С мартеница на ръчичка,НОЕМВРИЙЧЕ тропа ръченичка

• 16 076
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
Ех, дано бързо се оправят всички болни дечица Hug Hug Hug

Мими, да така се казва мъжът ми, ха сега кажи как позна Laughing Laughing Laughing

# 196
Е Биси честито-сродихме се  Laughing Laughing
Ако не греша за Мартин и Ива то твоите деца са 3-ти братовчеди с Боян. Може на лични да си нахвърлим повече подробности за да не спамим тук.
Оххх при нас е зле положението-не яде, не пие...прилъгах го с каша няколко пъти но веднага излезе отдолу Embarassed Embarassed
Иначе е в кондиция-но си личи, че го мъчи гърлото и вместо да мълчи не млъкна цял ден това дете.
Дано уредя по-ранен преглед утре...стискайте палци.

Елицаааа и вие ли-еххх да идва вече тази пролет и да се махат болестите. Успех утре!!! Разбий ги!

# 197
Ох, бе мами, тъкмо днес ми казаха, че пак имало грип и тя темичката ни грипосала отвсякъде  Sad
Пожелавам много бързо оздравяване на Стелинка, Лена и Боянски  Heart Eyes

Деска,
и аз съм с две ръце за Цинковата маз, като Баксиска  Peace Скоро се бяхме подсекли точно по този начин и два дни мазане с цинка по 2 пъти на ден оправи положението  Peace
Кажи какво си купи сега  Hug

Веси, аз почти не съм я хранила Лилия тези дни, когато не и беше до това. Каквото хапнеше, това  Peace Дано бързо отшуми и при вас, че тъкмо беше започнало да се храни добре детенцето  Heart Eyes

Ели
Shocked какво ще сваляш ти? От къде? Защо  ooooh! Ох, всички сме полудели май. А аз си мислих, че са малко такива като мен  Whistling
Това време , дето питаш за него, май няма да дойде скоро  Thinking Ицко не върви вече да го храня в устата и да ти кажа имам чувството, че дори ако не го подканя, няма и да седне да яде  ooooh! Голяма мъка ми, а се хранеше много добре до скоро  Confused Дано като тръгне на училище, започне да се храни, че то няма да има сили да мисли горкото  ooooh!
Страхотен старт ти пожелавам утре  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дими, защо ми се струва, че имам дежаву или наистина веднъж вече си се записвала в нашата темичка  Thinking
Както и да е. Добре дошла отново  Hug

Либра, много ти е хубаво детенцето, ама и момченцето ли е твое? А сигурна ли си? Изглеждаш като 18-годишно девойче  Hug Ти ли беше Силвия или Младенчо, че нещо ми се изгуби тази съществена подробност  ooooh! Извинявай  Embarassed

Ауу, Баксиска, браво на Ангелчо  Heart Eyes На Лилия мераците за самостоятелно хранене май се изпариха. Твърде заета е да лудува и беснее по цял ден  ooooh! Какво стана с моето дете, не знам, обаче си го искам обратно  Crossing Arms Направо е коренно различна  Shocked

Малиии, Цеци, тази Василия с това боди май е дала пълен игнор на връстниците  Joy Абе, няма нужда да се занимаваш специално за запомнянето на цветовете. Щом Васето вече си ги знае, ти само ще и напомняш да не ги забравя, като я молиш от време на време да ти подаде червената... или синята .. или каквото и да е  Peace Нито на теб ще ти отнема време, нито пък на нея ще и омръзне това правене на маймунка  Peace
Имаш невероятно дете  Heart Eyes

Лилчо, вие пък какво правите в Попово  Rolling Eyes Нещо съм пропуснала май  Thinking
Как си? Как ти се отразява пътуването?

Сладурче, оправи ли се Ивчето?

Арабелка
, да не би да има слънце във Варна/ Откъде пък ти омекна мозъка  Thinking

Биси, срам голям, ама аз още не съм разгледала снимките на Гого  Embarassed Радвам се, че пак се разписваш честичко  Hug Ето, бях забравила, че мъжът ти се казва Мартин  Mr. Green

Благодаря на всички за пожеланията   bouquet
Имахме размазващ ден днес в пълния смисъл на думата  Tired
Сутринта се събудихме с голямо разочарование, понеже беше валяло и смятахме да отложим засяването на черешите, но баща ми беше направо обезумял от яд и в крайна сметка събра хора и заминаха, като не пропусна преди това да изрази скептицизма си относно това, че няма да се справим с кратуната  Confused Няма да споменавам, че го направи по ужасно неприятен, подтискащ и обиден начин, който направо ти спъва желанието за работа  Tired Лилия пък беше крива, защото не се беше наспала, а Ицко два пъти по-крив, защото не му разрешихме да пикира и той и лудницата направо беше отвсякъде  #Crazy Принудих се да изгоня мама да се оправя с двете криви бебета, а аз останах с един човек, който ни помага, защото баща ми му е заел пари. Така се бях амбицирала да докажа на баща си за пореден път, и аз не знам защо, че мога да се справя и е нямало нужда да крещи, че през първите няколко часа не усещах нито студ, нито болка, нито умора, но като ми се поуспокоиха нервите, усетих всичко това накуп  Tired Накрая си го изкарах хубаво на Ицко, понеже събуди Лилия, а аз бях на минутки от заветната почивка Confused Напоследък ми е доста трудно да се справям с него. Неволно го наранявам и после ми коства страшно много усилия, за да постигна добър резултат  Rolling Eyes
Както и да е. Като се прибрах, цялото ми лице пламтеше, Лилия беше крива, защото пак не се беше наспала и държеше да я разнасям, а Ицко търсеше непрекъснато вниманието ми, явно заради моментното ми избухване  Confused Дори не знам как, но съм се унесла и по едно време подскочих от трясъка на вратата - баща ми, естествено , само той влиза така  Stop Поне бурята беше отминала и при него вече, обаче пък аз се стреснах и досега съм си с ужасни бодежи в областта на сърцето. Заключих, че съм се разкекала нещо  последните години  Whistling Сега съм като разглобена, но поне вече щастлива  Grinning Вече имаме градина от 400 черешови дръвчета, които утре трябва да станат 500 , както и един парник, засаден с кратуна, а утре ще станат два  Laughing Ох, тотално изтрещях вече.

Лека вечер!

# 198
  • София
Разписвам се набързо за лека нощ, да пожелая бързо оздравяване на всички болни дечица и успешен старт на новото място на Елица.

Роси, честита ви черешова градина  Laughing Да растат здрави и плодородни дръвчета! Hug
Абе аз съм далеч от мисълта, че Василия може да познава цветовете, това е невъзможно на тая възраст, но все пак свързва по някакъв начин името на цвета със съответната количка. Ако й кажа да ми подаде бялото или жълтото кубче, едва ли ще разбере за какво й говоря  Wink

Добре дошла на новата мама Димиbouquet Имаш страхотни деца, породени ли са, че нещо съм зле със сметките?

Юле, честит ви прощъпулник на вас, много добре са се ориентирали децата!    chef

Ще лягам, че умирам за сън направо. Спокойна нощ!

# 199
Добре дошла на новата мама Димиbouquet Имаш страхотни деца, породени ли са, че нещо съм зле със сметките?
Благодаря на всички ви за топлото посрещане и бързо оздравяване на всички мъничета и да Цеце породени са. bowuu
Цитат на: Роси_ link=topic=375830.msg10380658#msg10380658 date=1236110615
[b
Дими[/b], защо ми се струва, че имам дежаву или наистина веднъж вече си се записвала в нашата темичка  Thinking
Както и да е. Добре дошла отново  Hug
И аз май имам някакъв спомен,но не съм влизала от сто години, а не видях да сме в списъка  newsm78 Hug та затова реших да пиша.
Ако се повтарям моля за извинение.
Пожелавам на всички лека и спокойна нощ smile3520 smile3522и да ни е ЧЕСТИТ ПРАЗНИКА.  bg bg bg

# 200
Много съм щастлива, с Мими се разбрахме и наистина са братовчеди децата ни Grinning, колко е малък света.

Ох, и моите юнаци нещо са по пресипнали и покашлят сега докато спят, ще я видим тази работа утре...Дано не се разболеят, тъкмо си мечтаех понеделник вече да пускам големия на ясла, че доста нанагорно ми дойде три седмици вече Confused

Забравих да се похваля, че махнахме биберона на Гого, вече 2 седмици. Без никакъв проблем, заспива си почти толкова бързо както и преди, сам, без да се преспиваме. Слагам го в кошарата и излизам Grinning. Дано продължи така.

Роси, честита ви черешова градина. И си пази здравето, не се опитвай да угодиш на всички. Много пъти съм си мислила като чета постовете ти, че и аз бих постъпила така, но при мен би било от чист инат Hug Hug Hug

Цеци, браво на малката Василия, моят малък Гого е на светлинни години от нея Wink дано все така добре се развива Hug

Добре дошла Дими  bouquet

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 23:26 от Биси

# 201
Здравейте и от мен.   Grinning
Роси благодаря за комплимента.Ех как ми се иска да съм по млада. SadМомченцето на снимките с Ива е синът ми и е на 10год. Да отговоря и на въпроса ти.Не аз не съм Силвия.Моето име е Светла.Но и аз си спомням че като започнах да пиша при вас имаше една мама от Разград която също започваше да пише тук.Но повече така и не писа.
Baksisa браво на Ангелчо.Моята изобщо не изявява желание да се храни сама.Само си рови с лъжичката в яденето и ми тика лъжицата аз да я храня.И с водата е същата.Като и се пие вода ми носи шишето аз да и давам.

На болните дечица бързо оздравяване.Че май станаха много.Да се стопля по бързо времето че да изчезнат тези вируси.

Лека нощ и приятни сънища на всички.

# 202
Добро утро!

Ели, пожелавам ти да пожънеш големи успехи на новата работа и дано да имаш път насам  Hug
А ще можеш ли да ни пишеш сега от новото място  Rolling Eyes

О, Цеци, напротив  Hug Ицко беше на година и половина , когато се научи да разпознава цветовете, а Василия е на 1 година и 5 месеца почти  Wink Разбира се, че и той беше ограничен само с цветовете на кубчетата от конструктора, но все от някъде се започва , нали  Hug

Биси, ти моето от какво мислиш, че е  Laughing
Дано не се разболеят Гого и Христо  Hug
Ооо, Гого е станал голям хубавец  Heart Eyes

Либра, да и аз така предположих  Hug

Дими, не е станало кой знае какво  Hug Разписвай се по-често  Peace

# 203
  • София
 Hug Дими привет и от нас с Нинка. Не е важно кога си се записала, а просто да пишеш по често  Peace .

Елечке, успех в новата работа. Да ти върви леко и по вода.

Роси, след толкова години още ли се връзваш на баща ти. Явно е такъв човека. Най-вероятно е перфекционалист и иска всичко да е на 6 . Пък и намир прилика с някого  Wink. ( Нямам предвид начина му на изразяване, да не ме разбереш погрешно  Hug ). Сигурна съм , че от страхотните кратунки дето ни показа ще станат най вкусните дини, от които се надяваме да опитаме и ние ( отново  Laughing ) .
Мерси за кафето.

Кога викате е срещичката - сърбят ме ръцете за една Пица за Елица  Mr. Green ? Чух нещо за 30 - ама много далеч бе  newsm78 Дими и ти си добре дошла.

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 08:16 от katiousha

# 204
Хелоу. Ние се върнахме вчера в София. Отложихме едноседмичния престой в Пловдив за другата седмица.

За националната среща - ако 30-ти е работен ден, аз също няма да мога да дойда. като гледам календара, вероятно и на другата предложена дата 16-17 май ще се отработва ден  newsm78  В такъв случай остава а) дата 24 май, когато ще има доста празнуващи абитуриенти, б) дата през юни след 10 юни и в) да го отложим за септември, след сезона с отпуските. Някакви други идеи?

# 205
  • София
Добро утро,

Ние се завърнахме от Пловдив, много хубаво прекарахме и оставихме каката там да гостува 2 седмици. Сложих Стефан сам в детската - ми то все едно нямам дете  Simple Smile След 2 седмично отсъствие от яслата днес го заведох, не плака, влезе доволен, но ми казаха пак до обед да е, че бил отвикнал  Thinking

Сега ще почна да ви чета назад и после ще се включа отново   bouquet

# 206
  • София
Честита Баба Марта!
Честито Освобождение!

Все хубави празници  Simple Smile

Ниеизкарахме празниците на вилата и беше страхотно! Много деца, игри и пързалки. Май на майките ни беше най-весело, бяхме като поляти с маркуч и завидно кални  Crazy

Арабела, според мен тези пъпки на бутчето са от ухапване. Но другите, които са по ръчичките ...малко приличат на алергично, но аз не бих им обръщала внимание. Може и да са от козметика или нещо замърсено. Моите и двете са с едни нежни кожи и често имат такива пъпчици. Не са много, не са алени..наистина според мен не е притеснително.

Много съм щастлива, с Мими се разбрахме и наистина са братовчеди децата ни Grinning, колко е малък света.
Ха, честито Simple Smile Светът е много малък...в майската тема, в която пиша, сме се навързали, като...да не казвам какво  Crazy Непрекъснато излизат някакви връзки, роднини, общи познати, общи села и т.н. Което е много готино Simple Smile

# 207
Привет!

Жу, я кажи в колко вода даваш хомеопатичинте? newsm78

Целувам ви! После повече! Hug

# 208
Добро утро прекрасни приятелки мои  Party Mr. Green Hug  bouquet
Ние сме добре, цялото семейство се готвим за преселението на народите, багажа почти се подготвя вече и е събран, но в гаража долу има посуда и джиджавки за целия Китайски народ, нека!
Деня за отпътуване си остава събота по обед, ще чистим до неделята и вече съм си при вас.
Добре дошли на новите майки. Hug
Искам да пожелая бързо вдигане на крака на болните деца и майки. Praynig
Рубриката на Галаксина
 •   Бихте ли се подложили на “Пълна промяна” и какво бихте коригирали по тялото си?
Аз искам след време, като родя още 1 дете да си поставя силикон за да си повдигна бюста, за сега май това, иначе по краката май трябва да работя и да си махна целулите Simple Smile и стриите Simple Smile

Изчела съм ви почти, но не бих могла да пиша дълго, ще с еопитам днес да мина няколко прегледа, че в Сф няма да смогна сама. Пожелайте ми успех.
 Стрхотен ден от нас с Ники  Laughing Mr. Green

# 209
  • София

Жу, я кажи в колко вода даваш хомеопатичинте? newsm78

Давам ги без вода, сипвам му ги директно в устата и той си ги смучи.

Общи условия

Активация на акаунт