Скоро се бяхме подсекли точно по този начин и два дни мазане с цинка по 2 пъти на ден оправи положението 

Дано бързо отшуми и при вас, че тъкмо беше започнало да се храни добре детенцето 
Ох, всички сме полудели май. А аз си мислих, че са малко такива като мен 
Ицко не върви вече да го храня в устата и да ти кажа имам чувството, че дори ако не го подканя, няма и да седне да яде
Голяма мъка ми, а се хранеше много добре до скоро 

Ти ли беше Силвия или Младенчо, че нещо ми се изгуби тази съществена подробност
Извинявай
На Лилия мераците за самостоятелно хранене май се изпариха. Твърде заета е да лудува и беснее по цял ден
Какво стана с моето дете, не знам, обаче си го искам обратно
Направо е коренно различна
Абе, няма нужда да се занимаваш специално за запомнянето на цветовете. Щом Васето вече си ги знае, ти само ще и напомняш да не ги забравя, като я молиш от време на време да ти подаде червената... или синята .. или каквото и да е
Нито на теб ще ти отнема време, нито пък на нея ще и омръзне това правене на маймунка 

Ето, бях забравила, че мъжът ти се казва Мартин 
Лилия пък беше крива, защото не се беше наспала, а Ицко два пъти по-крив, защото не му разрешихме да пикира и той и лудницата направо беше отвсякъде
Принудих се да изгоня мама да се оправя с двете криви бебета, а аз останах с един човек, който ни помага, защото баща ми му е заел пари. Така се бях амбицирала да докажа на баща си за пореден път, и аз не знам защо, че мога да се справя и е нямало нужда да крещи, че през първите няколко часа не усещах нито студ, нито болка, нито умора, но като ми се поуспокоиха нервите, усетих всичко това накуп
Накрая си го изкарах хубаво на Ицко, понеже събуди Лилия, а аз бях на минутки от заветната почивка
Поне бурята беше отминала и при него вече, обаче пък аз се стреснах и досега съм си с ужасни бодежи в областта на сърцето. Заключих, че съм се разкекала нещо последните години
Сега съм като разглобена, но поне вече щастлива
Вече имаме градина от 400 черешови дръвчета, които утре трябва да станат 500 , както и един парник, засаден с кратуна, а утре ще станат два 
Имаш страхотни деца, породени ли са, че нещо съм зле със сметките?
Имаш страхотни деца, породени ли са, че нещо съм зле със сметките?

та затова реших да пиша.
и да ни е ЧЕСТИТ ПРАЗНИКА.
, колко е малък света.
. Дано продължи така.

дано все така добре се развива 

Момченцето на снимките с Ива е синът ми и е на 10год. Да отговоря и на въпроса ти.Не аз не съм Силвия.Моето име е Светла.Но и аз си спомням че като започнах да пиша при вас имаше една мама от Разград която също започваше да пише тук.Но повече така и не писа.
Ицко беше на година и половина , когато се научи да разпознава цветовете, а Василия е на 1 година и 5 месеца почти
Разбира се, че и той беше ограничен само с цветовете на кубчетата от конструктора, но все от някъде се започва , нали

Разписвай се по-често
Дими привет и от нас с Нинка. Не е важно кога си се записала, а просто да пишеш по често
.
. ( Нямам предвид начина му на изразяване, да не ме разбереш погрешно
). Сигурна съм , че от страхотните кратунки дето ни показа ще станат най вкусните дини, от които се надяваме да опитаме и ние ( отново
Дими и ти си добре дошла.
В такъв случай остава а) дата 24 май, когато ще има доста празнуващи абитуриенти, б) дата през юни след 10 юни и в) да го отложим за септември, след сезона с отпуските. Някакви други идеи?
След 2 седмично отсъствие от яслата днес го заведох, не плака, влезе доволен, но ми казаха пак до обед да е, че бил отвикнал 

, колко е малък света.
Светът е много малък...в майската тема, в която пиша, сме се навързали, като...да не казвам какво
Непрекъснато излизат някакви връзки, роднини, общи познати, общи села и т.н. Което е много готино 

и стриите 

Препоръчани теми