да работиш въобще недей съжалява. Ще намериш точното място с точните колеги 
Току виж ми се насълзят очите - к'ва съм смотана
Ще опитам да съм твърдо копеле 

Много си красива като правиш присадки. 
А то понеделник, на 1 пресечка от Айфеловата кула няма жива душа, да пукнеш от страх. Ние двама, те 10. Та прекарахме вечерта на поляната до кулата, че поне хотелът ни беше наблизо. Голям купон беше, ужасно много хора - налягали, насядали, пеещи. Но ми се искаше като за последно да видя повече нещица.

Като взема да посадя, едни устойчиви на всякакви условия дини, във Варна, ще видиш ти
Така е, като не продавате от вашите тук, сама ще се оправям 

Наистина, две-три минути, се зверих и се чудих, що за специалитет е "проспа я"
Явно и аз много сънена съм била
Седнала съм, с приятелка, на пъпа на Варна и бройкаме кой минава. Само че, това детенце, мина с една лъжица и заграби за секунда. А, иди яж повече, от този сладолед 

ще отка4а.исках и 2-3 лоши думи да кажа за патронажната,ама ще се въздържа.оставям ви 4е митко драска по стената.ако заспи рано ще се от4ета пове4е.аз мога и по-късно да стоя,ама имам страх от тъмно. 

Явно ще минаваме на еднократен сън през деня.
Интересно, че целия ден после си беше в настроение, игрива, усмихната.
А онзи ден, като пропусна сутрешния сън беше киселяк и чудо, едва се наобядва и заспа.
Ще видим утре.
Препоръчани теми